Találatok: 33 hír

Ez a 4 csillagjegy kibeszéli a szerelmét

Ezek a csillagjegyek bizony hajlamos olyasmit is kifecsegni a szerelemükről, amit nem biztos, hogy kellett volna. Persze sosem rossz indulatból teszik, ellenkezőleg annyira büszkék a párjukra, hogy a barátoknak mindent elmesélnek róla. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Ezeket a csillagjegyeket tenyerén hordozza az élet

Ezek a csillagjegyek sikerre születtek. Nekik valahogy minden sokkal könnyebben megy, mint a többieknek. Talán szerencsés csillagzat alatt születtek, talán jókor vannak jó helyen, tény és való szinte tálcán kínálja nekik a lehetőségeket az élet. Vajon te is köztük vagy?

Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 22. – Mindenki jól jár

Mennyire nézed mások érdekét a sajátod mellett? Törekszel rá, hogy olyan döntést hozz, ami mindenkinek a lehető legjobb? A kínai horoszkóp ebben támogat ma téged.

Napi horoszkóp 2019. augusztus 22. – Jutalmat hoz a csütörtök

Mi lesz a jutalom? Csillagjegyenként más és más. Mi az, amire hosszabb idő óta vágysz? Mit szeretnél elérni és megvalósítani? Csütörtökön nagyszerű pillanatokban lehet részed. A horoszkópból megtudhatod, mi mindenre számíthatsz a mai napon.

Ezek a csillagjegyek nagyszerű hétre számíthatnak

NLC
-
  Tegnap 12:53 Ezotéria-horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyek bizony minden összejön a héten. Most őket támogatják a leginkább a bolygók és a kedvező fényszögek. Hogy mindenre számíthatnak ezen az augusztusi „rövid” héten? Fény derül a horoszkópból. Te is köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek nagyon végletesek

NLC
-
  Tegnap 11:36 Ezotéria-horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon szélsőségesen gondolkoznak. Náluk valami vagy fekete, vagy fehér. Köztes megoldás nem létezik. Makacsan ragaszkodnak az elképzeléseikhez, amivel jócskán megnehezítik a saját dolgukat, meg persze a környezetükét is. Hozzáállásuk főleg a párkapcsolatban okoz gondot. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Melyik mandalát választod? Izgalmas részleteket árul el rólad

NLC
-
  Tegnap 10:02 Ezotéria-horoszkóp

A mandalák többet mesélnek a világról, és persze rólad is, mint sejtenéd. Amellett, hogy csoda szépek, nagyon beszédesek is. Nézd meg a képeket, és válaszd a szerinted legszebbet. Vajon mi mindent árul el most rólad? Annyi biztos, hogy izgalmas részleteket…

Heti holdhoroszkóp 2019. augusztus 21-27. - Megnyitod magadat az újnak?

NLC
-
  Tegnap 08:08 Ezotéria-horoszkóp

Meg tudod magadat nyitni az újdonságnak? El tudod engedni az életedből mindazt, amire már nincs szükséged? Lehet ez bármilyen tárgy, szokás, munka, de barát és szerelem is. A horoszkóp szerint a Hold az elengedésben támogat a héten, és abban is, hogy befogadhasd az újat…

Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 21. – Az álmok hozzák a legjobb ötleteket

NLC
-
  Tegnap 04:57 Ezotéria-horoszkóp

Figyeled az álmaidat? Egyáltalán emlékszel az álmaid többségére? A kínai horoszkóp szerint a ma éjjeli álmod nagyon fontos üzenetet és ötletet hordoz. Jegyezd fel mindenképpen, később még jól jöhet…

Napi horoszkóp 2019. augusztus 21. – Szuper szerda

NLC
-
  Tegnap 02:57 Ezotéria-horoszkóp

Szuperül indul a háromnapos munkahét. A hosszú hétvégét követően biztosan kipihenten és feltöltődve kezdesz a munkához. Ha pedig még a szabadságodat töltöd, számtalan nagyszerű lehetőség vár rád. Csupa jót ígérnek szerdára a csillagok.

Heti angyalhoroszkóp 2019. augusztus 20-26. – Ez a pozitív változások ideje

NLC
-
  19.08.20 07:58 Ezotéria-horoszkóp

Az angyalok üzenete szerint ez a hét a lehető legjobb alkalom a pozitív változásokra, a csodával határos fordulatokra. Vajon nyitott vagy minderre? És melyik angyal segít most a megvalósításban? A különleges horoszkópból választ kapsz a kérdésekre.

Napi kínai horoszkóp 2019. augusztus 20. – A csodák napja a mai

NLC
-
  19.08.20 04:57 Ezotéria-horoszkóp

Augusztus 20. talán alapvetően is lehetne a csodák napja. Csodás időre számíthatsz, csodás dolgokat próbálhatsz ki egész nap, este pedig a csodálatos tűzijátékban gyönyörködhetsz. A kínai horoszkóp is csodákat ígér mára…

Napi horoszkóp 2019. augusztus 20. – Ünnepi hangulatba hoz a kedd

NLC
-
  19.08.20 02:57 Ezotéria-horoszkóp

Augusztus 20-án valódi ünnepi hangulatot ígér a csillagjegyeknek. Ma mindenképpen érdemes megjutalmazni magadat például az ország tortájával, vagy azzal, hogy otthon varázsolsz ünnepet. Esetleg megnézed az esti tűzijátékot, vagy ünnepi vacsorát tervezel…

Heti pénzhoroszkóp 2019. augusztus 19-25. – Pénzt ígérnek a bolygók a héten

NLC
-
  19.08.19 11:23 Ezotéria-horoszkóp

Ezen a héten a bolygók kifejezetten támogatják a pénzügyeket. Lesz, aki úgy érzi, mintha megütötte volna a főnyereményt. Hogy mi mindent jelez a pénzhoroszkóp a hétre? Íme, a legfontosabb részletek.

Heti horoszkóp 2019. augusztus 19-25. – Csillogó lehetőségeket ígérnek a csillagok

NLC
-
  19.08.19 07:59 Ezotéria-horoszkóp

Augusztus harmadik hete nem csupán a hosszú hétvége miatt örömteli. A Mars és a Vénusz együttállása termékeny ötletek jelent, nem mellesleg a babavárást is erősen támogatja. A „baby-boom” mellett más nagyszerű fényszögek is támogatják most a csillagjegyeket. Minden részlet a heti horoszkópban.