Találatok: 36 hír

Hónapokig fosztogatta a MÁV jegykiadó automatáit a társaság egyik dolgozója

Karbantartóként hozzáférhetett a pénzes kazettákhoz. Februárban tűnt fel a cégnél, hogy néhány budapesti és Pest megyei automatából kevesebb pénz érkezik, mint kellene. Kiderült, 16 szerkezetet fosztott ki, csaknem 5 millió forintot zsákmányolt.

Vitából késelés: három embert tartóztatott le a bíróság a dusnoki gyilkosság ügyében

Egy fiatal magyar pár és két román férfi csütörtök este szólalkozott össze a Bács-Kiskun megyei településen. Mindkét fél rokonokat hívott segítségül, ezután lett verekedés, majd késelés. Az áldozat egy 51 éves román férfi.

Lezuhant kisrepülő: az egyik utas életveszélyesen, társa súlyosan sérült meg

Egy ember életveszélyesen, társa súlyosan megsérült, amikor kisrepülőjükkel lezuhantak szombat délután a Törökszentmiklóshoz közeli Surjánynál. Alig fél perce voltak a levegőben, amikor a motoros vitorlázógép a földbe csapódott. Az egyik sérültet a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. Még vizsgálják, hogy emberi mulasztás, vagy…

Egy napig bujkált a rendőrök elől, miután elfutott a halálos baleset helyszínéről

A Pest megyei Pilisen kapták el azt a sofőrt, aki miatt - a gyanú szerint - tömegbaleset történt csütörtökön a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A kocsiban mellette ülő ismerőse meghalt, négyen megsérültek. Ő az ütközés után segítségnyújtás nélkül elszaladt. Most őrizetben van. Még vizsgálják, hogy drogozott-e a baleset előtt.

Meghalt a tápióbicskei baleset legsúlyosabb sérültje

A 20 éves nő négy barátjával autózott szerdán kora este, amikor kocsijuk egy kanyarban megcsúszott, és nekicsapódott egy szemből érkező autónak. A játékvezető lányt a pest megyei futballközösség és Tápiószentmárton is gyászolja. A település sportpályája zarándokhellyé változott. A hétvégi pest megyei futballmeccseket egy perces…

Elfogták a fegyverkereskedőket

Letartóztatták annak a szlovákiai bűnbandának a tagjait, amelyiktől a gyanú szerint a Charlie Hebdo elleni 2015-ös támadásnál használt fegyverek származnak. Terroristák 12 embert gyilkoltak meg a francia szatirikus hetilap szerkesztőségénél. Ők a most őrizetbe vett négy férfitól vehették a gépkarabélyokat és a lőszert is, amelyekkel aztán vérfürdőt

Túszejtés a bankban

Túszul ejtette egy bank öt alkalmazottját egy férfi az amerikai Minnesota államban. A nyolc órán át tartó dráma alatt végül mindenkit elengedett. A támadót őrizetbe vették. Bár úgy tűnt, bankrablás történt, valójában nézeteltérés állhat a háttérben.

Nem kímélték a civileket sem a nyomornegyedben

Legalább 25-en meghaltak, és többen megsebesültek, amikor brazil rendőrök drogkereskedőkön ütöttek rajta Rio de Janeiro egyik nyomornegyedében. A halottak között egy rendőr is volt, akit a bűnözők lőttek főbe a tűzharcban. Ártatlan járókelők is megsérültek, a helyiek szerint a rendőrök meg sem próbálták kivonni őket a tűzvonalból.

Elfogták az egyik gyanúsítottat, aki kirabolhatta a veszprémi ékszerboltot

RTL Klub
-
 21.05.07 18:11Baleset-bűnügy

Elfogták az egyik rablót, aki a gyanú szerint kirabolt egy veszprémi ékszerboltot tavaly novemberben. A 29 éves román férfi 5 társával rontott be az egyik áruházban lévő üzletbe, ahol kalapáccsal törtek-zúztak, az eladóra is rátámadtak. 12 millió forint értékű ékszert zsákmányoltak. A támadást rögzítette a biztonsági kamera.

Megijedhetett a sofőr, fiatal pár volt az áldozat

Megijedhetett a sofőr, emiatt történhetett a csütörtöki tragikus baleset Celldömölknél. Egy fiatal pár halt meg, amikor autójukkal frontálisan ütköztek egy munkásokat szállító busszal. Az eddigi adatok szerint egy kamion meg akarta előzni a buszt, ettől ijedhetett meg a szemből érkező kocsi sofőrje, aki elrántotta a kormányt. A buszon 15-en utaztak

Nem tudták megmenteni a babát az otthonszülésnél

Otthonszülés közben meghalt egy újszülött Budaörsön - erről a Bors írt elsőként. Az anyuka miskolci volt. Szerdán hajnalban indult be nála a szülés, családjával kocsival azonnal Budaörsre utazott, ahol a megbeszéltek szerint két bába várta egy házban. Hogy ott pontosan mi történt, a rendőrség vizsgálja. Magyarországon szigorú szabályok mellett már

Sikkasztás és csalás miatt letartóztatták Fekete Dávidot

Sikkasztás és csalás ügyében tartóztatta le a bíróság Fekete Dávidot. A korábban autókereskedéssel is foglalkozó győri énekes a gyanú szerint 2018 óta több száz millió forinttal károsította meg ügyfeleit, kölcsönökből kölcsönökbe keveredett, bedőlt cégét pedig egy haldoklónak adta el. Ha bűnösnek találják, akár tizenöt évre is rács mögé kerülhet.

Tanulóvezetőbe rohant a teherautó, hárman megsérültek

Tanulóvezetőbe rohant egy teherautó, hárman sérültek meg a balesetben. Az ütközés reggel történt az M25-ös autóúton Maklár közelében. A teherautó vezetője elismerte, hogy hibázott, de híradónknak azt mondta, szerinte a tanulóvezető is túl lassan ment, fele annyival sem haladt, mint az ott megengedett sebesség.

Frontális ütközés, hét sérült

RTL Klub
-
 21.05.06 18:15Baleset-bűnügy

Heten sérültek meg, egyikük életveszélyesen tegnap délután, amikor két autó frontálisan ütközött Tápióbicske közelében. Az utasokat a tűzoltók vágták ki a roncsokból. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

Rendőrök is megsérültek a tűzben

Egy lakó, a segítségére siető hat rendőr és egy tűzoltó is megsérült a tegnapi, XVI. kerületi háztűzben. Az egyik első emeleti lakás égett ki. A szomszédok szerint az ott élő, zavartan viselkedő férfi a győzködésük ellenére magára a csukta az égő lakás ajtaját. Az elsőnek érkező rendőrök megpróbálták kivinni, de a hatalmas füstben rosszul lettek. V