Találatok: 64 hír

Segítség, a párom rossz az ágyban!

HáziPatika
-
  20.03.27 22:04 Szex

Néhány pár látszólag tökéletesen harmonikus kapcsolatban él: nagyszerű közöttük a kommunikáció, kitalálják a másik gondolatait is, ritka közöttük a vita, közösek a céljaik is - a hálószobában még sincs meg az összhang. Hogyan lehet ez ellen...

Koronavírus: így a legbiztonságosabb a szex

HáziPatika
-
  20.03.27 05:05 Szex

A koronavírussal leginkább sújtott New York város egészségügyi szervezete az élet minden területére készít útmutatókat a járvány idején, így a szex sem maradhatott ki. Sőt azt is megmondták, ki a legbiztonságosabb szexpartner, illetve mi az...

Szexelhetünk-e a koronavírus-járvány idején?

Milyen kockázatokkal jár az intimitás ha tudjuk, hogy veszélyes vírust adhatunk át a partnerünknek, vagy éppen tőle kaphatjuk el a COVID-19-et? Az biztos, hogy a koronavírusjárvány hatással van a szexuális életünkre, a kérdés csak az, hogyan.

A szexhiány meglepő hatásai

HáziPatika
-
  20.03.22 22:03 Szex

Számos oka lehet annak, ha éppen olyan periódusban vagyunk, hogy nem élünk nemi életet. Ez természetesen a testünkre és a mentális állapotunkra is hatással van.

Számít-e, mennyire szűk a hüvely?

HáziPatika
-
  20.03.17 22:06 Szex

Kitágul-e a hüvely a túl sok szex miatt, számít-e az élvezetben a vagina mérete? Adunk néhány választ.

Tévhitek a női maszturbációról

HáziPatika
-
  20.03.17 21:03 Szex

Bármi is az oka, a női önkielégítés még mindig tabunak számít, ami meglepő, mert a maszturbálás fizikailag és lelkileg is kifejezetten jó hatással bír, semmi ok nincs arra, hogy féljünk vagy tartsunk tőle. Alábbi válogatásunkban a legfurcsább, női...

Ezek a legjobb vágyfokozó ételek

HáziPatika
-
  20.03.14 20:04 Szex

Amióta világ a világ, az emberek előszeretettel fogyasztanak olyan étkeket, amelyek hitük szerint képesek a szexuális vágyak és az élvezet fokozására. Vajon mi az igazság az afrodiziákumnak tartott ételekkel kapcsolatban? Valóban képesek vágyat...

Ezek a libidógyilkos betegségek

HáziPatika
-
  20.03.11 20:04 Szex

Az együttlétet fejfájásra hivatkozva visszautasító nő hosszú ideje tárgya a legkülönfélébb vicceknek, pedig a dologban nincsen semmi mulatságos. Az alacsony libidót ugyanis valóban okozhatják különféle betegségek, fizikai tünetek.

Furcsa ételek a nemi vágy fokozására

HáziPatika
-
  20.03.09 21:03 Szex

Az afrodiziákum szó a szerelem görög istennője, Afrodité nevéből származik, és olyan ételeket és italokat jelöl, amelyek állítólag képesek felkelteni a nemi vágyat. Néhány kultúrában egészen furcsa dolgokat tartanak számon afrodiziákumként.

Meglepő, mit tudnak kiszagolni a férfiak

HáziPatika
-
  20.03.09 08:03 Szex

Egy friss tanulmány szerint a férfiak megérzik és vonzóbbnak is találják a szexuálisan felizgatott nőket.

Mikortól van baj a férfiassággal?

HáziPatika
-
  20.03.08 22:03 Szex

Az egészséges, boldog szexuális élet a párkapcsolatok egyik alappillére. Nem kell kétségbeesni azonban akkor sem, ha merevedési zavar akadályozza ennek kiteljesedését, hiszen napjainkban ez legtöbbször jól kezelhető, átmeneti probléma.

Így fest közelről a kis pénisz szindróma

HáziPatika
-
  20.03.08 20:03 Szex

A kis pénisz szindróma nem hivatalos betegségmegnevezés, nincs benne sem a BNO, sem pedig a DSM kódjegyzékben, mégis gyakran használják.

Dolgok, amelyek ártanak az erekciónak

HáziPatika
-
  20.03.07 21:04 Szex

A megfelelő erekcióhoz megfelelő véráramlásra és megfelelő tesztoszteronszintre van szükség. Ennek a hormonszintnek a csökkenését azonban számtalan dolog okozhatja. Íme 8 ilyen befolyásoló tényező!

Ez történik a nővel orgazmus közben

HáziPatika
-
  20.03.07 20:03 Szex

Sok nő éli meg a szexuális beteljesülés hiányát úgy, mintha az valami fogyatékosság lenne. Pedig a jó szexhez két ember kell. Akik kezdetektől egymást vezetik a szexualitás útvesztőiben, gyakran együtt követik el a hibákat is.

Amit eddig nem tudtunk a körülmetélésről

HáziPatika
-
  20.03.07 16:04 Szex

Magyarországon a körülmetélést többnyire csak vallási okokból végzett vagy valamely betegség kezelésekor végezhető műtétként tartják számon, míg nyugaton egyre inkább a megelőzés eszközévé válik.