Találatok: 40 hír

Vörösben zártak a New York-i indexek

Gyengüléssel zártak pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.

Tavaly kevesebb hőmennyiséget értékesített a PannErgy

Napi.hu
-
 Tegnap 20:41Pénzügy

A PannErgy Nyrt. 1,601 millió gigajoule értékesített konszolidált hőmennyiséggel zárt 2020-ban, amely kevesebb a 2019-esnél, ám idén lényegesen nagyobb összértékkel terveznek – idézi a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken közzétett termelési jelentést az MTI.

360 forint fölött jegyzik az eurót

Gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon pénteken.

Rossz hangulatban zárta a hetet Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 671,97 pontos, 1,50 százalékos csökkenéssel, 44 204,45 ponton zárt pénteken. A részvénypiac forgalma 11,4 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével csökkentek az előző napi záráshoz képest.

Elérték Budapestet a nyugatról jövő sötét fellegek

Napi.hu
-
 Tegnap 14:44Pénzügy

Délelőtt még emelkedtek az árfolyamok, délután már esett a tőzsde. Joe Biden sem tudta felvidítani a hangulatot.

Nagyot dobott az IIB

A Nemzetközi Beruházási Bank (International Investment Bank - IIB) rekord hosszúságú 20 éves futamidejű, 30 millió euró értékű kibocsátással indította el a finanszírozást idén a Dublini Értéktőzsdén - közölte a pénzintézet az MTI-vel pénteken.

Az ingatlantulajdonosok súlyos büntetésre számíthatnak az új tilalom miatt

Papíron az idei év elején tilos az avar-és zöldhulladék égetés, amiért milliós bírságot is fizethetnek az ingatlantulajdonosok, mert az önkormányzat és a katasztrófavédelem is bírságolhat miatta. A szabályozást a koronavírus-járvány miatt bevezetett veszélyhelyzet végéig nem kell alkalmazni egy új rendelet értelmében. A váltás elkerülhetetlen, de a

Vörösben Európa, Budapest lóg ki a sorból

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon - írja az MTI. A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) alig mozdult el a nyitás után.

Az Európai Gyógyszerügynökség korlátozza a Richter sikertermékét

Korlátozzák a Richter Gedeon Nyrt. Esmya gyógyszerének használatát az Európai Unió összes tagállamában, a készítmény ezután csak olyan, menopauzát el nem ért nők méhmiómájának kezelésére használható, akik esetében a műtéti kezelés (ideértve a méhmióma embolizációját is) nem alkalmazható, vagy az nem volt sikeres, emellett a…

Esésben nyithat budapest

Enyhe negatív korrekció várható pénteken a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) Józsa Bence, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint.

Eséssel indulhatnak az európai tőzsdék

Indexcsökkenésre lehet számítani pénteken a vezető európai értékpapírpiacokon. A tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján a főbb indexek közül a londoni 0,4 százalékkal, a frankfurti 0,6 százalékkal, a párizsi pedig 0,2 százalékkal csökkenhet a kereskedés kezdetén - írja az MTI.

Vöröszóna felé tart a forint

Vegyesen alakult, alig változott a forint árfolyama az előző estihez képest péntek reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi piacokon - írja az MTI.

Fat Mo's, Párizs, Texas, Nincs pardon - Tizedeli a koronavírus a bulihelyeket

Komoly pusztítást végez a koronavírus a vendéglátásban (is). Elárasztják az ingatlanpiacot a vendéglátáshoz kapcsolódó ajánlatok az iskolai büfétől a komplett többcsillagos hotelekig, vagy villapanziókig, de hajó is kapható ebben a kategóriában. Közöttük nem is egy, generációk igazi kultuszhelye – de lehet, hogy csak volt.

A Fidesz alapítványa 800 millió forintért vett irodát Brüsszelben

A Fidesz pártalapítványa több mint 800 millió forintért vett irodákat Brüsszel legfrekventáltabb pontján, az unió főterének nevezett Schuman téren - értesült a hvg360. Mindezt vélhetően a kedvezőbb adózás miatt céges ügylet keretében. Az ingatlant eladó cég egy új magyar milliárdoshoz, Jellinek Dánielhez köthető.

Budapesten pluszban jár

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a plusz 38,43 pontos nyitás után emelkedett csütörtökön délelőtt.