Találatok: 6 hír

Dobrev Klára súlyosan beleszállt Kásler Miklósba

„Kásler Miklós szerint már ++a járvány diktál++. Más szavakkal: a kormány tehetetlen” – címmel posztolt Facebook-oldalán a DK európai parlamenti képviselője.

Török Gábor a választási törvényről: Orbán Viktor maga tölti meg a kolbászt

A politikai elemző arra reagált, hogy éjszaka benyújtotta a kormány a választási törvény módosítását.

TGM: Megtört Orbán Viktor hatalma, ezer oldalon látszanak a repedések

A filozófus a Klubrádióban beszélt arról, hogyan is látják a magyarok Orbán Viktort, valamint arról, mindez miként mutatkozik meg az SZFE-konfliktus kapcsán.

Vadai nagyon kiakadt: Azért vettek Orbánék lélegeztetőgépeket, hogy lopjanak

ATV
-
 20.09.19 14:24Vélemény

"11:30-tól követtem az atv.hu élő adását az Operatív Törzs sajtótájékoztatójáról. Az, hogy több mint 1 órát késtek és elnézést sem kértek, az illem hiányát mutatja. Közben észre se vették, hogy megy az élő adás! Az, hogy úgy sétáltak az élő adásban, hogy se a technikusok egy részén, se a sajtótájékoztató szereplőin nem volt maszk, a felelősség telj

Az SZFE-ről ismert szalaggal díszítette Orbán Viktor ajtaját egy DK-s képviselő

Varga Zoltán fehér-piros csíkos szalagot (amilyen jelenleg a diákok által elfoglalt Színművészeti egyetem épületét is díszíti) ragasztott Orbán Viktor irodájának ajtajára.

TGM: érthetetlen, hogy miért nem léptették még vissza a rasszista kijelentéseivel szembesített borsodi ellenzéki jelöltet

Tamás Gáspár Miklós azt mondja, inkább maradjanak otthon a szerencsi szavazók, ha az ellenzék Bíró Lászlót indítja az október 11-i időközi választáson.