Találatok: 500 hír

Új védelem a zsarolóvírusok ellen

MMonline
-
  Ma 15:14 Infotech 

Több millió számítógépet fertőztek már meg és titkosítottak a különböző zsarolóvírusok, és ezzel hatalmas károkat okoztak világszerte. A G DATA most egy olyan intelligens zsarolásvédelmi modult integrált termékeibe, amely kikapcsolt vírusvédelem mellett is megállítja a merevlemezeket titkosító kártevőket.  

Hirdetők számára fontos bejelentést tett a Twitter

Kreatív Online
-
  Ma 15:12 Média  Twitter

A Video Website Carddal a video alatt közvetlenül a saját oldalukra irányíthatják az érdeklődőket.

Új lehetőségek a Telenornál

MMonline
-
  Ma 14:48 Mobiltech  Telenor

A Telenor új szerződéskötés esetén az összes lakossági díjcsomagjánál eltörli a hűségidőt. Emellett október 24-től biztosítják a lejárt szerződésű készülékek függetlenítését is.    

Ingyenes koncert lesz Budapesten

New Level Empire, Bagossy Brothers Company, Margaret Island és Irie Maffia a Szabadság napján, 2017. október 23-án a Millenárison. A koncertsorozat házigazdája Rókusfalvy Lili, az M2 Petőfi TV műsorvezetője.  

Nem is 120, hanem 170 millióra vágta meg a TV2 főnökét a bíróság

Index
-
  Ma 14:07 Média  TV2 RTL Klub

Dirk Gerkens két hónap alatt 5,5 milliós telefonszámlát csinált, de ez tényleg aprópénz a többi tételhez képest.

Az apró segítség idén is hatalmas öröm

BTL
-
  Ma 14:05 Média 

Tavaly közel 9000 nehéz helyzetben élő gyermek mindenapjait tették boldogabbá, idén is segítenének: a Magyar Vöröskereszt, a Procter&Gamble és a SPAR Magyarország ismét elindítja jótékonysági programját.

A magyarok háromnegyede jótékonykodik

BTL
-
  Ma 14:01 Média 

A magyarok háromnegyede adományozott az elmúlt évben, ami nemzetközi összevetésben is jó arány. A civilszervezetek támogatásakor a megkérdezettek szerint döntő szempont a szimpátia és maga a kérés, hogy adományozzunk, míg az elmúlt évek közéleti vitáinak az adakozási kedvre nincs érdemi hatása – derül ki a Human Dialog és az…

Elégedettek vagyunk a portfólió eredményeivel – Fischer Gábor interjú

MMonline
-
  Ma 13:57 Film 

Gundelt én igazoltam, Liptai Claudia új szerződését is már én tárgyaltam, a Ninja Warrior hétfői sugárzása szintén az én ötletem volt – sorolja a nyári kinevezése után hozott első döntéseit Fischer Gábor. A TV2 Csoport programigazgatója a Marketing&Media magazinnak adott interjúban elmondta azt is, hogy miért alakította át a TV2 esti…

Várni kell a Válótársakra

24
-
  Ma 13:52 Média 

A szokottnál később, csak jövő év elején érkezik a Válótársak 3. évada az RTL Klubra.

Kolosi Péter: bőven van még tartalék a tehetségkutatókban

MMonline
-
  Ma 13:31 Film 

Nyilván élesebb a verseny, de nem is számítottunk másra – nyilatkozta a TV2-vel vívott csatájukról a Marketing&Media magazinnak Kolosi Péter. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója azt is elárulta, hogy miért nem szeret újabban részleteket elárulni a terveikről.  

A Sager Pharma két gyógyszere számára készült reklám

Kreatív Online
-
  Ma 13:18 Média 

A Pharmatex fogmazásgátlóhoz és az Imorevin hasmenés elleni szerhez.

Új műsort kap Erdélyi Mónika

A Cukrászok után Erdélyi Mónika újabb gasztronómiai műsorral jelentkezik a Chili TV műsorán. Az október 23-án induló Süti suli Mónikával epizódjaiban neves cukrászok és bloggerek érkeznek a stúdióba, hogy a műsorvezetővel közösen tanítsák sütni a nézőket.  

Leporolják a véreshurka reklámot?

Médiapiac
-
  Ma 12:45 Média  Kampány

A Médiaunió 2018-as országos társadalmi célú kampánytémája az „Az vagy, amit megeszel!″ – Rajtad is múlik! Válassz minőségi magyar terméket!

Új gasztroműsor a Chili TV-n

A műsorvezető Erdélyi Mónika lesz.

Víziók és tervek a tévés piacon

MMonline
-
  Ma 12:01 Film 

Mit mérnek az USA-ban, amit még nálunk nem, hogyan hódít az online tévézés és miért az ősz a legizgalmasabb évszak a tévézésben – többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk a BrandMania legújabb adásából. A műsorból az is kiderül, hogy mit jelent egy olimpiai arany a közösségi médiában és milyen szempontok alapján…