Találatok: 5 hír

Zászlók és arcok az utóbbi évek legszomorúbb október 23-ájáról

NLCafé
-
  Ma 17:06 Színes 

Ilyen nyálkás, iszamós és szomorú október 23-ára nem emlékszünk. Jóval kevesebben voltak az utcán, mint szoktak, akik kimozdultak, azok is inkább szomorkodni jöttek. És gyanakvó tekintettel méregetni a fotóst. Képriport.

A taftruhától a fagylaltszínű kabátig – divatmustra a 68 éves Nők Lapjával

NLCafé
-
  17.10.20 14:00 Színes 

Évtizedek jönnek-mennek, de vannak dolgok, amik sosem változnak. A Nők Lapja ma is épp úgy kiemelkedő a női lapok piacán, mint anyáink korában volt. A magazin 1949-es indulása óta jó párszor körbeért a divat kereke. Hoztunk most egy válogatást, az elmúlt évtizedek legizgalmasabb divatanyagaiból.

Gólyalábon álló csoda: a bokodi lebegő falu

NLCafé
-
  17.10.19 16:01 Színes 

A neten már sokan megosztották azt a képet, amelyen az ország egyik legszebb lebegő faluja látható, amelyet girbegurba stégeken lehet megközelíteni. Kíváncsiak voltunk, mi van a festői képen túl.

A Titkok földje bújik meg a szegedi kísértetházban

NLCafé
-
  17.10.18 12:00 Színes 

2010 és 2013 között egy titkos közösség működött Szegeden, a Sándor utcában. Az alkotói folyamat nyomai, maradványai és ottfelejtett darabjai még fellelhetőek a helyszínen. Ezek jelennek meg a következő képeken, amelyek egy rég elfeledett, szürreális világba adnak betekintést. Idegenvezetőm ezen az ismeretlen területen Varga Levente volt.

Szegénység: senki nem erről álmodott gyerekkorában

NLCafé
-
  17.10.17 12:00 Színes 

Sokan azt vallják, az életben mindenki azt kapja, amit érdemel. És hogy aki minden tőle telhetőt megtesz, az boldogul. Sőt, boldog lesz. Mi nem így gondoljuk. Úgy véljük, nem mindegy, ki honnan indul, milyen lehetőségekkel, mennyi szeretettel. Azt gondoljuk, ha van is sors, nem feltétlenül azért van, hogy mindenkit egyesével boldoggá tegyen.…