Találatok: 19 hír

Borzasztó, mit okoz a cumisüveg

Ripost
-
  Ma 21:59 Életmód

Naponta mintegy egymillió mikroműanyagot nyelhet le egy egy év körüli kisgyermek a polipropilénből készült cumisüvegekből azok sterilizációja és a tápszer elkészítése következtében – mutatta ki egy nemzetközi kutatócsoport a Nature Food tudományos folyóiratban hétfőn megjelent tanulmányban.

„Egy csomót találtam a mellemben, amikor 28 hetes terhes voltam"-a neten osztja meg küzdelmeit Emmy

Ripost
-
  Tegnap 20:20 Életmód

Felhívja a figyelmet a rendszeres ellenőrzésre és segít sorstársain az édesanya.

9 étel, ami nem tesz jót a vérnyomásnak

Ripost
-
  Tegnap 19:31 Életmód

Az élelmiszerek ízéért felelős sót a gyártók sokszor eltúlozzák, hogy még kívánatosabbá tegyék az adott terméket, csakhogy mindez veszélyes lehet a szervezetre. Úgy emeli meg a vérnyomást, hogy nem is vesszük észre. Már csak akkor kapcsolunk, amikor jönnek az intenzív tünetek.

Fél óra alatt kész a zseniális vacsora, így még soha nem etted a sütőtököt!

Ripost
-
  Tegnap 18:00 Életmód

Itt a sütőtökszezon! De ez a remek zöldség nem csak simán megsütve, vagy sütőtökös sütik formájában csodás. Finom és egészséges vacsorát készíthetsz belőle mindössze fél óra alatt, ha megtöltöd, és úgy sütöd meg.

Így éld túl a Covid-tesztet trauma nélkül!

Ripost
-
  Tegnap 14:20 Életmód

A koronavírus-fertőzöttség megállapítására szolgáló PCR-teszttel kapcsolatban egymásnak ellentmondó legendák keringenek. Van, aki szerint mindez nem több apró, csiklandozó kellemetlenségnél, más viszont rémtörténeteket mesél. De vajon mi az igazság, és hogyan teheted elviselhetőbbé ezt a procedúrát?

Ez történik a babával az anyaméhben, ha a terhes kismama koronavírusos

Ripost
-
  Tegnap 09:20 Életmód

A kismamák számára különösen félelmetes időszak ez a mostani. Vajon mi történik a babával, ha az édesanya a várandósság idején fertőződik meg a koronavírussal? Egy új kutatás erre kereste a választ.

Ez vár a hímtagjukat fotókon küldözgető férfiakra

Ripost
-
  Tegnap 06:20 Életmód

Szinte minden nő kapott már az interneten kéretlen péniszfotót, és kellőképpen ki is akadnak rajta. Sokan azonban úgy gondolták, ez sokkal több, mint egy apró bosszúság, és a tettek mezejére léptek...

Ijesztő dolog derült ki a kórházban ápolt koronavírus-fertőzöttekről

Ripost
-
  20.10.17 10:20 Életmód

Az eddig ismert tüneteken kívül más egészségkárosodások is kialakulhatnak a Covid-fertőzötteknél, különösen a súlyos esetek vannak veszélyben.

A magyar ember mindent kiránt: de ezeket próbáltad már?

Ripost
-
  20.10.16 19:30 Életmód

A magyar konyháról úgy tartják, hogy a hideg vizet is képes rántott étellé varázsolni. De ezeket az első hallásra kicsit szokatlan rántott ételeket vajon próbáltad már? Érdemes adnod nekik egy esélyt!

Érkezik az újhold, ezt a lehetőséget adja most neked!

Pénteken ismét újhold, itt az ideje a megújulásnak. Erős energiák veszik körbe ezt a napot, találd meg benne az egyensúlyt.

A világjárvány miatti korlátozások több tízezer idő előtti halált előzhettek meg

A világjárvány megfékezésére hozott korlátozások miatt csökkent a légszennyezés, ez több tízezer idő előtti halálozást előzhetett meg Európában és Kínában – állapította meg egy új kutatás.

Lehetetlen helyesírási teszt: 10-ből 9 ember megbukik rajta

Egybe vagy külön írjuk? Tedd próbára a helyesírásod!

Online egyetemen tanulhatják a szexmunkások, hogyan kell űzni az ipart

Ripost
-
  20.10.14 21:00 Életmód

Sokan felhördültek a bejelentésre; hiszen nem értik, miért kellene az ősi mesterséget felsőfokon tanulni. Pedig a kurzusok hiánypótlóak, és sokan igénylik is őket...

Itt a legújabb szőrös mamusz-őrület, ezt imádni fogod

Ripost
-
  20.10.14 10:00 Életmód

Akinek kutyája vagy cicája van, annak hiánypótló darab, hogy feldobja a szürke, hideg téli estéket. Nem csoda, hogy rácuppant az internet népe, ilyen cukiságot régen lehetett látni...

TikTok videón pörögnek a feleségek; tényleg ilyen trehányak a férjek?

Ripost
-
  20.10.14 07:30 Életmód

A nők halálra röhögték magukat rajta, de valószínűleg a férfiak csak bosszúsan elhúzták a szájukat. Az biztos, hogy maga a felvételt készítő asszonyka se számított ekkora népszerűségre. Utóbbinak valószínűleg az az oka, hogy a nőtársai hevesen egyetértettek vele.