Találatok: 27 hír

Újabb remek Optimistes eredmény Görögországból

Porthole
-
  Tegnap 19:49 Vitorlás

Ezúttal egy 5. hellyel zártak a magyar optimistesek Athén mellett.

Vitorlásoktatással mentik ki a szegény gyerekeket a nápolyi maffia bűvköréből

Porthole
-
  19.12.12 22:27 Vitorlás

Nápoly Dél-Olaszország legnagyobb városa, és majdnem egymillió lakosával az ország harmadik legnépesebbje Róma és Milánó után. Annak ellenére, hogy rengeteg történelmi műemléknek és látványosságnak ad otthont, nem túl népszerű a turisták körében a szegénység és a bűnözés miatt.

Érdi Mária: az egész évem a tanulásról szólt, jöhet az olimpia

Érdi Mária jelenleg Melbourne-ben készül a következő szezonra. A tokiói kvótás vitorlásversenyző ebben az évben is jelezte: ha minden úgy alakul, amire számít, akkor a 2020-as olimpián ott lehet az élmezőnyben a női laser radial hajóosztályban.

Kezdődhet a 'Balatonfüredi megállópont' építése

A szerződéskötéssel és a terület birtokba adásával újabb mérföldkőhöz érkezett a „Balatonfüredi Megállópont” megvalósítása, elindulhat a kikötő építés.

Két újabb magyar résztvevő a tokiói olimpián!

Porthole
-
  19.12.11 21:47 Vitorlás

A magyar vitorlássport két újabb "kvótát" szerzett a tokiói játékokra, a már kvalifikált versenyzők mellett Böröcz Bence versenybíróként és Fluck Benedek versenyrendezőként ugyancsak részt vesz a 2020-as olimpia vitorlásversenyein.

A Három Tuss, avagy egy évszázad magyar történelme

Az idén is kerülhet a magyar vitorlássport történetével foglalkozó könyv a karácsonyfa alá. A Három Tuss című kiadvány születéséről Toronyi András beszélt a hunsail.hu-nak.

Na mit hozott a Mikulás?

Porthole
-
  19.12.08 20:13 Vitorlás

Szélcsend, köd, kilátástalanság. A felszínen. Kinek van kedve ilyenkor hajóra szállni? Már pénteken átvittem Lellére az Öreg Hölgyet, na nem versenyezni, - arra Ő nem alkalmas - csupán csak ott nyüzsögni a Mikulásos hétvége lellei forgatagában. Az út – mivel nem akadt társam - inkább volt meditatív mint sportos.

A Bahart 2019-ben is egy nemes ügy mellé állt és segíti a rászoruló családokat!

A siófoki Mikulás Gyerekhajó indulása előtt átadták összegyűjtött ajándékaikat a Mikulásgyár képviselőinek!

Az idei 2.000.000. utast köszöntötte a Bahart

Porthole
-
  19.12.06 20:17 Vitorlás

Bár a 173. személyhajózási szezon október 23-án lezárult a Balatonon, a kompok továbbra is folyamatosan közlekednek! December 6-án a BAHART ismét elérte az éves kétmilliós utasszámot!

Gyapjasék: 'Sokat fejlődtünk, mint vitorlázók 2019-ben'

Az idei versenyszezonban érték el eddigi pályafutásuk legjobb eredményét, de az olimpiai kvalifikáció még nincs zsebben. Gyapjas Balázs és Gyapjas Zsombor 2019-ről.

Valóra Válik AZ Olimpiai Álmom

Porthole
-
  19.12.05 22:01 Vitorlás

Megtisztelő felkérést kaptam a World Sailingtől: a nankingi ifjúsági olimpia és a riói paralimpia után a tokiói ötkarikás játékok vitorlás eseményei 27 fős versenybíróságának tagjaként segíthetem a verseny sportszerűségét. Ezzel beérni látszik az elmúlt bő évtized következetes munkája és az olimpiai részvétellel kapcsolatos gyerekkori álmom válik…

Jön a 'Fizess Csokival' akció!

A jótékonysági akció lényege, hogy a Balatonlellén megrendezendő Adventi GasztroPikniken (2019. december 7-8.) egyes ételek árát csokoládékkal is ki lehet majd fizetni, a rendezők a vitorlázókat is arra kérik, hozzanak csokit a Mikulás Regattára.

Indul a téli vitorlásverseny-sorozat a Balatonon

December 7-én a Mikulás-regattával kezdődik a 2019/2020-as Téli Vitorlás Versenysorozat. A négy eseményből álló sorozatot már nem One Design, hanem Open kategóriában rendezik, mert az a tapasztalat, hogy egyre többen mérettetnék meg tudásukat saját vitorláshajójuk fedélzetén.

90 éves a Magyar Vitorlás Szövetség, ünnepeljünk egy kis játékkal

Az 1929. december 3-án alakult Magyar Vitorlás Szövetség (Magyar Vitorlás Yacht Szövetség) születésnapján egy kilenc kérdésből álló kvízzel is ünnepelünk.

11 nap az Atlanti-óceánon /2019. november 11-21./

Porthole
-
  19.12.03 19:23 Vitorlás

Gibraltár-Madeira-Tenerife-Gran Canaria vitorlástúra élményekkel és tanulságokkal!