Találatok: 49 hír

3 hatásos módszer otthonunk allergénmentesítésére

Női NetCafe
-
  Ma 18:08 Egészség

Az allergiás betegség egyfajta életmódváltást is kíván, a környezet allergénmentesítésével ugyanis a tünetek előfordulása és mértéke is csökkenthető, az esetleges új megbetegedések kialakulása pedig elkerülhető.Ismerjük meg most azokat a módszereket és eszközöket, melyek segítségével otthonunk allergiamentes lesz!

Milyen rákkockázatot fokoznak a húskészítmények és a vörös hús?

Női NetCafe
-
  Ma 16:09 Egészség

A brit húsipar és a Rákkutatási Világalap (WCRF) szakértői között régóta folyik a vita a vörös húsok rákkeltő hatásáról. De vajon mi az igazság? Valóban vastagbélrákot okozhat a hústermékek fogyasztása?

Vigyázz, veszélyesek is lehetnek a fogyókúrás oldalak

Női NetCafe
-
  Ma 14:08 Egészség

Mindenütt ott vannak az interneten: weboldalak, amelyek sikeres fogyókúrákat vagy léböjtkúrákat ajánlanak, és olyan honlapok, ahol eredményes módszereket olvashatunk arra, hogyan rejthetjük el a gyors testsúlycsökkenést a szülők és az orvosok elől.

Mi a kapcsolat a D-vitamin szint és a korai menstruáció között?

Női NetCafe
-
  Ma 12:39 Egészség

A Michigen Egyetem Egészségügyi Tanszékének kutatói összefüggést találtak a fiatal lányok alacsony D-vitamin szintje és a korai menstruáció között, ami számos későbbi egészségügyi problémának lehet a gyökere.

Miért hisztisebbek egyesek, mint mások?

Női NetCafe
-
  Ma 08:09 Egészség

Aki gyakran sír romantikus vígjátékokon, és hisztizni sem ritkán szokott, az elsősorban a szüleit teheti felelőssé ezért. Egy új kutatás szerint ugyanis a génjeink határozzák meg, hogy mennyire vagyunk érzelmesek.

5 betegség, amit a házi por okozhat

Az ártalmatlannak tűnő otthoni por számos probléma forrása lehet, mivel rengeteg veszélyes vegyszer tapad meg benne, amely egészségügyi kockázatokat hordoz magában.

Segítünk kideríteni, milyen fertőzés okozza intim panaszaidat

Női NetCafe
-
  Tegnap 18:08 Egészség

A tünetek beazonosításával megállapítható, hogy melyik hüvelyfertőzéssel állunk szemben, így a nőgyógyászunkhoz már megalapozott, előzetes információval fordulhatunk.

2 rákbetegség, melyek kockázatát megduplázza az ülő életmód

Női NetCafe
-
  Tegnap 16:09 Egészség

Egy új svéd kutatás szerint a munkahelyükön és a szabadidejükben sokat ülő nők az emlődaganat és az endometriális daganat megnövekedett kockázatának vannak kitéve.

Milyen virág csökkentheti a cukorbetegség kockázatát?

Női NetCafe
-
  Tegnap 14:08 Egészség

Olyan üdítőitalt készített egy cég, amely ellensúlyozza a cukor negatív hatásait. A pinitol nevű összetevő természetes módon a murvafürt nevű virágban fordul elő, s alkalmas a kiugró vércukorszint-emelkedés megelőzésére, mely édesség fogyasztása után következik be. Ezzel csökkenthető a cukorbetegség kialakulásának veszélye.

Mi a szívroham utáni felépülés egyik legfőbb gyógyszere?

Női NetCafe
-
  Tegnap 12:39 Egészség

A szívbetegséggel küzdő idős emberek számára igenis fontos gyógyszer a rendszeres testmozgás – olvashatjuk az Ametican Heart Association legújabb közleményében.

A vörös húsok újabb ártalmas hatására derült fény

Női NetCafe
-
  Tegnap 08:09 Egészség

A vörös húsok rendszeres fogyasztása nagy mértékben hozzájárulhat a veseelégtelenség kialakulásához, ugyanakkor már ha napi egy adag vöröshúst más proteinforrásra cserélünk, a kockázat rögtön csökken – derül ki egy kiterjedt szingapúri kutatásból.

Miért okozhat csótányallergiát a csoki?

Női NetCafe
-
  Tegnap 04:38 Egészség

A legtöbb ember, aki allergiás a csokoládéra, nem mutat ugyanilyen reakciót a kakaóval, illetve a csokoládé bármely egyéb összetevőjével szemben, ezért a gyulladást nagy valószínűséggel inkább azok a csótánymaradványok váltják ki, melyek gyártás közben beszennyezik a terméket.

Ismerd meg a csalán legfontosabb gyógyhatásait

Női NetCafe
-
  20.05.30 18:08 Egészség

A csalán mindig is előkelő helyett foglalt el a gyógynövények sorában, elsősorban, mint vízhajtó gyógynövényt ismerjük.

Milyen terápia segíthet a súlyos ekcémán?

Női NetCafe
-
  20.05.30 16:09 Egészség

Egy koncentrált UV-fénnyel működő lézerterápiás eljárás lehet a gyógyír az ekcéma egy bizonyos, roppant nehezen gyógyítható formájára.

Hogyan segítheted a fogyást alvás közben?

Az egészséges bélbaktérium flórával rendelkező emberek éjszaka több kalóriát égetnek el. Túl szépen hangzik, hogy igaz legyen az, hogy álmunkban is égethetünk kalóriát és fogyhatunk, pedig a legújabb kutatás szerint a szerencsések közé tartozó emberek esetében ez az álom valóság lehet.