Találatok: 500 hír

A gázár 28, a villamos energia ára 12 hónapja Magyarországon a legolcsóbb az unióban

Demokrata
-
  Ma 12:48 Gazdaság

Kiszámítható és szabályozott gázárral kalkulálhatnak hosszabb távra is a fogyasztók.

Tizenkét milliárd forintos programmal segíti a 25 év alatti álláskeresőket az Orbán-kormány

Index
-
  Ma 12:45 Gazdaság

Ebben a korosztályban háromszoros mértékű a munkanélküliség az egész társadalomhoz viszonyítva.

Több településen is csak álom a friss levegő

A magas szálló por tartalom miatt Miskolcon és Kazincbarcikán már az egészségtelen kategóriába sorolható a levegőminőség.

Két településen már veszélyes a levegő minősége

Több településen nőtt a légszennyezettség. Két településen már veszélyes a levegő minősége a magas szálló por tartalom miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap az MTI-vel.

Végre egy Bitcoin Lightning tárca, ami működik: bemutatkozik a Phoenix

BitcoinBázis
-
  Ma 12:33 Gazdaság

A Phoenix egy Bitcoin tárca, amely elsőre nem különbözik sokban a többi kriptotárcától. Azonban ha mögé nézünk az intuitív és

VOSZ: a feldolgozóiparban és az építőiparban dolgozhatnak a munkanélküli fiatalok

A 25 év alattiak munkához jutását segíti az alacsony iskolai végzettségű fiatal álláskeresők támogatása - jelentette ki a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) főtitkára az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.

Ennek az ágazatnak nem ártott a koronavírus: erre költik a pénzüket az agrárcégek

A koronavírus-járvány ellenére az agárgép-lízing tartja magát, a finanszírozott összeg közel 1%-kal emelkedett a második negyedévben, a teljes portfólió értéke pedig 11%-kal 192 milliárd forint fölé nőtt, közölte a Magyar Lízingszövetség.

Szarvasgomba, a lehetőségek tárháza

Agroinform
-
  Ma 12:30 Gazdaság

Megéri szarvasgombát termeszteni: őszre az ára akár százezer forintig is felszökhet, főként az első osztályú gomba esetében.

Digitális fizetés: elég néhány kattintás...

Computerworld
-
  Ma 12:29 Gazdaság

...és máris megvan az élelmiszer egész hétre, vettem egy új hűtőszekrényt és cipőt a gyerekeknek. De valóban csak néhány percet töltöttem a webáruházakban, vagy nehezen igazodtam el a termékek között, ráadásul nem találtam kedvemre való fizetési módot?

Koronavírus: Csehországban meghosszabbíthatják a szükségállapotot

Csehországban a koronavírus-járvány megfékezése érdekében meg kell hosszabbítani a szükségállapotot - jelentette ki Andrej Babis cseh miniszterelnök egy prágai rádiónak adott interjúban. Hasonló véleményt fogalmazott meg Roman Prymula egészségügyi miniszter is.  

Osztrák virológus: követhetetlenül terjed a koronavírus Ausztriában

Követhetetlen módon, nyilvános terekben kapják már el sokan a koronavírust, amelynek terjedését egyre kevésbé lehetséges ellenőrizni - figyelmeztette az osztrák egészségügyi hatóságokat Elisabeth Puchhammer-Stöckl, a Bécsi Orvostudományi Egyetem (MedUni) virológusa a Kleine Zeitung osztrák napilap vasárnap megjelent cikke…

Svájcban a gazdag családok gyerekeinek a fele szakmunkásképzőbe megy

Az országban a felnőttkori jövedelem ugyan függ attól, ki milyen családból jön, de sokkal kevésbé, mint más államokban.

Bigott konzervatív vagy progresszív élharcos lehet az első női alelnök Amerikában?

Portfolio
-
  Ma 12:18 Gazdaság

Kamala Harris túlságosan igyekezett megfelelni a demokrata párt progresszív és mérsékelt szavazóinak is, ezért nem lehetett belőle 2020-as elnökjelölt, Joe Biden alelnökeként viszont kulcsfontosságú szerepe lehet a büntetőjogi reformfolyamat levezénylésében és az egyre romló amerikai faji ellentétek normalizálásában is. Harris sok…

Máshogy számol az EMMI: csak 15 idősotthonba kell lélegeztetőgép

A 200 fő feletti lakóval rendelkező idősotthonok dolgozóit felkészítették a non-invazív lélegeztetőgépek használatára - írja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) közleményében. 

Munkához segítik az alulképzett fiatalokat 

A VOSZ-főtitkár elmondta, hogy a 25 év alattiak munkához jutását segíti az alacsony iskolai végzettségű fiatal álláskeresők támogatása.