Találatok: 500 hír

Pécsi rock and roll jampi dobolt "Elvis Presley" mögött az új Szárnyas Fejvadászban

Szabad Pécs
-
  Ma 21:15 Vélemény 

Szárnyas Fejvadász. Iron Maiden. Las Vegas. Rock and roll. Elvis. A főnevek összefüggnek, és egy sűrű, különös történetben egy pécsi dobos-zenekarvezetőnél is találkoznak. Ő Trapp Andor, akinek ugyan nincs közös képe Harrison Forddal, pedig az amerikai filmsztár a jelenleg is a mozikban futó új Szárnyas Fejvadász-film magyarországi forgatása…

Az igazság néha fáj

MNO
-
  Ma 21:10 Vélemény 

Nem csak arról van szó, hogy a nekünk nem tetsző tényeket félremagyarázzuk. A vitára okot adó tények jelentéktelenné silányítása zajlik.

Főszerkesztői köszöntő

Hetek
-
  Ma 19:06 Vélemény 

Szeretettel köszöntöm az Olvasót abból az alkalomból, hogy történetének újabb mérföldkövéhez érkezett az idén 20 éves Hetek. Az önök által holnap kézben tartott lapszámmal kívül-belül megújul az újság, amely 8 oldallal bővül, látványosabb és letisztultabb arculatot kap.

A személyes kiszolgálásra alapoz a Budapest Bank

VG
-
  Ma 18:44 Vélemény 

A Budapest Bankban üzemelő MFB Pontokon keresztül eddig 120 milliárd forint forrásigénnyel jelentkeztek a kis- és középvállalatok. Toldi Balázs, a bank vállalati üzletágvezetője szerint az igénylők 60 százaléka új ügyfél, őket az elmúlt években egyre komolyabb hírnévnek örvendő személyes szolgáltatással igyekeznek olyan színvonalon…

Erős és büszke: Mi folyik a szombathelyi Markusovszky Kórházban?

Zsúrpubi
-
  Ma 18:18 Vélemény 

Ismét megdöbbentő történet látott napvilágot a szombathelyi Markusovszky Kórházból. Az intézmény ismételten hallgatásba burkolódzik. Sem belső vizsgálatot nem kívánnak indítani, sem nyilatkozatot nem kívántak tenni az ezt megelőző kettő, és a mostani eset kapcsán.

A minta él Kunszenten

Szoljon
-
  Ma 18:05 Vélemény 

A helyi identitástudat növelése is a célja volt a kunszentmártoni kezdeményezésnek,

Hemzseg a filmekben a szexuális erőszak – sok filmes katalizátornak használja

A filmvásznon megjelenő szexuális erőszakkal külön szakma foglalkozik: a nemierőszak-koreográfus egy létező foglalkozás.

Szőcs Levente: A gyűlölet nem válogat

Maszol
-
  Ma 17:38 Határtalan 

A felmérésben a médiában jól érzékelhető magyar- és általában kisebbségellenes hullám köszön vissza. Ma már 29 százaléknyi román csak turistaként tudja elképzelni a magyarokat Romániában.

Tállai András olyan emléktáblát avatott, amilyet még nem láthatott az emberiség :D

Zsúrpubi
-
  Ma 17:15 Vélemény 

Mint a Fidesz Kormány regnálása óta oly sokszor, most is szavak nélkül, bambán nézünk magunk elé. A NAV-elnök, főszerkesztő, államtitkár és miniszterhelyettes stílusikon Tállai Andrásnak ezt az emléktáblát sikerült felavatni. Ha a munkahelyén nézi, próbáljon meg nem felröhögni hangosan olvasás közben! Nekünk nem sikerült.

Darvasi: A legfélelmetesebb női mondat

24
-
  Ma 17:05 Vélemény 

Izzadság, nem tétovázik, máris acetonosabb lesz a hónalj, fájront neked, kicsi merevedés.

Schmidt Mária megint: Nagy Imre nem volt hős

Magyar Narancs
-
  Ma 17:03 Vélemény 

A nagyasszony ismét értelmezte a forradalmat.