Találatok: 162 hír

Számtalanszor megalázták élete során a halbőrű nőt, mára boldog feleség és édesanya - Bea szívbemarkoló története

Blikk
-
  Ma 04:00 Belföld

Volt, hogy leköpték, a buszon elültek mellőle, ám minden nehézség, lelki bántalmazás ellenére kitartott. Most sorstársain próbál segíteni Szabóné Dóra Beáta (41), akinek történetét először a beol.hu írta meg.

Így lehetne letörni az ingatlanpiacon az utóbbi évek horrorárait

Blikk
-
  Tegnap 21:19 Belföld

Újból egymásnak feszült a Fidesz két legfontosabb gazdaságpolitikusa! Matolcsy György (64) jegybankelnök egyes ellenzéki vezetőket is megszégyenítő keménységgel szállt bele a Varga Mihály (54) pénzügyminiszterhez tartozó kormányzati lakáspolitikába.

Új módszerrel segítené a lakhatást az Újbuda vezetősége

Blikk
-
  Tegnap 20:51 Belföld

Merőben új módszerrel segítené a lakhatást az XI. kerület új vezetősége. Az újbudai önkormányzat úgy adja ki az üres és rossz műszaki állapotú lakásait, hogy a sikeres pályázók egy évig ingyenes lakhatást, valamint a későbbiekben a számlával igazolt felújítási költségek lakbérben való elszámolását kaphatják meg – szúrta ki a portfolio.hu.

A szakszervezet szerint jól döntött a vasutas, aki otthagyta az állomáson a vonatot, miután lejárt a munkaideje

Blikk
-
  Tegnap 20:28 Belföld

A szakszervezet szerint jól tette a mozdonyvezető, hogy otthagyta január 15-én Rákospalota-Újpest vasútállomáson a vonatot az utasokkal együtt, miután lejárt a munkaideje, mert ez volt a kötelessége.

A Fidesz szerint magára hagyta a fertőzést kapott betegeket Budaörs vezetése

A Fidesz szerint magára hagyta azt a 12 beteget Budaörs város vezetése, akik a város magánkézben lévő egészségügyi központjában szenvedtek el súlyos fertőzést szemműtét közben, még karácsony előtt.

Szkíta kori település maradványaira bukkantak Szolnokon

Blikk
-
  Tegnap 15:51 Belföld

Szkíta kori, a Kr.e 7.- 4. század közepéről származó település maradványaira bukkantak Szolnokon a Damjanich János Múzeum régészei egy üzemcsarnok építését megelőző feltárás során - közölte Kovács Péter, a feltárást vezető régész.

Botrány a miskolci kórház körül: megszólalt az orvosigazgató a vádakról, az Mszp Orbán beavatkozását követeli

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője Orbán Viktor kormányfőhöz fordul a Borsod megyei Kórházban történt feltétezett meddővé tétel ügyében. A Magyar Nemzetnek nyilatkozó orvosigazgató szerint pedig nem igaz, amit a 168 Óra írt, mégpedig az, hogy az orvos egy fiatal nő tudomása nélkül távolíttatta el mindkét petevezetékét.…

Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt: célja az online zaklatás és a gyermekek közti erőszak visszaszorítása

Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, amelynek célja az online zaklatás és a gyermekek közti erőszak visszaszorítása - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.

Elhunyt Philipp Tibor

Blikk
-
  Tegnap 12:42 Belföld

2020. január 18-án, szombaton hunyt el Philipp Tibor – írta meg a hvg.hu. Az egykori demokratikus ellenzék tagjának halálhírét Kőszeg Ferenc tudatta a nyilvánossággal Facebook-oldalán.

Két szír határsértő eltűnt a jeges Tiszában: gumicsónakkal próbáltak Magyarországra jutni

Blikk
-
  Tegnap 10:43 Belföld

Gumicsónakkal próbált a Tiszán keresztül Magyarországra jutni öt szír határsértő. A rendőrök három embert feltartóztattak, két társukat még keresik – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Most közölték: teljesen lezárják az M1-es autópályát ezen a szakaszon

Teljesen lezárják ma reggel az M1-es autópályát a 43-as és az 55-ös kilométerszelvények között vadkihajtás miatt.

Szívszorító: hazaengedték az életmentő kezelés előtt a ritka betegséggel küzdő magyar apát – Ez vár még rá

Végre otthon, családja körében készülhet a számára az életet jelentő kezelésre Zoli (41), aki egy ritka nyirokrákbetegséggel küzd. A négygyermekes, villamosmérnökként végzett édesapa állapota kritikus volt, hónapokig kórházban feküdt, most azonban végre hazaengedték.

Elválaszthatatlanok: gondozójukkal együtt esznek a Veresegyházi Medveotthon oroszlánjai

Blikk
-
  20.01.18 22:00 Belföld

Szinte elválaszthatatlanok: még az ebédet is közösen fogyasztják a Veresegyházi Medveotthon tinioroszlánjai és gondozójuk. Vágó Richárd az általa kifejlesztett, speciális program részeként a falkaétkezést is együtt gyakorolja Narával és Nolennel, hogy a kisoroszlánok minél előbb és minél jobban szocializálódhassanak.

1,5 millióan élnek úgy, hogy a faluban nincsen bolt

Blikk
-
  20.01.18 21:30 Belföld

A Nógrád megyei Kisecseten alig 200 ember él. A festői kis falucskában felújított parasztházak sorakoznak, vadonat új művelődési ház magasodik a közepén. Bolt azonba nincs, több mint egy évtizede már, hogy az utolsó is bezárt. A helyiek azt mondják, azért meg lehet oldani a vásárlást.

Hollandiába csalták el dolgozni: egy hónapja nem ad semmilyen életjelet magáról egy eltűnt magyar fiú

Blikk
-
  20.01.18 21:07 Belföld

Rilland Bath (Hollandia) – Közel egy hónapja nem ad magáról semmilyen életjelet az a bonyhádi fiú, akit egy ismeretlen férfi csalt el tavaly novemberben Hollandiába dolgozni.