Találatok: 68 hír

Csökkenéssel zárt New York

Napi
-
  Tegnap 22:32 Pénzügy

Csökkenéssel zártak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói - írja az MTI.

Ilyen lesz az új lakossági állampapír

Nemzeti Kötvény helyett a Magyar Állampapír Plusz jön június 3-ától, mert a kibocsátás előtt nem sokkal a Pénzügyminisztérium megváltoztatta a többi sorozattól jobban megkülönböztethető új, kizárólag a lakosság által vásárolható állampapír nevét - írja az mfor.hu

Visszaesett az új lakások értékesítése az USA-ban

Napi
-
  Tegnap 21:20 OtthonUSATrend

Visszaesett az új lakások értékesítése az Egyesült Államokban áprilisban az előző hónaphoz képest, de a trend így is stabil emelkedést jelez.

Hogy éli meg a forint a Huawei-ügyet?

Napi
-
  Tegnap 19:19 Pénzügy

Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben csütörtök este a reggeli szintekhez képest - írja az MTI.

Budapestet is elérte a Huawei-botrány szele

Napi
-
  Tegnap 18:47 PénzügyTőzsdeBÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 174,13 pontos, 0,43 százalékos csökkenéssel, 40 010,72 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 10,5 milliárd forint volt, a vezető részvények a Richter kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest - írja az MTI.

Komoly mínuszban zárt Európa

Napi
-
  Tegnap 18:37 PénzügyTőzsdeVálság

Jelentős mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön - írja az MTI.

Nagy a baj - Már technológiai hidegháborúról beszélnek

Napi
-
  Tegnap 15:53 PénzügyUSAKína

Csökkenéssel nyitottak a New York-i tőzsde irányadó indexei csütörtökön. A befektetők attól tartanak, hogy az amerikai-kínai kereskedelmi háború egy technológiai hidegháborúba fordulhat át, a megoldásnak pedig nyoma sincs - írja az MTI.

Tartósan kiüthetik a forintot - nagyon megjárják a nyugdíjasok

Napi
-
  Tegnap 14:49 Pénzügy

Bár a kommunikáció szintjén az MNB folyamatosan jelzi, hogy elsődlegesnek tekinti az infláció elleni küzdelmet, a tettekben ez nem igazán érvényesül és várhatóan nem is fog a közeli jövőben. A jegybank a legtöbb jel szerint nem fog fellépni azért, hogy a jelenleginél erősebb legyen a forint, a pénzromlás elleni harcban pedig feltételezésekre épít,

Elfogyott a lakosság kedvenc állampapírja

Nagyon gyorsan fogy a nemzeti kötvény kibocsátása előtti napokban is a PMÁP. Az ÁKK rábocsátott még 20 milliárdot a korábbi 200 milliárdra.

Régóta várt döntés született a budapesti reptérről

Napi
-
  Tegnap 11:36 Otthon

Négy év után döntött a bíróság a hármashatárhegyi reptér ügyében: a jogerős ítélet szerint a Magyar Nemzet Vagyonkezelő (MNV) Zrt. indokolatlanul bontotta fel rendkívüli felmondással a reptér használatáról a Műegyetemi Sportrepülő Egyesülettel kötött vagyonkezelői szerződést - tudta meg a Napi.hu. Az MNV Zrt. elmarasztalása azonban még…

Gyenge maradt a forint

Napi
-
  Tegnap 08:16 PénzügyÁrfolyam

Alig változott, vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a szerda estihez képest csütörtök reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.

Vörösbe fordul Európa

Napi
-
  Tegnap 08:13 PénzügyÉrtékpapír

Veszteséges kezdésre lehet számítani csütörtökön a főbb európai értékpapírpiacokon az előző napi vegyes zárás után.

Újra egyforma házak épülnek Magyarországon?

A Nemzeti mintaterv-katalógus július végéig meghosszabbított pályázatával és a leendő tervgyűjteménnyel újabb fejezetet nyitunk hazánk épített környezetének alakításában - mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnökség államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Újabb csavar Andy Vajna korábbi cégében

Tőkeemlésről döntött és új tagokat jelöltek az Est Média igazgatóságába. Papp Istvánt és Perger Gábort a társaság május 28-án lefolytatandó közgyűlésén választhatják meg. A feladatuk a stratégiai befektető bevonását célzó tranzakciós folyamat levezénylése, és a tranzakciót követően is szerepet vállalnak a tőzsdei cég vezetésében.

Mínuszban álltak meg az amerikai tőzsdék

Gyengüléssel zártak szerdán a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.