Találatok: 33 hír

Nagyot dobbantana az új párt: népszavazást akarnak az euróról

ATV
-
  17.10.14 05:45 Gazdaság 

Legyen-e magyar euró? Politikusok és közgazdászok járták körül a kérdést a Political Capital konferenciáján. A Fidesz képviselője a fenntartásait hangoztatta, az MSZP a mielőbbi csatlakozás mellett állt ki. A Tudományos Akadémia közgazdásza szerint a magyar gazdaság nem áll készen az euró bevezetésére.

Egekben az olajár, de ez jó

ATV
-
  17.10.11 09:54 Gazdaság  Olajipar

Szerdán már harmadik napja tart a kőolaj drágulása, ami annak a jele, hogy az olajtermelők év elején bevezetett kínálat-visszafogása kezdi éreztetni hatását, a piacról fokozatosan tűnik el az olajfelesleg.

Több száz fős leépítés jön a Telekomnál

ATV
-
  17.10.04 16:14 Belföld  Telekom

A Magyar Telekom a stratégiai növekedéshez kapcsolódó erőforrás-szükségletének érdekében megállapodott az érdekképviseletekkel a jövő évi létszámleépítésről, valamint a bérfejlesztés mértékéről – írja közleményében a cég.

Több mint 2,6 millió magyar él beázó, penészes lakásban

ATV
-
  17.10.04 15:53 Belföld 

Egy friss elemzés szerint a lakásminőségi problémák az átlagnál nagyobb arányban érintik a gyermekeket. Európában csak Romániában és Szerbiában súlyosabbak a lakhatási problémák.

Megint változnak az árak a benzinkutaknál, de nem mindenki fog örülni

ATV
-
  17.10.04 14:36 Gazdaság  Üzemanyag MOL

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Sztrájk: „olyan káosz lehetne, hogy minden második bolt bezár”

ATV
-
  17.10.04 06:59 Belföld  Állás Volkswagen

Bár hétfőn újra tárgyalt a Tesco a dolgozók szakszervezeteinek vezetőivel, a megegyezés elmaradt. Október 13-án folytatják. A KDFSZ és a KASZ elnökei bizakodóak, szerintük akár az élet is megállhat, ha a munkavállalók sztrájkkal fejezik ki elégedetlenségüket.

Egy szintre került Magyarország Lengyelországgal és Szlovákiával

ATV
-
  17.09.28 10:03 Gazdaság  2 hír a témában

Felminősítette Magyarországot a Coface, a döntést a hitelbiztosító a gazdasági növekedéssel és az üzleti környezet javulásával indokolta.

Döntöttek: Tarlósék kiírják a pályázatot a Bálna eladására

ATV
-
  17.09.27 11:30 Gazdaság  Népszavazás

A Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ nyílt pályázati eljárás útján történő értékesítéséről döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán.

Félmilliárdos támogatást kapott Matolcsy fia

ATV
-
  17.09.27 10:19 Gazdaság  Nagy Ádám Belgium

Csaknem félmilliárd forintos uniós támogatást kapott a Matolcsy György fia tulajdonában lévő Balaton Bútor – tudta meg a Magyar Nemzet.

Jó hírt kapott az autósok egy része

ATV
-
  17.09.27 06:31 Gazdaság  Válság Üzemanyag

Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát és emelte bruttó 3 forinttal a gázolaj árát szerdán a Mol Nyrt.

Durva: Bukhatják a lakáshitelt a dohányosok

ATV
-
  17.09.23 18:38 Belföld  Cigaretta

Bukhatják a lakáshitelt a dohányosok, vérvételre kötelezhetik őket - írja a pénzcentrum.hu. A cikk szerint a legnagyobb hazai biztosítók rákérdeznek az ügyfeleknél, hogy dohányoznak-e, de van, ahol még azt is tudni akarják, hogy a leendő ügyfél hány szálat szív naponta. Az ATV Híradója által megkérdezett szakértők egyöntetűen azt mondják,…

Jó hír érkezett, de nem mindenkit érint

ATV
-
  17.09.20 17:49 Gazdaság  Üzemanyag MOL

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásból az MTI szerdán.

Matolcsy György üzent a "huhogó baglyoknak"

ATV
-
  17.09.20 13:19 Gazdaság  Buda Cash MNB

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke szerint a magyar gazdaság számára a skandináv országok gazdasági modellje lehet a példa, ezek az államok a munka- és a tőkeintenzív gazdaság után a tudásintenzív gazdaság irányába haladnak.

Elhúzódhat a szaúdi Aramco olajipari cég részvénykibocsátása

ATV
-
  17.09.14 10:03 Gazdaság  Részvény

A Saudi Aramco szaúdi állami olajtársaság valószínűleg a tervezettnél később, csak valamikor 2019 elején bocsátja ki részvényeit - mondta el az ügylethez közel álló egyik forrás a Bloomberg hírügynökségnek.

Rossz hír érkezett, de nem mindenkit érint

ATV
-
  17.09.13 08:40 Gazdaság  Üzemanyag MOL

Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.