Találatok: 50 hír

Furcsa dolog történt egy férfi péniszével

HáziPatika
-
  Ma 04:02 Szex

Egy 63 éves bronxi férfi csípőjéről készült röntgenfelvételen valami olyat láttak az orvosok, amit semmilyen szempontból sem lehet mindennaposnak nevezni.

Meglepő dolog a női nemi szervről

HáziPatika
-
  Tegnap 14:19 Szex

Valójában nem létezik olyan, hogy normális hüvely - vonták le a következtetést svájci kutatók, akik a közelmúltban egy minden korábbinál nagyobb volumenű tanulmányt publikáltak a szeméremajkak méretéről.

A nemi életet így teszi tönkre a házasság

HáziPatika
-
  19.08.16 23:03 Szex

Előfordul, hogy egy házasságban idővel megszűnik a nemi élet a pár tagjai között. Ennek számos oka lehet, akár lelki, akár testi oldalról - szakértők szerint az alábbiak a leginkább gyakoriak.

Az önkielégítés ezért egészséges

HáziPatika
-
  19.08.14 23:02 Szex

A szex nemcsak partnerrel, de partner nélkül is igen kellemes dolog, és az önkielégítés szerencsére egyre kevésbé számít tabunak. Ez jól is van így, mivel valójában olyasmiről van szó, ami nem csak jó érzés, de egészségügyi előnyei is vannak.

Az olajos magvak meglepő hatására derült fény

HáziPatika
-
  19.08.14 05:33 Szex

Egy új kutatás arra az eredményre jutott, hogy a dió, mogyoró és mandula napi fogyasztása növelheti a férfiak libidóját, és az orgazmust is élvezetesebbé teszi számukra.

5 furcsa tény a csiklóról

HáziPatika
-
  19.08.12 20:00 Szex

A női csikló, vagyis a klitorisz meglehetősen érzékeny szerv, ami a szexuális ingerlés egyik legjobb célpontja. De vannak ennek az apró szervnek igen érdekes tulajdonságai!

Mi öli meg a férfilibidót?

HáziPatika
-
  19.08.11 20:03 Szex

Egyre több férfi küzd szexuális gondokkal, a legfőbb kiváltó ok a fáradság és a stressz. A rohanó és túlhajszolt világban ma már nem elég, ha egy férfi genetikailag jó adottságokkal rendelkezik, ugyanis a folyamatos teljesítéskényszer alatt...

Emiatt rövidülhet meg a pénisz

HáziPatika
-
  19.08.11 19:00 Szex

Kétszer olyan hosszú a férfiak pénisze, mint gondolnánk? És erről ők sem tudnak? Minden négyszázadik férfi szerencsésebb társainál? Ezen cikkben tíz érdekességet gyűjtöttünk össze a pénisszel kapcsolatban.

Ez teszi tönkre az erekciót

HáziPatika
-
  19.08.11 17:03 Szex

A merevedési zavarok sok férfi életét megnehezítik, és a legtöbben úgy gondolják, hogy az öregedéssel együtt járó természetes folyamatról van szó. Pedig az erekció hiánya a fiatalabbakat is érintheti, ráadásul sokszor meglepően hétköznapi dolgok...

Borotváljam ott lent, ha a párom kéri?

HáziPatika
-
  19.08.11 11:33 Szex

Ha párunk valami szokatlant kér, nyugodtan mérlegeljünk, áldozat ez, vagy minket is lázba hoz a gondolat.

Ezt kell tudni a reggeli merevedésről

HáziPatika
-
  19.08.10 14:30 Szex

A reggeli merevedés nem annak a jele, hogy valamilyen szexuális tartalmú álomból ébredt fel a férfi. Alvási fázisuk, illetve tesztoszteronszintjük annál inkább befolyásolja az erekciót.

Mi van a férfiak alsónadrágjában?

HáziPatika
-
  19.08.10 13:03 Szex

Óriási különbségek vannak egyes férfiak fehérnemű-viselési szokásai között, és nem csupán a fazont tekintve! Egyre gyakoribb az ápolt, igényes férfi, ám a fórumokon panaszkodó nők szerint megdöbbentő igénytelenség is előfordul az erősebbik nemnél...

Mit tegyünk az intim szagok ellen?

HáziPatika
-
  19.08.10 11:03 Szex

Az ember - a kutyákkal ellentétben - általában ritkán szagolgatja mások intim tájékát, mégis valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy megcsapta az orrát egy onnan származó kellemetlen szag. Ennek több oka is lehet. Lehet tenni valamit...

Kiszámolták, mikor kell teherbe esni

HáziPatika
-
  19.08.08 12:30 Szex

Svájci kutatók kiszámolták, hogy a spermium a tavaszi hónapokban a legegészségesebb, és aki gyereket szeretne, annak reggel fél 8 előtt érdemes próbálkoznia.

Ilyen a szex 40 felett

HáziPatika
-
  19.08.08 06:03 Szex

Sok nő számára a szex már nem olyan kielégítő a menopauza után, mint előtte. De vajon ezért kizárólag a változó kor okolható?