Találatok: 68 hír

Döbbenetes tragédia: medvék tépték szét a gyönyörű nőt

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, amikor túrázás közben medvék támadtak rá a nőre. Borzalmas állapotban találták meg a holttestét.

Döbbenetes fotók: egy ablaktalan, víz nélküli kis lyukban, rabszolgaként tartottak fogva egy férfit Mezőszentgyörgyön

Egy 27 éves enyingi férfi éppen a letartóztatását tölti, akivel szemben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda (KR NNI) Székesfehérvári Osztálya folytat büntetőeljárást.

Döbbenetes: a szülésznők tovább hirdetik szolgáltatásaikat azután is, hogy kezeik között halt meg az otthon született b…

Szerda délelőtt egy budaörsi társasházban hozta világra a kisfiát egy miskolci mama. A világrajövetelnél két szülésznő is ott volt, de sajnos nem tudták a babát újraéleszteni. A koraszülöttmentésre szakosodott szolgálat időben megérkezett az újszülötthöz, de már csak a tragédia tényét lehetett megállapítani. Tegnap még mindkét szülésznő honlapja…

Döbbenetes vallomást tett a fiatal lány, akinek két vaginája van

Ripost
-
 Tegnap 21:40Belföld

Szegény Paige-nek nem lehet könnyű az élete.

Aranyosi Péter: A döbbenetre és a fájdalomra pontosan emlékszem

Két, meg nem született gyermekét is meg kellett gyászolnia.

Exatlon: Anna döbbenetes vallomása a párbaj előtt

Liner
-
 Tegnap 16:09Bulvár

Erre nemigazán számíthattunk, de ez is azt mutatja, hogy Anna lelkileg nincs a legjobb formában, ami a teljesítményére is hatással van.

Döbbenetes konfliktus Európa szívében: Hadihajókkal fenyegeti egymást Franciaország és Nagy Britannia

Ripost
-
 Tegnap 11:34Külföld

17 halászhajó miatt egymás torkának ugrott Franciaország és Nagy Britannia, de annyira, hogy konkrét háborús lépésekkel fenyegeti egymást a két NATO-szövetséges ország.

Döbbenet: Xantus Barbara zaklatója kamaszfiút is molesztált

Évek óta zaklatja Xantus Barbarát egy férfi, a színésznő most a tárgyaláson szembesült azzal, több emberrel tette ugyanezt. Például egy kamaszfiút is molesztált.

Döbbenetes mélységekben az ellenzéki halálkampány

Ez már tényleg mindennek a legalja.

Döbbenetes: hetesikrekre számított a 25 éves édesanya, végül kilenc baba érkezett

Kilenc egészséges gyermeknek adott életet egy nő Maliban. A 25 éves Halima Cissé a várandóssága alatt hét gyermekre számított az ultrahangfelvételek alapján, ám a szülőszobában kiderült: még két magzat van a méhében. A történelem során ez elég ritkán esett meg ilyen, két másik esetről tudunk. A nő már a hetes ikrekkel is országos…

Döbbenetes adatokat tett közzé az Országos Mentőszolgálat

Csató Gábor, főigazgató szerint a mentősöknek az 1956-os forradaloméhoz és a világháborúkéhoz fogható terhelés alatt kellett helytállniuk.

Döbbenet! Németországban akár 1000 euró is lehet 1 hektár földbérleti díja

Agroinform
-
 21.05.06 11:37Gazdaság

A földbérleti díjak az európai országok között óriási szórást mutatnak. Számtalan tényezőtől függ, hogy egy hektár bérleti díja 50 vagy 1.000 euró.