Találatok: 135 hír

Ezzel kötöttek le több mint 300 ezer embert Sváby Andrásék

ATV
-
  19.05.20 12:38 Bulvár

Ismét remek hetet zártak az ATV-n futó műsorok, melyek közül hét is bekerült az elmúlt hét 50 legnézettebb adása közé a Nielsen mérései alapján.

Meghülyültek ma az állatok?

ATV
-
  19.05.17 21:21 Bulvár

Sok helyen ma az állatoké volt a főszerep. Míg egy medvebocs egy boszniai családnál kapott átmeneti szállást, addig Kaliforniában egy két napig fán rekedt macskát kellett megmenteni. Egy másik macska pedig egy diplomaosztót tett emlékezetessé azzal, hogy beosont az ünnepségre. További részletek a videóban.

Kiderült, hol született Harry és Meghan gyermeke

ATV
-
  19.05.17 19:39 BulvárLondonHarry herceg

Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

Íme, a nap legaranyosabb felvétele: Árva medvebocsot fogadott örökbe egy család

ATV
-
  19.05.17 18:35 Bulvár

Átmeneti szállást kapott egy elárvult medvebocs egy boszniai családnál. Az állat múlt hétvégén jelent meg a hegyvidéki falujukban, de a helyiek először elhajtották, mert féltek, hogy érte jön az anyja. Másnap reggel újra megjelent, és az egyik család akkor fogadta be. További részletek a videóban.

Elképesztő: hosszú percekig küzdöttek a magyar színész életéért

ATV
-
  19.05.16 10:51 Bulvár3 hír a témában

Allergiás sokkot kapott Kautzky Armand, és csak a gyors-szakszerű ellátásnak köszönheti, hogy túlélte – írja az Ac News.

Újabb hírek érkeztek Demjén Rózsi állapotáról

ATV
-
  19.05.16 08:47 BulvárDemjén Ferenc

Elhagyhatta az intenzív osztályt Demjén Ferenc – tudta meg a Ripost.

Feldolgozhatatlan tragédia: téves diagnózis miatt vesztette el gyermekét egy nagyhajmási család

ATV
-
  19.05.16 06:59 BulvárKártérítésÁNTSZ

Kártérítésért pereli be az Asztalos család a kórházat, miután elvesztették 2 éves kisfiukat, Mátét, akit agyhártyagyulladás helyett rotavírus gyanújával kezeltek - írja a Blikk.

Ismét medvét láttak Szilvásváradnál

ATV
-
  19.05.15 19:05 Bulvár

Vaddisznó sétálgatott fényes nappal egy lakótelepen Salgótarjánban. A helyiek úgy meglepődtek, hogy fel is vették, ahogy a disznó a legnagyobb nyugalommal lépked a parkolóban. Az sem zavarta meg az állatot, hogy követték. Közben Szilvásváradnál is láttak vadat: ott ráadásul egy medve bukkant fel. További részletek a videóban.

Dráma a Bond-film forgatásán, óriási a baj

Az előző Spectre című filmhez hasonlóan ismét lesérült a főszereplő a film forgatásán, csak most éppen nem a térde bánta.

Elképesztően kínos helyzetbe került Korda György és Balázs Klári

ATV
-
  19.05.14 15:09 Bulvár

A mindenki által jól ismert, legendás duó már hatalmas rutinnal áll a színpadra, ám néha még velük is megesik, hogy elfelejtik a szöveget – írja a Bors.

Kemény szavak Vilmostól Harrynek

Mint arról beszámoltunk, Vilmos hercegék még nem látták a kis Archie-t. Öccse kisfiát hamarosan meglátogatja, de üzent is mégpedig tréfásan Harry-nek – írja a Blikk.

Elszabadult a pokol Majka koncertjén – döbbenetes részletek

ATV
-
  19.05.14 08:38 BulvárVeszprémKoncert

A rendőrségnek egy komplett városrészt kellett lezárnia, akkora tömeg indult Majka ingyenes koncertjére – írja a Ripost.

Mi történt? - Rejtegetik Vilmos és Katalin elől Harry-ék babáját?

Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke május 6-án, azaz több mint egy hete megszületett, azonban a famíliából még mindig sokan nem is láthatták a picurt - írta meg a femina.hu.

Döbbenet, hogy néz ki most Magyarország hőtérképe

ATV
-
  19.05.13 13:55 Bulvár

Hatalmas különbség van a nyugati és a keleti országrész hőmérsékletében, ami az Időkép térképén tökéletesen látható.

Csak a Heti Naplónak adott interjút a börtönben Ágnes

ATV
-
  19.05.12 06:20 Bulvár

Migráció, szociális Európa, Európai Egyesült Államok. Ahány párt annyi program! Számit önöknek, ki, mit mond a programban, vagy tudják már kire szavaznak? Naponta 13 baleset gyorshajtás miatt! Még egy mellékutcában is szembe jöhet valaki százzal! Ez őrület! Amikor onnan jön a segítség, ahonnan nem várjuk! Csodálatos, egyedi gyártású…