Találatok: 43 hír

Candida gombaölő diéta: fogyhatsz is vele

Női NetCafe
-
  Ma 03:00 Egészség

Egyre többet foglalkozunk megjelenésünkkel. Napjainkban sokat számít a megfelelő hajviselet, a divatos öltözködés vagy éppen a napi a kollekcióhoz passzoló kiegészítők.

Ez a vitamin megszüntetheti az Alzheimer okozta elváltozásokat

Női NetCafe
-
  Tegnap 21:00 Egészség

Állatkísérletekben a C-vitamin képes megszüntetni az Alzheimer-kór okozta elváltozásokat. Svéd kutatók nagy figyelmet keltő eredményeit a Journal of Biological Chemistry közölte.

Ezzel a maggal legyőzheted a székrekedést

Női NetCafe
-
  Tegnap 19:00 Egészség

Az olajos magvak közül a lenmag tartalmazza a legtöbb zsírsavat, amely a szervezet számára nélkülözhetetlen az egészséges működéshez.

Ezért ne vidd túlzásba a sportitalok fogyasztását

Női NetCafe
-
  Tegnap 16:00 Egészség

A Texasi Egyetem kutatói szerint általános tévhit, hogy mivel a sportitalok és más nem szénsavas üdítőitalok összefüggésben állnak a testmozgással, bizonyára egészségesek.

Mit okozhat várandósság idején a szennyezett ivóvíz?

Női NetCafe
-
  Tegnap 13:00 Egészség

A szennyezett ivóvíz fogyasztása alacsony születési testsúlyhoz, sőt akár koraszüléshez is vezethet. A Princeton Egyetem legújabb kutatása szerint a szennyezett ivóvízzel rendelkező területeken élő várandós nők esetében nagyobb a koraszülés és az alacsony születési testsúly kockázata.

Ezért ne hagyd kezeletlenül az érzékeny fogakat

Női NetCafe
-
  Tegnap 08:00 Egészség

Az érzékeny fogakat mindenképpen kezeltetni kell, és nem csak azért, hogy a kánikulában elnyalogathassunk egy finom fagyit vagy elkortyoljunk egy hideg üdítőt.

Csíráztass tönkölybúzát, és fiatalodj meg vele!

Női NetCafe
-
  Tegnap 03:00 Egészség

A tönkölybúza csíra magas fehérje és ásványi anyag tartalmánál fogva jó hatással van a fizikai és idegi teljesítő képességünkre.

Melyik betegség súlyosságára utal, hogy mennyi csokoládét eszünk?

Női NetCafe
-
  19.05.21 21:00 Egészség

Egy  tanulmány szerint a depresszióban szenvedő betegek több csokoládét esznek, és az elfogyasztott mennyiség betegségük súlyosságával növekszik.

Milyen lelki problémát okozhat a szoláriumozás?

Női NetCafe
-
  19.05.21 19:00 Egészség

Egy  tanulmány szerint az UV fényt sugárzó szoláriumokat használó emberek megfelelnek a függőség kritériumainak, és nagyobb eséllyel szenvednek a szorongás tüneteitől illetve kábítószerfüggéstől.

Milyen veszélyek leselkednek a fogainkra típusuk szerint?

Női NetCafe
-
  19.05.21 16:00 Egészség

A felnőttek 32 foga közül némelyek sérülékenyebbek, mint mások. Egy londoni fogorvos, Dr. Charles Ferber felfedi a fogak körül leselkedő veszélyeket.

Így csökkenthetjük a korai porckopás kockázatát

Női NetCafe
-
  19.05.21 13:00 Egészség

Az artrózisról (izületi porckopás) sokáig azt hitték, hogy csak az idősebb korosztályt érinti. Az artrózis az izületi porcok állapotromlásának fájdalmas eredménye.

Egyre többen vállalják ezt a műtétet a fogyás reményében

Női NetCafe
-
  19.05.21 08:00 Egészség

Egy új tanulmány szerint a gyomorszűkítő műtétek csökkenthetik a súlyosan elhízott emberek jellegzetes, erős vágyát az evésre.

Milyen betegségekre figyelmeztet a besárgult köröm vagy a rövid szemöldök?

Női NetCafe
-
  19.05.21 03:00 Egészség

A testünk kiváló kommunikátor, és az üzenetei gyakran teljesen világosak: a kivörösödött bőr azt jelenti, hogy túl sokat voltunk a napon, a korgó gyomor pedig azt, hogy kifogytunk a tápanyagból. Más figyelmeztető jelek azonban nem feltétlenül ilyen egyértelműek.

5 hatásos és kellemes módszer a stressz ellen

Női NetCafe
-
  19.05.20 21:00 Egészség

Stressz. Mai rohanó világunk találmánya? Természetesen nem. Mióta világ a világ, az emberek érezték már magukat idegesnek, levertnek, de annyi bizonyos, hogy a XXI. században a kimerültség, ingerlékenység, fáradékonyság sokkal több embert érint.

Vigyázz ezekkel az italokkal, magas vérnyomást okozhatnak

Női NetCafe
-
  19.05.20 19:00 Egészség

  Egy 18 hónapos vizsgálatban a kutatók jelentős vérnyomáscsökkenést vettek észre: 1,8 pontnyit a szisztolés nyomásnál – ami a magasabb érték a kívánatos 120/80 mértékű leolvasásnál – és 1,1 pontnyit a diasztolés nyomásnál.