Találatok: 36 hír

Rózsával vágj bele a szerelmi mágiába

A rózsa az egyik legerősebb szerelmi szimbólum. A szépségápolásban betöltött szerepe is fontos, de nagyon sokan szeretik az ízét édességekben és desszertekben.

Ezek a jegyek mindenből kihozzák a maximumot

Vannak, akik pusztán akaratból, mások az átlagon felüli leleményességüknek köszönhetően, de még egy nehéznek vagy egyenesen vesztesnek tűnő helyzetből is képesek kihozni a maximumot.

Heti horoszkóp 2021. január 25–31. – Teliholdas meglepetés

Január utolsó hete meglepetéseket tartogat mindenkinek. Neked is. Készülj fel rá, hogy valami nem a terveid szerint fog alakulni! Erre a legnagyobb esély csütörtökön, telihold napján van. Vajon észreveszed, hogy ezt hogyan fordíthatod a javadra?

Napi horoszkóp 2021. 01. 25. – Őrizd meg a hidegvéredet

Az anyagiak terén a mai nap fogcsikorgatós lehet, ezért maradj óvatos és csak arra költs, amire nagyon muszáj.

A szerelemben is segítenek az arkangyalok

Ha végképp nem tudod, hogyan fogod megtalálni a hozzád illő embert, és eleged van az elszúrt randik sorozatából, szólítsd az angyalokat!

Napi horoszkóp 2021. 01. 24. – Óriási energiákkal rendelkezel, az idő azonban nem kedvező

A szerelmi viszonyokban minden felületesen alakulhat. Adj hangot nemtetszésednek.

Ők csalják meg idén a párjukat

NLC
-
 21.01.23 14:34Ezotéria-horoszkóp

A hűtlenség teljesen a mindennapok részévé vált. Szinte rezzenéstelenül fogadod, ha erről számol be egy barátod – akár őt csalták meg, akár ő volt az elkövető.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. január 23–24. – Szerelmes séta

NLC
-
 21.01.23 08:33Ezotéria-horoszkóp

Ez egy szellős hétvége lesz, ami arra kiváló, hogy kiszellőztessétek a fejeteket és a tüdőtöket. Mindenképpen szakítsatok időt egy nagy sétára, kirándulásra vagy túrázásra! Emellett a beszélgetés is olajozottabban fog menni.

Napi horoszkóp 2021. 01. 23. – Megérzéseid tökéletesen működnek

NLC
-
 21.01.23 00:03Ezotéria-horoszkóp

Úgy érezheted, mintha új időszámítás kezdődne az életedben. Ne pörgesd túl magad, mert nem tesz jót sem a szívednek, sem a vérnyomásodnak!

Egyetlen mudra a méregtelenítésért, elengedésért

NLC
-
 21.01.22 15:50Ezotéria-horoszkóp

Az elengedés és a méregtelenítés gesztusa. Rockkoncertekről ismerheted ezt a kéztartást, de semmi köze a két dolognak egymáshoz. Bár lehet, ettől olyan felszabadult a bulizó tömeg.

Ismerd meg japán rajzfilmfigurák horoszkópját

NLC
-
 21.01.22 12:18Ezotéria-horoszkóp

Néhány évtizede Japánban még éltek gésák, akik naponta jártak asztrológushoz. Manapság pedig az emberek arról beszélnek, hogy milyen jegyben született Asimo, a robot.

Ezektől a csillagjegyektől a pasi csak szexet akar

NLC
-
 21.01.22 09:30Ezotéria-horoszkóp

Ennek a három csillagjegynek a szülötteit könnyednek, kötetlennek és szeszélyesnek ismerik. De nem csupán önfeledt szórakozásra vágynak, ők is az igazit keresik.

Napi horoszkóp 2021. 01. 22. – Az otthonod és családi kapcsolataid kerülnek ma középpontba

NLC
-
 21.01.22 00:03Ezotéria-horoszkóp

Szívesen foglalkozol a családdal és a lakással. Színes, változatos ötleteidnek kedvez a téli hónap varázsa. Családi kapcsolataidon van mit dolgozni.

Ezzel az esti rutinnal tökéletesen kipihent leszel

NLC
-
 21.01.21 18:25Ezotéria-horoszkóp

Az elalvás előtti szokásaid nagyban meghatározzák, hogy milyen lesz az éjszakád. A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás az egészséged egyik alappillére.

Gyorsítja az anyagcserét, harmonizál ez a mudrasor

NLC
-
 21.01.21 15:38Ezotéria-horoszkóp

A felfelé áradó energia mudrája. Ez a negyedik a sorozatban, amivel tökéletesíthetjük az emésztésünket, de hatással van a torok és fej területére is.