Találatok: 99 hír

Szerinted melyik kriptovaluta fogja a legnagyobb profitot hozni 2020-ban?

Kriptoworld
-
  Ma 07:00 Gazdaság

A 2020-as év hatalmas lendületben van, az idei első kisebb ralin már túl vagyunk, tehát itt az ideje meghatározni azokat a kriptovalutákat, amelyekbe érdemes lesz az elkövetkező 12 hónapban befektetni.

Egy japán oktatási intézmény a tudtán kívül bitcoinba fektetett

BitcoinBázis
-
  Tegnap 20:13 Gazdaság

A japán Meijo Gakuin oktatási intézmény beperelte egy korábbi alkalmazottját, mert az a cége pénzét kriptopénzre költötte. Egy japán oktatási Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kanada lépéseket tesz a kriptopénzek szabályozására

Kriptoworld
-
  Tegnap 19:58 Gazdaság

A CSA kanadai értékpapír-szabályozó új útmutatásokat tett közzé a kriptokereskedést illetően, valamint, hogy mikor tekinthetünk el az értékpapírként való kezeléstől. Kanada lépéseket tesz a kriptopénzek szabályozására Amióta a Facebook 2019-ben

Aki megbánta, hogy volt bitcoinja

BitcoinBázis
-
  Tegnap 19:07 Gazdaság

A bitcoin ellenes Peter Schiff amerikai közgazdász a Twitteren fakadt ki. Peter Schiff évek óta a bitcoin ellen beszél, leginkább Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Venezuelában a légitársaságoknak petróban kell fizetniük a kerozinért

BitcoinBázis
-
  Tegnap 18:08 Gazdaság

A Caracasból induló légi járatoknak petro kriptovalutában kell fizetniük a kerozinért, nyilatkozta Nicolas Maduro elnök. Maduro a hírt az évértékelőjén Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Az Amld5 újabb áldozata

BitcoinBázis
-
  Tegnap 17:09 Gazdaság

A nem letétkezelő KyberSwap kriptovaluta tőzsde Máltáról a Brit Virgin-szigetekre (BVI) helyezi át a székhelyét The Block portál tulajdonába került Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kriptók a részleges exitelés formái: 2008 óta nem látott szinten az amerikai jelzáloghitelek nagysága

BitcoinBázis
-
  Tegnap 16:07 Gazdaság

Az ember sok esetben ösztönösen érzi, ha baj közeleg. Az elért életszínvonalát veszélyeztető baljós jelek például megtakarítási portfóliója felülbírálására késztethetik, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

22 000 hitelesítő csatlakozott az Ethereum 2.0 teszthálózatához

Kriptoworld
-
  Tegnap 13:10 Gazdaság

Az Ethereum 2.0 egyik legaktívabb teszthálózata jól halad, máris 22 000 hitelesítő csatlakozott hozzá. Az átállás a proof of stake rendszerre ugyan még messze van, de úgy tűnik egyre nagyobb az

Heti hírek: Wright, Tether per, Binance Japánban és pénzmosás

Kripto Akadémia
-
  Tegnap 07:00 Gazdaság

Ki hitte volna? Craig Wright mégsem tud hozzáférni 8 milliárd dollár értékű bitcoinjaihoz – ezt pedig Wright ügyvédje mondta el tegnap a Decrypt-nek. A tárca, amin ez a bitcoin mennyiség található, még a Bitcoin pályája elején keletkezett és a legtöbben…

Bitcoin címek generálásának a menete – technikai útmutató

BitcoinBázis
-
  20.01.18 22:04 Infotech

A bitcoin címek nyílt forráskódú könyvtárak alapján algoritmikus hash funkciók használatával generálhatók ki. A felhasználóknak általában ugyanis több mint egy Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Garázs-hack: ezen a Teslán már Bitcoin teljes csomópont fut

BitcoinBázis
-
  20.01.18 20:07 Infotech

Nem mondhatja senki, hogy a Tesla kocsik ne lennének sokoldalúak: távvezérlés, önálló parkolás, önjáró vezetés … és most már Bitcoin Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Olaszországban egy év alatt megduplázódott a blokklánc projektek száma

BitcoinBázis
-
  20.01.18 18:13 Infotech

2019-ben Olaszországban a blokklánc beruházások értéke elérte a 30 millió eurót. 2018-hoz képest 100%-kal nőtt a beruházások száma. Az Ansa Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A blokklánc áttörésének éve lehet 2020

digitrend-i
-
  20.01.18 17:33 Modern Gazdaság

QR kóddal védett élelmiszerek, blokkláncban tárolt betegadatok, jelszómentes fizetés –az élet egyre több területén jelenik meg a módosíthatatlan és hiteles nyilvántartást garantáló blokklánc-technológia. A Világgazdasági Fórum az év áttörését várja tőle. A következő évtized egyik legdinamikusabban fejlődő technológiája lesz a blokklánc. Ma…

2.1 bitcoint nyerhetsz egy puzzle megfejtésével

BitcoinBázis
-
  20.01.18 16:33 Gazdaság

A Phemex, új kriptovaluta származékos kereskedési platform 2.1 bitcoint rejtett el egy Twitteren közzétett puzzle-ben. Aki rájön a megoldásra közel Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Konya saját kriptopénzt indít a mindennapi tranzakciók lebonyolítására

Kriptoworld
-
  20.01.18 16:11 Gazdaság

Ugur Ibrahim Altay, Konya, a hetedik legnagyobb török város polgármestere nemrég bejelentette, hogy elkészültek a „city coin” nevű kriptoprojekt kezdeti lépéseivel. Pontosabb részleteket a kriptovalutáról 2020 októberében tudhatunk meg a