Találatok: 500 hír

Sértő a transzneműek számára a Deadly Premonition 2 Switch-exkluzív thriller egyik jelenete

theGeek
-
  Tegnap 22:37 Gaming

Swery65, a Deadly Premonition 2 forgatókönyvírója bocsánatot kért a közösségi médiában és mindenkit biztosított róla, hogy a jövőben egy „diverz” csapat teszteli majd a játékát. A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise direktora és forgatókönyvírója: Hidetaka Suehiro, akit a játékiparban csak Swery65-nek hívnak, bocsánatot kért Twitteren, ami

Ilyenek lesznek az új Xbox-játékok borítói

Gamekapocs
-
  Tegnap 22:19 Gaming

A napokban több olyan játék borítóját is láthattuk, amelyek már Xbox Series X-re is megjelennek, ezek alapján pedig kijelenthetjük: a Microsoft sem készül látványos változtatásokra az előző generációs dobozképekhez képest.

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Gamekapocs
-
  Tegnap 21:54 Gaming

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.

Már több mint 70 millió példányban kelt el a PUBG

Game Channel
-
  Tegnap 21:29 Gaming

A PUBG mögötti csapat frissen lengette be, hogy mégis miféle eladásokkal büszkélkedhet a mainstream battle royale címek egyik első zászlóvivője, a szám pedig roppant impozáns: több mint 70 millió kópia került leszállításra...

Befutottak a Ghost of Tsushima külföldi tesztjei is, íme a pontszámok!

IGN
-
  Tegnap 21:27 Gaming

Jó az Assassin’s Creed Japánban is?. Július 14-én délután lejárt az embargó, így a sajtó képviselői kilőhették a Ghost of Tsushimáról formált véleményüket a világhálóra.

Brutális, hogy mennyi fogyott a PUBG-ből

GameStar
-
  Tegnap 21:26 Gaming

Bár számos platformra megjelent a PlayerUnknown's Battlegrounds, de így is elképesztő eladásokat produkált a battle royale játék. Új tartalmakkal ünnepelnek a fejlesztők.

Az Age of Empires III: Definitive Edition megjelenése közelebb lehet, mint gondolnánk

GameStar
-
  Tegnap 20:42 Gaming

Ismét egy korhatár besoroló bizottság oldalán tűnt fel az Age of Empires 3 szivárgás, ami alapján nem kizárt, hogy hamarosan bejelentésre számíthatunk a Microsofttól.

Dino Crisis + Alien: Isolation = Deathground

theGeek
-
  Tegnap 20:10 Gaming

A Jaw Drop Games egy új stúdióként egy eléggé nagy projekttel állt elő. Az Alien: Isolation 2014 egyik legjobb játéka volt – ebben többnyire kiszolgáltatottak voltunk a Xenomorph ellen, és egy hiba is elég volt ahhoz, hogy végezzen velünk. Most cseréljük le az űrállomást egy dzsungelre, a földönkívülit pedig dinoszauruszokra. Ezzel kb. a…

LoL: Brutálisan erős boton a flexelhető mágus, csak egy kis buff kellett neki

Esport 1
-
  Tegnap 20:00 Gaming

Simán veri a legnépszerűbb ADC-ket is, hiába van szó egy mágusról.

Iron Harvest - felsorakoznak a ruszvjetek

Gamekapocs
-
  Tegnap 20:00 Gaming

Újabb előzetes érkezett az Iron Harvesthez, a közel ötperces kedvcsináló Ruszvjet Birodalom frakciójára fókuszál. Az biztos, hogy félelmetes gépezeteket küldenek harcba, ennek azonban megvan az ára.

Külföldön is tarol a Ghost of Tsushima

A ma délutáni órákban levették az embargót a Ghost of Tsushimáról, aminek köszönhetően jöhetett a tesztzuhatag - a mi beszámolónk is berobogott, határozottan szerettük a Sucker Punch őrületét, ám közben a külföldi kritikák is beszállingóztak. Ah...

Érkezik a brutál drága Xiaomi csúcstelefon

Metabro
-
  Tegnap 19:45 Gaming

A Redmi egyik igazgatója erősítette meg, hogy jön a prémium Xiaomi telefon.

A Ghost of Tsushima tesztek reménykeltőek lettek

Befutottak az első Ghost of Tsushima tesztek, amik alapján a Sucker Punch játéka sikert aratott, bár a pontok alapján nem osztatlan a lelkesedés.