Találatok: 13 hír

Elérte az országot a hidegfront, ma jobban teszi, ha otthon marad – Még havazhat is

Bár a tavaszi napsütéstől csak pénteken kell elbúcsúznunk egy kis időre, az éjszakai mínuszok még velünk maradnak pár napig – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb jelentéséből.

Nyakunkon a jó idő végre: így készítsük fel a bőrünket a tavaszra!

Blikk
-
 Ma 06:42Időjárás

A téli hideg, szeles időjárás megviselte a bőrünket – ezért ilyenkor szárazabb, érdesebb és érzékenyebb lehet – írja a desired.de. Szakértők szerint ebben az időszakban a faggyútermelés is fokozódik, ettől könnyebben alakulhatnak ki pattanások.

Nem adja magát könnyen a tél: a leghidegebb órákban mínuszokra kell készülni a tavasz első hétvégéjén

Pénteken hidegfront érkezik, aminek hatására téliesebbre fordul az idő az első tavaszi hétvégére. Főként a hegyekben havazhat is, és lehűl a levegő: a maximumok jellemzően 10 fok alatt maradnak, vasárnap hajnalban pedig néhol mínusz 10 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet…

Ennyi volt a tavasz? A hétvégén akár mínusz 10 fok is lehet, a havazás sem kizárt – Erre kell számítani

Blikk
-
 Tegnap 09:34Időjárás

Vége a szép tavaszi időnek? A hét végére megérkezik az országba a hidegfront.

Tavaszi kerti kisokos – Készüljünk fel a kertészkedésre!

Ahogyan enyhül az időjárás, úgy kezd ébredezni a természet is – itt az idő tehát, hogy elkezdjük megtervezni a kerti teendőket!

A hét végén jól beint nekünk a tavasz: havazást is hozhat az ország felé tartó hidegfront

Blikk
-
 21.03.03 06:49Időjárás

Az elmúlt napokban teljesen elkényeztetett minket az időjárás, csütörtökön azonban megérkezik a hidegfront, amely szeles, felhős időz hoz magával, néhol havazás is előfordulhat.

Időutazós film egy kis romantikus csavarral: ismerje meg a fiút és a lányt, akik ugyanazt a napot élik át újra és újra

Blikk
-
 21.03.02 19:05Időjárás

Az 1993-ban bemutatott Idétlen időkig egy egész műfajnak alapozott meg, a Bill Murray által játszott mogorva időjárásjelentő egy amerikai kisvárosban kelt arra, hogy ugyanazt a napot éli át újra és újra. Az időhurkos filmeknek nagy kultuszuk lett az elmúlt évtizedekben, ennek új darabja az Amazon Prime-on bemutatott Apró tökélyek térképe, ahol ezút

Nem sokáig örülhetünk a tavaszi időnek: a hét végén hidegfront jön, még havazhat is

A hét első felében még tavaszias, napos időre számíthatunk, ám csütörtöktől felhős, hidegebb idő várható, sőt, havazás is előfordulhat.

Tavaszi túra, nem várt „intim” következményekkel

Blikk
-
 21.03.01 14:51Időjárás

Kitti tudta, hogy a tavaszi időjárás csalóka, ezért melegen öltözött a márciusi kirándulásra. Csakhogy ezúttal a túlságosan hirtelen felmelegedő idő ártott meg az egészségének…

Szeszélyes idővel robban be a március: mutatjuk, mit tartogat a tavasz első hete

A következő napokban erősödik a nappali felmelegedés, de a hét második felében ismét hidegfront érkezik. Emiatt a hétvégén nem csak lehűlésre, hanem elszórtan hózáporra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Esővel és széllel búcsúzik a tél: van, ahol viharos lökésekre is számítani kell

Szombaton felhőátvonulásokra kell számítani, a nap viszont hosszabb-rövidebb időre mindenhol majd. A délelőtti órákban helyenként kialakulhat gyenge eső, záporeső.

Ebben a városban dőlt meg a napi melegrekord, mutatjuk, hány fokot mértek

21,3 fokkal dőlt meg a napi maximum-hőmérséklet rekordja, éjjel viszont hidegfront jön.

Szmogriadót rendeltek el Nyíregyházán

A szálló por (PM10) levegőben mért magas koncentrációja miatt elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Nyíregyházán – közölte a nyírségi megyeszékhely önkormányzatának sajtószolgálata pénteken az MTI-vel.