Találatok: 500 hír

Szavazóhelyiség volt az ezernyolcszázas években, most gyönyörű otthon lett belőle

Roadster
-
  Ma 10:20 Otthon

Képzeletbeli repülőnk célállomása most Rhode Island és egy gazdag történelmű ház.

Elhunyt Turányi Gábor

Librarius
-
  Ma 09:59 Otthon

Csütörtökön elhunyt Turányi Gábor Ybl-díjas építész, a Magyar Művészeti Akadémia (Mma) rendes tagja, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (Mome) professzora életének 72. évében – közölte az Mma pénteken. Turányi Gábor 1948-ban született Kadarkúton. Pécsen végezte el az építőipari technikumot, majd a Budapesti Műszaki Egyetem…

Heti kerti teendőink: itt az oltás, metszés, szemzés ideje!

egy.hu
-
  Ma 09:00 Otthon

Nézzük meg részletesen, hogy milyen munkák és feladatok várnak ránk ebben az időszakban a gyümölcsfák körül!

Megmaradt csempe vagy járólap? Így használd fel kreatívan és egyszerűen

Femcafe
-
  Ma 08:50 Otthon

Mutatunk néhány mutatós ötletet, hogy ne kelljen kidobnod a maradékot.

Tojásfestés és díszítés 2020-ban: ezek most a legmenőbb netes trendek

Bien
-
  Ma 08:31 Otthon

Minden évben bővül a paletta és csodaszép tojásfestő ötleteket találni a neten. Természetesen némelyik igényel némi kézügyességet, de szerencsére...

Római utazás

otthon.hu
-
  Ma 07:31 Otthon

„Aki nem látta a Sixtus-kápolnát, nem tudja elképzelni, mire képes az ember” – írta Johann Wolfgang von Goethe Utazás Itáliában című művében. A kápolna freskócsodáit nyugodt lélekkel nevezhetjük minden idők legnagyobb festőművészeti remekének.

Szerencsétlenséget okozó növények az otthonodban a feng-shui szerint

Bien
-
  Ma 07:02 Otthon

A virágokat, növényeket a pozitív dolgok bevonzására használja a feng-shui, ám nem mindet. A régi népszokások szerint is vannak olyan növények,...

Így beszéljünk idős szeretteinkkel telefonon ebben a kritikus időszakban

Nem látogathatjuk meg idős szüleinket, vagy nagyszüleinket otthonaikban a járvány miatt; ez borzasztóan nehéz helyzet mindenki számára. Épp ezért még sosem volt ennyire fontos, hogy személyes látogatásainkat rendszeres telefon-, vagy akár videó hívásokkal helyettesítsük. A kapcsolattartásnak ez az egyszerű módja csökkentheti idős…

Így védekezz otthonodban a koronavírus ellen

Nemcsak a személyes tisztaságunkra, hanem a környezetünk sterilitására is oda kell figyelnünk. Adunk pár tippet, hogyan védd meg az otthonod és a családod a COVID-19 ellen.

3 csodaszép évelő dísznövény, amelyet az árnyékos kertbe is ültethetsz

Ugye neked is gondot okoz, ha nincs elég napfény a kertben, és úgy gondolod túl kevés a választék az árnyékkedvelő növényekből. Mutatunk három csodaszép árnyéktűrő dísznövényt, amelyek kerted ékei lesznek évről évre.

A napelem a legjobb befektetés most?

Ha a jelenlegi megváltozott világunkban szeretnénk olyan helyre befektetni a pénzünket ami belátható időn belül megtérül, akkor a napelemes rendszer kiépítése az egyik jó választás.

Hogyan védhetjük meg kertünket a fagykártól?

Kiderül
-
  Tegnap 22:25 Otthon

A következő napokban ismét nagy veszélybe kerülnek kerti növényeink az érkező mínuszok miatt. Mit tehetünk? Létezik biztos megoldás?

Zavarta a lakókat az elkerülő út - kártérítést ítélt meg a bíróság

Napi
-
  Tegnap 19:30 Otthon

Egy vidéki települést elkerülő út néhány méter távolságra került tíz lakóházhoz. A beruházó a szükségtelen zavarásért nem akart kártérítést fizetni a tulajdonosoknak, végül a bíróságok kényszerítették erre.

Tisztifőorvos: Ismét kérjük az időseket, maradjanak otthon!

A szombattól hatályos kijárási korlátozással szintet lépett a járvány elleni védekezés - jelentette ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.

Gyerekjáték lehet a főzés a vadonatúj vajadagolóval

Startlap Vásárlás
-
  Tegnap 16:03 Otthon

A vajgép számtalan konyhai problémára megoldást nyújt.