Találatok: 500 hír

Elhunyt egy volt országgyűlési képviselő

ATV
-
 Ma 11:20Belföld

A DK közölte a gyászhírt.

A tűzoltók mentették meg a bajba jutott macska életét

ATV
-
 Ma 10:56Belföld

A cica a lökhárítóba szorult, amit a járókelők vettek észre.

Szijjártó is megszólalt Szájerről: nem tudta, hogy a buli állt a lemondás mögött

A külügyminiszter is a sajtóból tudta meg az eseményeket, hogy azóta lemondott Szájer milyen partin vett részt a hétvégén.

Semjént megkérdezték Szájer bulijáról, és ezt válaszolta

Varga Judit annyit mondott - feltehetően Szájer lemondására utalva -, hogy a politikus az egyetlen helyes döntést hozta meg, Semjén azonban nem látta okát, hogy kommentálja az ügyet.

Így reagált Karácsony Gergely a Szájer-botrányra

Bár a lemondott EP-képviselő nevét nem említette, a főpolgármester annyit fűzött a Facebook-bejegyzéséhez, hogy "a tegnap kapcsán, a holnap érdekében".

Gyurcsány Ferenc négy szóval írta le véleményét a Szájer-botrányról

ATV
-
 Ma 09:30Belföld

A DK elnöke egy pár nappal ezelőtti fideszes fotóval és szöveggel illusztrálta Szájer József hétvégi buliját, ahol rendőrök jelentek meg.

Négyezer felett az új fertőzöttek száma és 165 beteg halt meg itthon

4136 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 225 209 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 165 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 5142 főre emelkedett.

Újabb beszámolók és elméletek a Szájer-féle "házibuliról"

ATV
-
 Ma 08:45Belföld

Elképesztő találgatások és konteók jelentek meg a „házibuliról", ahol Szájer Józsefet tetten érték.

“Ez viccnek is durva” - reagált Deutsch arra, hogy kezdeményezik a kizárását

Az ügy tökéletesen megmutatja, miért kell nemet mondani a brüsszeli jogállamisági mechanizmusra - Deutsch Tamás ezt mondta arra, hogy kezdeményezik a kizárását a néppárti frakcióból a Gestapózása és ÁVÓ-zása miatt.

Az euróhoz képest gyengült a forint

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben szerda reggel a bankközi piacon, az euróhoz képest gyengült, a frankhoz és a dollárhoz viszonyítva ugyanakkor erősödött.

Molnár Zsolt a Szájer-ügyről: összehívják a nemzetbiztonsági bizottságot

ATV
-
 Ma 07:57Belföld

Az MSZP pártigazgatója szerint vannak érvek, amelyek amellett szólnak, hogy nem véletlen az ügy időzítése, nemrég ugyanis Orbán Viktor bejelentette, hogy a magyar-lengyel vétóval kapcsolatban nem akar kompromisszumot.

Varga Mihályék megtiltják az önkormányzatoknak az adóemelést

A kormány megtiltja az önkormányzatoknak, hogy 2021-ben megemeljék az adókat, új adót vezessenek be, vagy eltöröljék az adókedvezményeket - tudatta késő este közleményben a PM. Palkovics László miniszteri meghallgatásán kiderült: a kormány még nem döntött a Parragh-javaslatról.

Győrfi Pál azoknak üzent, akik kezdenek belefáradni a szabályok betartásába

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője arra kérte a lakosságot, hogy gondoljunk azokra a mentősökre, akik folyamatosan végzik a tesztelést a többi eset ellátása mellett. Vegyünk róluk példát.

Benkő László fia őszintén beszélt az utolsó pillanatokról: Akkor is ott voltunk, amikor bekövetkezett a tragédia

ATV
-
 Ma 07:08Belföld

Az Omega tagja 77 évesen, november 18-án hunyt. Családja végig mellette lehetett, és remélték, hogy leküzdi a szervezete a betegségeket.

Január elsejétől Gulyás felel az uniós források felhasználásáért

Egy friss rendelet szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter lesz a kormány európai uniós források felhasználásáért felelős tagja.