Találatok: 500 hír

Sokkal többet költenének a vakációzó osztrákok idén

Reprezentatív online közvélemény-kutatás született. Hazánknak ez még jól jöhet: a megkérdezettek 72 százaléka saját autóval elérhető úti célt tervez választani.

Hócsipkés reggelre ébredt a Balaton, mutatjuk a fotókat

Arra ébredni reggel, hogy fehérré festette az éjszakai hóesés a tájat, és a kelő nap sugarai szikrákat szórnak a havon, egy csodával ér fel.

Kvíz - Bolondos farsangi szokások a Balatonnál

Teszteld az ismereteidet a Balatonról a likeBalaton.hu-val! Minden héten egy izgalmas kvízzel jövünk, szóval vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett minden rajongásod és az összes tudásod! Sok sikert kívánunk!

Merre indulnak most a magyarok?

Zárva a legtöbb sípálya, azonban egyre több  egzotikus nyaralóhely nyitva.

Látványos lett az újjászületett Pompeji Múzeum

Új állandó múzeumot avattak hétfőn Pompejiben, az Antiquariumot, amely az antik romváros történetét tárja a látogató elé az i.e. 4. századtól egészen a település Vezúv általi elpusztításáig.

Ausztria megemeli a rövidített munkaidőre szánt támogatási keretet

Az eddigi 5 milliárdról 7 milliárd euróra emelik Ausztriában a koronavírus-járvány miatt rövidített munkaidőben foglalkoztatottak támogatásának keretét. Eközben Bécs tőkeinjekcióval segíti bajba jutott tradicionális vállalatait.

Hogyan ünnepli a világ a Valentin-napot?

Érdekel, hogyan ünnepli a világ a szerelmesek napját? Mutatjuk a részleteket.

Egyre jobbnak érzik az utasok a Liszt Ferenc repülőteret

Egyértelműen érezhető színvonal-emelkedést eredményeztek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren megvalósult fejlesztések – ez derült ki a 2020 utolsó negyedévében végzett nemzetközi utaselégedettségi felmérésből (ASQ). A kutatás keretében az utasok 37 különböző szempont alapján értékelték az őket leginkább érintő repülőtéri…

Orrfutómű nélkül tette le a gépét egy pilóta Ausztráliában

Origo
-
 Ma 11:31Utazás

Szikrázott a beton, amikor a repülő orra földet ért.

Négy méteres hóbagoly nyerte az óriás hószobrok versenyét

A francia alpokban található kisváros, Valloire 38. alkalommal rendezte meg nemzetközi hószobrász versenyét, melyen idén is a világ legjobb művészei vettek részt, 15 csapatban.

Pecások, figyelem! Fontos dátum közeleg, boros ára lehet a hanyagságnak

A január–február azonban holtidő haltelepítés szempontjából, ez ugyanis majd a tavasz beköszöntével lesz újra jellemző. Ez az időszak a horgászok számára a dokumentumok leadásáról, valamint az idei évre vonatkozó, új okmányok kiváltásáról szól - írta meg a bama.hu.

Beköszönthet az egypilótás repülés korszaka?

Akár egy pilóta is vezetheti majd az utasszállítókat az EASA terve szerint.

Bemutatkozik a Dubaji Világkiállítás Fenntarthatóság pavilonja

Bemutatták a 2021-re halasztott Dubaji Világkiállítás Fenntarthatósági Pavilonját. Az EXPO 2020 másik két nagy pavilonjáról sorban lehull majd a lepel és a látogatók már a nyitás előtt megcsodálhatják őket - virtuálisan.