Találatok: 52 hír

Döbbenet: ez okozta több ember halálát egy szállodában

Hétfőre virradóan az oroszországi Perm város egyik hoteljében kilyukadt a fűtési rendszer csöve, emiatt pedig forrásban lévő víz öntötte el az ott tartózkodókat. A víz kiszivattyúzása után öt holttestet találtak az épület alagsorában, köztük egy édesanya és ötéves kislánya is életét vesztette a balesetben.

Döbbenetes dráma a debreceni kollégiumban

Eddig tisztázatlan okok miatt egy 20 éves egyetemista a nyolcadik emeleti kollégiumi szobájának ablakából ugrott ki, a kórházba szállítását követően halt meg. A Markusovszky Lajos III. Kollégium 8. emeletéről a Debreceni Egyetem egy hallgatója szombaton hajnali egy órakor kivetette magát a kollégiumi szobájának az ablakán. Csodával határos…

Döbbenetes! Rendőröket hívott, mert nem akart sétálni

Lokál
-
  Ma 14:07 Belföld

Nem mindennapi esethez kellett kivonulniuk a várpalotai rendőröknek.

Döbbenet: egy férfi nem akarta, hogy kilakoltassák, ezért lelőtte a rendőröket, majd felgyújtott a házat

Hawaii - Jerry Hanel (60) már 2015 óta lakhatott ingyen albérletében ezermester munkájáért cserébe, azonban nemrég úgy döntött a főbérlője, Lois Caint, hogy visszaveszi a házát.

Döbbenet: extrém személyes történetek bizonyítják, hogy a sporttal bármire képesek lehetünk!

Blikk
-
  Ma 12:28 Bulvár

Ma már mindenhol azt halljuk, olvassuk, hogy az egészséges életmód elengedhetetlen része a megfelelő táplálkozás mellett a rendszeres sportolás. De vajon a testmozgás csak az egészség megőrzésében játszik szerepet? Vagy a segítségével tényleg képesek lehetünk sorsfordító teljesítményekre? Most lenyűgöző történeteket hallhatunk arról,…

Döbbenetesen részeg orvos fogadta a beteget

24
-
  Ma 12:21 Színes

Az orosz röntgenes képtelen volt elvégezni a munkáját. Videó.

Döbbenetes, amit az anyósülésen utazó férfi tett

Befejezték a vizsgálatot a rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki utasként veszélyeztette a saját és a gépkocsivezető életét Szigetvár közelében.

köszönjük Viktorka! Döbbenetes adat. Négy hónap alatt 95-en haltak meg. A többség nem tudta fizetni a fűtést és ottho…

Fagyhalál: tíz nap alatt huszonegy áldozat A fagyhalál áldozatainak száma 95-re nőtt szeptember közepétől január közepéig. A Magyar Szociális Fórum összesítése szerint tíz nap alatt huszonegyen fagytak meg az országban, hiszen január 5-ig hetvennégyen hűltek ki végzetesen Magyarországon. Az emberjogi szervezet szerint a tavalyihoz képest az…

Testépítő-világbajnoki címre gyúr Gömöri András Máté: döbbenetes az átváltozása

Blikk
-
  Tegnap 19:58 Bulvár

Tavaly a naturál testépítők között országos bajnoki címet szerzett Gömöri András Máté (27), a színész azonban nem éri be ennyivel. Feltett szándéka, hogy eljusson a sportág világbajnokságára is, miközben persze helytáll a színházban is.

Döbbenetes kézilabdabravúr: közel az elődöntő és az olimpiai selejtező

Origo
-
  Tegnap 17:50 Sport

A második félidőben a magyar válogatott szétszedte az eddig 100 százalékos Szlovéniát. Újabb csodás siker Malmöben.

Halálos mérgezés? - Döbbenetes vád a Michelin csillagos séf ellen

ATV
-
  Tegnap 15:09 Külföld

Fellélegezhet Bernd Knöller, a német Michelin-csillagos séf, miután igazságügyi orvosszakértők megállapították: nem a valenciai éttermében készített gombaétel okozta egy vendég halálát tavaly februárban, írja a Bild.

Döbbenetes adatok Kínából

A világ GDP-jének több mint 16 százalékát adta tavaly Kína, amely a világ 2019. évi gazdasági növekedéséhez 30 százalékban járult hozzá.

Az MSZP lerántotta a leplet: Döbbenetes aljasságra készülnek Orbánék

BalraMagyar
-
  Tegnap 11:20 Vélemény

Orbánék ismét átverték a fogorvosokat és a tanárokat   Az Orbán-kormány ott veri át az egészségügyi dolgozókat és a tanárokat, ahol csak teheti. A Fidesz pitiánerségét jól mutatja az a tény, hogy még a hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó segítő pedagógusok díjazását sem hajlandó kifizetni. Több mint két éve nem fizetnek azoknak a…

Döbbenet: oda Hosszú Katinka veretlensége 200 vegyesen

Szilágyi Liliána 200 pillangón, Sydney Pickrem 200 vegyesen győzte le Hosszú Katinkát Pekingben, az Úszó Bajnokok Sorozata második állomásán.