Találatok: 94 hír

Megváltozik az óvszerek mérete

HáziPatika
-
  Ma 04:30 Szex 

Egy amerikai óvszergyártó cég úgy döntött, hogy változtat gumióvszerei szabványméretén, miután kiderült, hogy az eddig gyártott 16,99 centiméteres hossz a legtöbb amerikai férfi számára túl nagy.

Barátok közt ezért jobb a szex

HáziPatika
-
  Tegnap 17:30 Szex 

Az érzelmi komplikációk ellenére a barátok közti szexuális kapcsolatoknak úgy tűnik, egyetlen előnyük mégis van: a biztonság.

Mutatjuk, mire jó egy tojásvibrátor

HáziPatika
-
  Tegnap 14:30 Szex 

Van, aki idegenkedik tőle, van aki "hű" társának tartja. A vibrátorok megosztják a közvéleményt, de egy biztos, senkiben sem keltenek közömbös érzéseket. Tegyen velünk egy "körutazást", hogy milyen típusú kéj-ketyerék érhetők el a piacon.

A női agy így éli át az orgazmust

HáziPatika
-
  Tegnap 05:00 Szex 

A nők agyának bizonyos részei felpörögnek orgazmus hatására, és a fájdalomra is sokkal érzéketlenebbé válnak ez idő alatt. Speciális sisakkal lestek bele a női fejekbe a kutatók.

50 felett is lehet jó a szex, sőt

HáziPatika
-
  17.10.13 16:00 Szex 

A jó szex és a kielégítő nemi élet jelentős mértékben hozzájárulhat az idősebbek jó életminőségéhez.

Menstruáció alatti szex: lehet vagy nem?

HáziPatika
-
  17.10.13 04:00 Szex 

A havi vérzés alatti nemi élet sokaknál tabunak számít. Ennek leginkább az információhiány, illetve a dologgal kapcsolatos tévhitek az okai - éppen ezért nem árt tisztában lenni az alábbiakkal.

Meg kéne tanulni beszélni a szexről

HáziPatika
-
  17.10.12 18:00 Szex 

A fogamzásgátlás az életünk része: évekig aggódunk azon, hogy ne essünk teherbe, majd pedig azon, hogy teherbe essünk.

Létezik veszélytelen orális szex?

HáziPatika
-
  17.10.09 22:00 Szex 

A humán papillomavírus (HPV) fertőzésekkel összefüggő száj- és garatrákban szenvedő betegek házastársai vagy hosszú távú szexuális partnerei esetében nem magasabb a szájüregi HPV-fertőzések előfordulása.

Az első csók érdekesebb, mint az első szex

HáziPatika
-
  17.10.06 06:30 Szex 

A testüket érő változásokról főként az interneten beszélgetnek a gyerekek. Az első csók, az első szerelem, az első szexuális együttlét - ezeket a témákat vizsgálta meg a neten a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány és a Neticle.

A férfi test így működik

HáziPatika
-
  17.10.05 14:00 Szex 

Az erekcióhoz szükséges biokémiai láncreakció felfedezésével lehetőség nyílt a merevedési zavarok gyógyszeres kezelésére. A rafinált megoldás megértéséhez pillantsunk be a szövetek mélyén zajló folyamatokba.

Házasként így lehet izgalmas a szex

HáziPatika
-
  17.10.03 15:20 Szex 

A házaspárok gyakran fordulnak szexológusokhoz, terapeutákhoz, ha gödörbe jutott szexuális életük.

Egyéjszakás kaland: egy ágyban egy idegennel

HáziPatika
-
  17.10.02 14:40 Szex 

Az izgalmas egy éjszakás kalandok mindenkit magukkal ragadnak - akár csak fantáziában, akár a valóságban. Az érzelmek nélküli szex működhet, ehhez azonban érdemes betartani a játékszabályokat!

Hétköznapi hibák, melyek megölik a spermiumokat

HáziPatika
-
  17.10.02 05:30 Szex 

Számos pár küzd termékenységi gondokkal, amiben gyakran a spermiumok alacsony száma játszik kulcsszerepet. A férfiak spermiumszáma világszerte a felére zuhant az elmúlt 50 évben, a csökkenő tendencia pedig napjainkban is folytatódik.

Az önkielégítés tudománya

HáziPatika
-
  17.09.27 15:30 Szex 

Saját magunkat örömhöz juttatni a nemi élet kiteljesedését jelenti. A tévhitekkel ellentétben az önkielégítés nem bűn, nem a közösülés pótléka, hanem a nemi élet fontos része.

Normális, ha szőrös a mellbimbó?

HáziPatika
-
  17.09.27 05:30 Szex 

A mellbimbó nem csak szoptatásra való, különben a férfiak testén nem lenne. Élvezetesebbé teszi a szexet, segíthet diagnosztizálni bizonyos betegségeket, és egyébként is egy igencsak érdekes testrész.