Találatok: 500 hír

13 mohácsi lakás árát költötte Varga Judit egy ingatlanra

Miközben itt Baranyában is rengetegen elveszítik a munkájukat, kerülnek kilátástalan helyzetbe addig Varga Judit és férje ingatlant vásárol. Nem is akármilyet!

Tatabányán 10 lakást lehetett volna venni Varga Judit 200 milliós ingatlanjának árából

Miközben a vendéglátósok, a turisztikai szektorban dolgozók már hosszú hónapok óta a tartalékaikból és hitelből élnek, addig Varga Juditéknak bejött az élet, van mit a tejbe aprítani.

Országos tisztifőorvos: továbblépünk, növeljük az oltás intenzitását az idősotthonokban

888.hu
-
 Ma 15:30Vélemény

„Tovább kell lépnünk”: az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása napokon belül lezárul, és intenzívebbé válik az oltások beadása az idősotthonokban, szociális intézményekben – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

13 komáromi lakást vehetnénk Varga Juditék 200 milliós budai ingatlanjainak árából

Sok komáromi örülne, ha legalább egy kicsi, de saját tulajdonú lakásban élhetne.

Még ezzel a járvánnyal küzdünk, de már a következőtől tartanak a szakemberek

Az 1998-ban Malajziában talált Nipah-vírust tartják a legnagyobb fenyegetésnek a tudósok. Ismét a denevérek kerültek bajba, ők terjesztik a kórokozót, ami ellen egyelőre nincs vakcina.

7 lakást lehetett volna venni Kecskeméten, Varga Juditék 200 milliós lakásának árából

Varga Juditnak és férjének ez a 200 millió nem lehetett egy nagy összeg, hiszen havonta több mint 7 milliót visznek haza.

13 bajai lakás került volna ki Varga Juditék 200 milliós ingatlanjainak árából

Hány bajai jutott volna saját lakáshoz ebből a pénzből?

Négykezes a Hatszínben

A Hatszín Teátrum tulajdonosai még kora ősszel hirdettek pályázatot a színház működtetésére, amelyre meghívták Földvári Pétert is, aki azonnal felkérte volt kolléganőjét, Kerekes-Katz Petrát, hogy együtt kezdjenek bele az új feladatba. Terveiknél talán csak a lelkesedésük nagyobb.

10 győri lakás is kikerülne Varga Judit és férje 200 milliós budai házaiból

Havi 7 millió forintot kaszál közpénzből Varga Judit és férje. 

Orosz Anna: azt akarja a Fidesz, hogy Újbuda ne működjön

A koronavírus-járvány közepén veszélyezteti a Fidesz a kerületi óvodák és idősotthonok működését. Nem számít nekik semmi, csak a politikai bosszú!

Köves Solmó: Az elmúlt 10 évben romlott a helyzet, egyre többen kezdtek holokauszttagadó nézeteket vallani

Fontos adat az áldozatok száma, de az emlékezéshez a holokauszt emberi oldalát is be kell mutatni – mondta az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija a Kossuth Rádió reggeli műsorában a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából.  Még a gyűlölettől fűtött emberekben is ott pislákol legbelül a lelkiismeret…

Széljegyzet a pokol tornácára

ma7.sk
-
 Ma 15:01Vélemény

Egy évszázada, a spanyolnátha-járvány által arcokra szögezett maszkokat levetve, indult útjára a huszadik század harmadik évtizede, a „szárnyaló húszas évek”. Az évtized soha korábban nem látott, gyors ütemű technikai fejlődést hozott.