Találatok: 15 hír

Gyönyörű énekesnő, szakítás, saját rendezés: a magyar sztár dj új klipjében van minden

Blikk
-
  Tegnap 18:01 Zene

A nemzetközi sikerű dj/producer Willcox legújabb klipjét ezúttal saját maga rendezte. Az Over című dalt a szépséges Myra Monoka énekli, aki egyben a videó főszereplője is.

Manuel is lehetne ez a srác, de ő Valakimäs

Blikk
-
  Tegnap 09:40 Zene

A főként fiatal generáció kedvenceit manapság a rap, hip-hop zenei világ adja itthon és külföldön egyaránt.

Vincze Lilla visszatér A Dal 2020-ban: így vélekedik a hamarosan induló versenyről

Blikk
-
  20.01.17 17:38 Zene

Két hét múlva indul A Dal 2020, amelynek győztesét a Duna Televízió számos megjelenéssel támogatja, felléphet a hazai fesztiválokon, hallható lesz a Petőfi Rádióban, és zenei produkció fejlesztésére fordítható támogatásban is részesül.

Fogd a kezem! Háztetőre vitte autista öccsét az öngyilkosságot fontolgató lány

Blikk
-
  20.01.17 12:50 Film

A fiatal lány öngyilkos akar lenni. A háztetőre viszi az autista öccsét is azzal, hogy Supermanként fognak repülni. Mielőtt azonban bekövetkezne a tragédia, ismerkedjünk meg Azra és Mert történetével, hogyan jutottak idáig. Az egész egy repülőúton kezdődött...

„Akinek aranya van, mindene van!” – Visszatér az Eldorádó

Blikk
-
  20.01.16 08:45 Kultúra

Bereményi Géza 1988-as Eldorádó című kultfilmje generációk filmélménye, és a felkavaró történet most színházi előadásként kel életre: nem a film „ismétlődik” meg színpadon, hanem önálló színdarab készült belőle, a József Attila Színház február 8-án mutatja be. A sajtót stílusosan a Teleki téri piacra invitálta a teátrum és az alkotók – és az ötlet

Hoppá: az egyik legnemzetközibb magyar előadó lép fel ezen a hétvégén a SzerencseSzombat műsorában

Blikk
-
  20.01.15 16:01 Zene

Király Viktor hazánk egyik legnépszerűbb férfi énekese a január 18-i SzerencseSzombat sztárfellépője.

Zaklatási botrányba bukott bele a hírcsatorna nagyvezére

Blikk
-
  20.01.15 15:54 Film

Az amerikai média egyik legnagyobb visszhangot kiváltó ügyét dolgozza föl a Botrány című film. A Fox News hírcsatornánál kipattant szexuális zaklatási botrányba belebukott a csatorna mindenható vezérigazgatója.

Gyász: elhunyt Aczél János

Blikk
-
  20.01.15 15:31 Kultúra

Elhunyt Aczél János matematikus, az MTA külső tagja; a függvényegyenletek elméletének nemzetközi hírű kutatóját életének 96. évében a kanadai Waterlooban érte a halál - közölte szerdán a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) az MTI-vel.

Pély Barna és Apáti Bence már hangolnak A Dal 2020-ra

Blikk
-
  20.01.14 22:00 Zene

Február 1-jén este veszi kezdetét A Dal 2020 első válogatója, amelyben a harminc legjobb produkcióból tízet láthat a közönség a Duna Tv-n. A Magyarország legjobb slágerét kereső négyfős zsűri tagjai már készülnek a versenyre.

Az arénában számol le egymással a két egykori jó barát

Blikk
-
  20.01.14 15:49 Film

Két évszázadnak is népszerű irodalmi alkotása a Ben Hur, melyet Új-Mexikó kormányzójaként 1880-ban írt Lew (Lewis) Wallace. Az egyregényű szerző hitbuzgalmi művét színdarab formájában is feldolgozták, a belőle készült filmek pedig a filmtörténet meghatározó alkotásai lettek. Közülük két feldolgozás is látható a héten:

A Virtuózok vendége volt Budapesten a Kínai Filharmonikus Zenekar

Blikk
-
  20.01.14 11:36 Kultúra

A komolyzenei tehetségkutató versenyzői közös koncertet a Kínai Filharmonikus Zenekarral Budapesten január 12-én. A világhírű együttes szólamvezetői mesterkurzust is tartottak a Virtuózok fiatal tehetségeinek, melynek a gyönyörű Kőrössy-villa adott otthont.

Micsoda átváltozás: fel sem ismerné Renée Zellwegert az Oscarra jelölt főszerepében

Blikk
-
  20.01.14 06:32 Film

London – Lefogyott és tökéletesítette énektudását, hogy meggyőző legyen Judy Garland szerepében, az Oscar-jelölés pedig önmagáért beszél.

Az Alkonyat sztárja majdnem belehalt új filmjének forgatásába

Blikk
-
  20.01.13 18:55 Film

Los Angeles – Egyelőre bukásnak tűnik a Kristen Stewart főszereplésével forgatott sci-fi-horror, pedig megszenvedett érte.

A bosszú hajtja: 15 éve erőszakolták meg Amandát

Blikk
-
  20.01.13 14:42 Film

Fehér holló a chilei sorozat a magyar képernyőkön. Pedig Santiagóban is ugyanolyan jól ismerik és használják a telenovellák sikerreceptjét, mint az élvonalbeli mexikói, venezuelai teleregények alkotói. Az Amanda című sorozat hétfőtől péntekig 15.40-tő látható a Tv2-n.

Fekete Péter úgy gondolja, semmi sem sérti az alkotói szabadságot Magyarországon

Blikk
-
  20.01.13 09:55 Kultúra

A kulturális államtitkár azt ígérgette egy vele készített interjúban, hogy a kultúrának, így a színházaknak még több pénz jut a továbbiakban.