Találatok: 62 hír

Döbbenetes: videón, ahogy egy Ford Mustang fejre áll Nyíregyházán

Múlt hét szombaton, dél körül borult fel egy Mustang GT Nyíregyházán, a Hunyadi utcában – írja a szon.hu. A balesetről a mögötte közlekedő autós fedélzeti kamerája felvételt is készített amelyet meg is mutatunk. A nem túl jó minőségű videón látszik, ahogy a Mustang GT zavaró tényező nélkül letér az útról, felfut a padkára, majd a tetejére áll. A S

Döbbenetes drágulás: aranyáron mérik a szezon slágergyümölcsét a magyar piacokon

Bár a kilóárak alaposan megszaladtak, egyelőre talán még nem kell attól tartani, hogy hamarosan luxuscikk lesz Magyarországon az alma. Már csak azért is, mert rengeteg jó tulajdonsággal bír. A HelloVidék ezeket gyűjtötte össze.

Döbbenetes dolgok történtek Palik Lászlóval

Telex
-
 Ma 10:07Bulvár

Egy szétvert lakást, egy fontos döntést a koronavírusról és egy történelmi fotó elkészülésének meglepő körülményeit járjuk körbe az e heti clickbait-híradóban. Kattintson, és kiderül, hogy mi derül ki!

„Kifordultam önmagamból” - Lagzi Lajcsi döbbenetes vallomása

Galambos Lajos úgy érzi: a siker megváltoztatta.

Döbbenetes vallomás: így akart lefogyni Gáspár Evelin!

Metropol
-
 Tegnap 22:00Bulvár

Kezdetben mindent bevetett Evelin, hogy megszabaduljon a felesleges kilóitól, még olyan módszereket is, amit most már soha nem vetne be csak azért, hogy leadjon néhány kilót.

Döbbenetes belegondolni! Ennyi külföldi futballozik az Nb I-ben

Blikk
-
 Tegnap 21:25Foci

﷯ Az elmúlt héten visszatért a téli szünetből a magyar futball, a nézőknek pedig számos új nevet kell megtanulniuk. Az átigazolási időszakban ugyanis tovább nőtt a külföldi labdarúgók száma az NB I-ben, s mostanra a mezőny csaknem felét, 43,6 százalékát légiósok alkotják. Ez egészen döbbenetes szám. Közép-Európában egyetlen…

Döbbenetes! Bozótvágóval a kezében indult el a telefonját keresni egy ózdi férfi

Az erősen ittas állapotban lévő férfi azt hitte barátai vehették el tőle mobilját. Úgy döntött visszaszerzi a telefonját bármi áron, így a cél szentesítette az eszközt.

Döbbenetes videó: felmászott a Belvárosi híd tetejére, most komoly büntetésre számíthat a fiatal tini

Az internetre is feltöltötte mutatványát egy fiatal fiú, aki felmászott a szegedi Belvárosi híd tetejére.

Döbbenetes videó: elmenekültek a rendőrök Amerikában, amikor körbevették az autójukat

Erdély Ma
-
 Tegnap 10:39Külföld

A Gerilla című könyv jelenetei váltak valóra tegnap este az Amerikai Egyesült Államokban.

Döbbenet: elmaradt vacsora miatt gyilkolta meg fiát a győri apa

Elmaradt a vacsora - ezen kezdett el vitatkozni fiával az a Győr-Moson-Sopron megyei férfi, aki végül konyhakéssel szúrta le saját gyerekét.

Döbbenetes felvétel! Videóra vették, ahogy totálkárosra tört a Mustang

Mint arról tegnap beszámoltunk, egy Ford Mustang tetőre borult Nyíregyházán. Azóta előkerült egy fedélzeti kamerával készült felvétel is, amely bemutatja, hogy is történt pontosan a baleset.

Koronavírus – döbbenetesen magas a briteknél a halálozási arány

Összeállították azt a listát, mely megmutatja, hogy jelenleg mely országokban a legmagasabb a halálozási arány a koronavírus miatt.

Döbbenetes: nem ismerte fel saját magát egy képen a féltékeny nő, megkéselte a férjét

Megkéselte a férjét egy féltékeny feleség Mexikóban, ugyanis nem ismerte fel saját magát egy fotón, így azt gondolta, hogy a házastársa hűtlen volt hozzá.