Találatok: 37 hír

Miről árulkodnak legtitkoltabb szexvágyaink?

HáziPatika
-
  Ma 04:03 Szex

Talán még kedvesüknek sem vallanák be, de sokan vannak, akik egy édeshármasról álmodoznak, vagy esetleg arra vágynak, hogy partnerük rondán beszéljen velük az ágyban. A szakértő szerint senkinek sincs oka szégyellni a vadabb fantáziákat sem, illetve

Ilyen a szex menopauza után

HáziPatika
-
  20.08.01 21:32 Szex

A menopauzára sok nő egyben a szexuális élet végeként is tekint. De vajon mennyi az igazság ebben az elképzelésben?

Az anális szex is okozhat orgazmust

HáziPatika
-
  20.07.28 21:34 Szex

Lehet, hogy az anális szex tabu, de attól még sokan élnek vele. Mit kell tudni róla, mit érdemes hanyagolni, illetve mi kell ahhoz, hogy tényleg jó élmény legyen belőle? Szexológusok tanácsait foglaltuk össze.

Erektilis diszfunkció: ezt próbálja ki, ha más nem segít

HáziPatika
-
  20.07.25 05:01 Szex

Férfiak világszerte dollármilliárdokat költenek tablettákra, melyektől az erektilis diszfunkciójuk, azaz tartós merevedési zavaraik megoldását remélik. Ezek azonban a becslések szerint az esetek 30-40 százalékában nem, vagy nem megfelelően

A szex így hat a sportteljesítményre

HáziPatika
-
  20.07.24 22:04 Szex

Évszázadokon át sokan gondolták úgy, hogy a szexuális önmegtartóztatás fokozza a teljesítményt sportversenyek, fizikai erőpróbák idején. Lássuk, mit gondol a kérdésről a tudomány.

Mi az oka, ha nem kívánja a szexet?

HáziPatika
-
  20.07.24 21:03 Szex

A szexuális együttlétek igen fontosak egy párkapcsolatban, ám olykor előfordulhat, hogy a pár egyik tagja összebújás helyett inkább mással töltené az időt. Ha ez gyakorivá válik, akkor akár hormonzavarra is utalhat.

Súlyos tévhitek a női orgazmusról

HáziPatika
-
  20.07.24 20:03 Szex

Egyáltalán nem könnyű egy nőt kielégíteni, ha nem árulja el, mi okoz neki igazán örömet. Mindenesetre rengeteg mítosz akad a női orgazmusról, ezeket próbáljuk most eloszlatni.

Ilyen a szex egy idegennel

HáziPatika
-
  20.07.23 22:03 Szex

Az izgalmas egy éjszakás kalandok mindenkit magukkal ragadnak - akár csak fantáziában, akár a valóságban. Az érzelmek nélküli szex működhet, ehhez azonban érdemes betartani a játékszabályokat!

Ételek, amelyektől jobb lesz a szex

HáziPatika
-
  20.07.22 20:03 Szex

Akkor sincs ok a kétségbeesésre, ha úgy érezzük, hogy libidónk nem elég erős. Léteznek ugyanis természetes módszerek, amelyek segíthetnek elérni, hogy újra minden rendben legyen a hálószobában.

Amit a női orgazmusról tudni kell

HáziPatika
-
  20.07.20 21:03 Szex

A női orgazmusnak, illetve a nők szexuális kielégülésének sokkal komplexebb feltételei vannak, mint a férfiakénak. Ezzel minden férfinak tisztában kell lennie!

A legmeglepőbb tények a péniszről

HáziPatika
-
  20.07.18 05:07 Szex

Bár testük része, gyakran még a férfiak sem tudnak mindent saját péniszükről. Az alábbiakban öt olyan tényt mutatunk be, amelyek alighanem sokak számára az újdonság erejével hatnak.

13 érv, amiért a maszturbáció jó

HáziPatika
-
  20.07.17 22:02 Szex

A maszturbálásról nem alakult ki túl jó kép, évszázadokon át szégyellni való dolognak lett beállítva. Ma már más szelek fújnak, és az "egyszemélyes szex" előnyei mindenki számára nyilvánvalók. De nézzük részletesebben!

Ezért nem jó fáradtan szexelni

HáziPatika
-
  20.07.17 21:03 Szex

Egy fárasztó nap után hazaérve, nincs más vágyunk, mint bedőlni az ágyba és aludni. Mielőtt azonban álomra hajtanánk fejünket, döntenünk kell: előtte még összebújjunk párunkkal, vagy kizárólag a pihenésre koncentrálunk?

Mi köze a cipőméretnek a péniszhez?

HáziPatika
-
  20.07.16 23:33 Szex

Sajnos a nőknek nem segít, ha a férfiak legnagyobb titkát a cipőméretükből találják ki. Néhány szexmítoszt most kénytelenek vagyunk eloszlatni.

Ezért kellene minden este szexelni

HáziPatika
-
  20.07.16 23:03 Szex

A szexuális együttlét remek élmény: az ilyenkor termelődő hormonok jó hatással vannak a hangulatunkra és számos módon a testi egészségünkre is. De nézzük ezeket az előnyöket!