Találatok: 500 hír

Már a világsztárok is a saját hajukat vágják

koncertblog.hu
-
  Ma 12:05 Zene

Pink próbálkozott otthon, a karaténban, részegen. Pink is karanténban van, de egy Instagram-videóban bevallotta, nagyon nehezen viseli a dolgot, ezért aztán egyre gyakrabban iszogat. Az alkoholnak köszönhetően pedig néha furcsa ötletei támadnak. Nemrég például, hogy levágja a saját haját. Hát, nem volt jó ötlet, ahogy azt már ő is elismerte

Mikor lesz ennek vége?

Koncert.hu
-
  Ma 12:00 Zene

Feltehetően nincs olyan ember, aki – naponta többször is – ne tenné fel ezt a kérdést. Találtunk egy cikket, amelyet amerikai újságíró írt amerikai lapba, amerikai szakértőket megszólaltatva – az amerikai viszonyokról. Fenntartással kell tehát kezelni, de néhány eleme szerintünk fontos lehet egy európai olvasó számára is. Ritkán – leginkább…

Elmarad a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Magyarország kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve elmarad az idén 40. születésnapját ünneplő Budapesti Tavaszi Fesztivál, a régió egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata, ugyanakkor a szervezők mindent megtesznek azért, hogy a jubileumi…

Elindul a #mertkelladal kampány

MyMusic
-
  Ma 11:55 Zene

A könnyűzenei szakma összefogására és a magyar könnyűzenét szeretők segítségére és támogatására számít a #mertkelladal kampány. Tudatos zenefogyasztással, több magyar dal hallgatásával és lejátszásával plusz költségek nélkül lehet támogatni és segíteni a magyar könnyűzenét ebben a nehéz helyzetben.

Népi gyógyászatról a Hajnaliban

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:32 Zene

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora március végi, április elejei adásfolyamát a népi gyógyászatnak szenteli. A zenei összeállításban a szerkesztő az Utolsó Óra népzenei gyűjtéssorozatból válogat.

Elhunyt Krzysztof Penderecki neves lengyel zeneszerző

Nyolcvanhat éves korában, hosszú és súlyos betegség után vasárnap elhunyt Krzysztof Penderecki neves lengyel zeneszerző, a kortárs zene kiemelkedő alakja – közölte a lengyel média.

A Trivium frontembere szerint Amerika rosszul reagált a koronavírusra

Rockbook
-
  Ma 10:48 Zene

Matt Heafy, a Trivium frontembere egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte Amerika nem megfelelően...

Elhunyt Krzysztof Penderecki, a kortárs lengyel zene kiemelkedő alakja

Hosszú és súlyos betegség után, nyolcvanhat éves korában érte a halál.

7 zenekar, amely inkább a hazájától távol népszerű

Rockbook
-
  Ma 10:40 Zene

A legtöbb előadó először a szűk környezetében, majd pedig az adott országban lesz igazán sikeres, azonban...

Elhunyt Krzysztof Penderecki lengyel zeneszerző

Nyolcvanhat éves korában, hosszú és súlyos betegség után vasárnap elhunyt Krzysztof Penderecki neves lengyel zeneszerző, a kortárs zene kiemelkedő alakja - közölte a lengyel média. Az ő zenéje hallható többek közt a Stephen King regényéből készült Ragyogás, illetve Martin Scorsese Viharsziget című filmjében is.

Elhunyt Krzysztof Penderecki lengyel zeneszerző

Nyolcvanhat éves korában, hosszú és súlyos betegség után vasárnap elhunyt Krzysztof Penderecki neves lengyel zeneszerző, a kortárs zene kiemelkedő alakja - közölte a lengyel sajtó.

Ilyen volt a Led Zeppelin első próbája!

Rockbook
-
  Ma 10:07 Zene

Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones és John Bonham 1968. szeptember 7-én adta első közös koncertjét...

A Budapest Bár új lemeze: Ha megtehetnéd

Farkas Róbert zenész, a Budapest Bár zenekar alapítója és vezetője március 15-én a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetésben részesült. Ugyanaznap jelent meg az együttes új lemeze Ha megtehetnéd címmel.

Kék és Narancssárga Produkció: Az új közösségben megújultam, de a hangzás - amit egy ország megszeretett - marad!

MyMusic
-
  Ma 10:00 Zene

Tóth Zoltán, kivételes tehetségű zenész, zeneszerző, gitáros, énekes, hangmérnök, a Republic egykori alapító tagja új együttessel és vadonatúj saját dalokkal jelentkezik.

Személyes dalok a 15 éves Kiscsillag hatodik lemezén

kultura.hu
-
  Ma 10:00 Zene

Alapvetően személyes dalok csokrát kapja a hallgató az idén 15 éves Kiscsillag hatodik lemezén. A napokban megjelent Tompa késekről a zenekar alapítója, vezetője, Lovasi András beszélt.