Találatok: 89 hír

Szexuális vágyak: kiéljük vagy elfojtsuk?

HáziPatika
-
  Tegnap 19:03 Szex

Talán különösebb felmérés nélkül is kijelenthetjük, hogy mindenkinek voltak vagy vannak szexuális álmai, mindenkivel megtörténik, hogy "elereszti" a szexuális fantáziáját. Más kérdés, hogy ki mit valósít meg titkos vágyaiból...

A legnagyobb tévhitek az 50 feletti szexről

HáziPatika
-
  Tegnap 04:02 Szex

Már önmagában a szexszel kapcsolatban is rengeteg tévhit kering, ha azonban az 50 felettiek nemi élete kerül szóba, csak úgy ömlenek ránk a butábbnál butább mítoszok. Cikkünkben az 5 legelterjedtebbet cáfoljuk meg, és bízunk benne, hogy egyre többen...

Önkielégítés és kényeztetés férfiszemmel

HáziPatika
-
  19.10.12 19:03 Szex

Szerencsére manapság sokkal több szó esik az önkielégítés hasznáról, mint elítéléséről. Vajon tudunk-e mindent az önkényeztetésről? Tippek, tanácsok férfiaknak.

Furcsa dolgot találtak egy férfi péniszében

HáziPatika
-
  19.10.12 04:02 Szex

Meglepő dolgot kellett eltávolítania az orvosoknak egy szaúd-arábiai férfi péniszéből. A páciens húgycsövébe egy fém szemöldökcsipesz szorult be, aki ezután még négy évig várt, mire segítséget kért.

Kis- és nagyfiúk intim titkai

HáziPatika
-
  19.10.10 13:02 Szex

Vannak dolgok - az állva pisilés mikéntjétől kezdve a férfi intim higiénia legfontosabb szabályaiig -, amelyeket legjobban egy férfi taníthat meg egy kisfiúnak. Feltéve persze, ha ő maga is tudja és gyakorolja...

Furcsa tünetek, amelyek szex után jelentkezhetnek

HáziPatika
-
  19.10.09 20:03 Szex

Előfordul, hogy a szex utáni összebújós elalvás helyett valami furcsa történik a nőkkel. Az alábbiakban ezen esetekből válogattunk.

Péniszkörkép a nagyvilágból: változó méretek

HáziPatika
-
  19.10.09 19:03 Szex

A férfiak szubjektíven felfogott, érzékelt "férfiasságát" és öntudatát jelentős mértékben meghatározza a hímvesszőjük mérete és "teljesítőképessége". Szakértők szerint mindez országtól sem független jelenség.

Mitől váladékozhat a pénisz?

A pénisz váladékozásának nemcsak szexuális úton terjedő betegség lehet az oka.

Így lesz jó a szex 50 felett

HáziPatika
-
  19.10.07 16:03 Szex

Ha egy nő azzal a tudattal vág neki a klimaktériumnak, hogy szexuális élete a menstruáció megszűntével hanyatlásnak indul, nem meglepő, ha ez be is fog következni. Nos, a "jóindulatú" rémhírek ellenére ez egyáltalán nem törvényszerű.

Mit érez a férfi anális szex közben?

HáziPatika
-
  19.10.06 20:03 Szex

A womenshealthmag.com nem szégyenlősködött és utánakérdezett 7 férfinél annak, hogy nekik milyen érzés volt az anális szex.

Ijesztő szexuális fantáziaképek

HáziPatika
-
  19.10.06 19:03 Szex

Megnyugtató a szexológustól hallani: a fantáziánk miatt nem kell, hogy bűntudatunk legyen.

50 fölött ezért jobb a szex

HáziPatika
-
  19.10.04 23:03 Szex

A legtöbben úgy gondolják, hogy ötvenes éveinkbe érkezve a nemi élet gyakorlatilag megszűnik létezni. Pedig ez egyáltalán nem igaz, sőt sok nő számol be arról, hogy ebben az időszakban szexuális élete még élénkebb is.

Mutatjuk, mire jó egy tojásvibrátor

HáziPatika
-
  19.10.03 20:03 Szex

Van, aki idegenkedik tőle, van aki "hű" társának tartja. A vibrátorok megosztják a közvéleményt, de egy biztos, senkiben sem keltenek közömbös érzéseket. Tegyen velünk egy "körutazást", hogy milyen típusú kéj-ketyerék érhetők el a...

Csak ez a négyféle pénisz létezik

HáziPatika
-
  19.10.03 19:03 Szex

Most már biztosan nem a méret a lényeg - Dr. David Shusterman urológus, a New York-i urológiai központ sebésze szerint sokkal nagyobb szerepe van a pénisz formájának. Ez alapján ugyanis a világon összesen négyfélét különböztethetünk meg.

Ételek, melyek hatnak a merevedésre

HáziPatika
-
  19.10.03 17:03 Szex

A merevedési problémák kezelésére a különféle pirulák és a műtéti beavatkozás mellett szelídebb alternatívák is léteznek. Sokan nem tudják, de az étkezés is hatással lehet a pénisz működésére.