Találatok: 284 hír

Egyedi megoldás: trükkösen rejtené el az okostelefon-kamerát a Samsung

HVG
-
 Ma 16:03Mobiltech

Az okostelefonok szelfikamerájának elrejtése mindig is fontos kérdés volt a gyártók számára, és különféle megoldások is születtek. A Samsung az ehhez kapcsolódó innovációban is az elsők között járt, illetve jár egy újabb szabadalmával.

Megvan, ki veheti meg az LG mobilgyártó részlegét

HVG
-
 Tegnap 10:33Mobiltech

Az LG Electronics 66 hónapnyi veszteségtermelés után adná el a mobilgyártó részlegét. Az üzletet most egy vietnámi vevővel hozták össze.

Bemutatta a Honor az első mobilt, ami már független a Huawei-től

Honor V40 5G néven érkezett meg az első olyan Honor-telefon, amit azóta dobtak piacra, hogy a céget 2020 novemberében eladta a Huawei. A készülék egyelőre csak Kínában kerül a piacra.

A végtelenbe és tovább: teszten a legütősebb Samsung mobil, az S21 Ultra

Minden korábbinál nagyobb optikai zoommal van felszerelve a koreai gyártó idei csúcsmodellje, de a mintegy félmillió forintos készüléknek akad néhány hiányossága is. Az S21 Ultrát az olcsóbb S21 és S21+ társaságában próbálgattuk.

Jelszómegosztós funkció érkezhet az Android 12-be, könnyebb lesz hozzáférni a wifihez

HVG
-
 21.01.21 13:03Mobiltech

A Google a Nearby Sharing nevű fájlmegosztós funkciót használná fel, hogy egy gombnyomással elküldhessük másoknak a wifi-hálózat jelszavát.

Bármiféle csatlakozó nélkül érkezhet az iPhone 13

HVG
-
 21.01.21 10:34Mobiltech

A jelenlegi értesülések szerint az idei iPhone-család csak kisebb fejlesztésekkel érkezik, azonban egy meglehetősen ellentmondásos frissítést is pedzegetnek: töltőport sem kerülne a telefonra.

Jelezni fogja az iPhone, ha nem eredetire cserélnék a kameráját

Árgus szemekkel fogja figyelni az iPhone, pontosabban legújabb operációs rendszere, hogy vajon más gyártó eszközével cserélték-e ki a sérült kamerát.

A Xiaomi mobiljából egy robotsárkány is legyártható

HVG
-
 21.01.20 17:03Mobiltech

Kína a furcsa ötletek és szokások hazája, amelyre most a Xiaomi is ráerősített egy különleges reklámmal: darabokra szedik az újabb mobiljukat, hogy valami mást építsenek belőle.

Itt a Galaxy S21, szabadulna a Samsung a Galaxy S20-tól?

HVG
-
 21.01.20 15:03MobiltechSamsungKamera

A Samsung szempontjából érthető lenne a döntés, hogy a Galaxy S20-ak helyett inkább az új modelleket nyomnák. A felhasználók oldaláról azonban ez nem annyira egyértelmű.

Visszatérhet az Android a Honor új telefonjaira, a Google-appokat is megkaphatják

HVG
-
 21.01.19 18:03Mobiltech

Az orosz Kommersant című lap egy, a Honor ügyeit ismerő informátorra hivatkozva azt írja, már készül a mobil, ami visszakapja a Google-ökoszisztémát.

Már videón is látni az Asus játékosoknak szánt csúcsmobilját, a ROG Phone 4-et

HVG
-
 21.01.19 17:03Mobiltech

A jelek szerint az Asus egy plusz kijelzőt tett a legújabb ROG Phone hátlapjára, amin keresztül értesítéseket tud megjeleníteni a készülék.

A ZTE új telefonjának előlapján nem látszik a kamera, pedig van benne

HVG
-
 21.01.19 09:33Mobiltech

Bár a legtöbben a Samsungra vagy a Xiaomira tippeltek, hogy olyan okostelefonnal rukkol ki, amelyben a kijelző alá kerül a kamera, végül a ZTE-nek sikerült először ez a bravúr. A megoldás még nem tökéletes, de a küszöbön álló második generáció már sok javítással érkezhet.

Már a tünetek megjelenése előtt jelezhet az okosóra, ha valaki elkapta a koronavírust

HVG
-
 21.01.18 20:03Mobiltech

Az amerikai kutatók öt hónapon át monitorozták 297 egészségügyi dolgozó állapotát, hogy kiderüljön, mennyire képes jelezni a karjukon hordott Apple Watch a koronavírus-fertőződést.

Már szét is szedték a Samsung Galaxy S21-et, így néz ki belülről

HVG
-
 21.01.18 19:03Mobiltech

A PBKreviews nevű YouTube-csatorna videósa szerint a Galaxy S21 5G és a Galaxy S20 5G felépítése között szinte alig van különbség, vagyis a belső elrendezésen nem sokat változtatott a Samsung.

Kiszivárgott fotón az Asus játékosoknak szánt csúcsmobilja, a ROG Phone 4

HVG
-
 21.01.18 17:03MobiltechKampányAsus

A Digital Chat Station becenevű szivárogtató szerint 6000 mAh-s akkumulátor kerül majd az Asus ROG Phone 4-be, pont akkora, amekkora a 2020-as ROG Phone 3-ba került.