Találatok: 500 hír

Donald Trump nyeri a választást a magyarok szerint

Többek között ez derült ki a Lounge Group egyedülálló kutatásából, amelyet párhuzamosan készítettek az USA-ban és Magyarországon a november 3-i amerikai elnökválasztás kapcsán. Máris eláruljuk, hogy a magyarok hány százaléka várja Donald Trump győzelmét, valamint mennyien gondolják úgy, hogy még Barack Obama az amerikai elnök.

Feltartóztatás Deszknél

Police
-
  Ma 02:26 Baleset-bűnügy

Feltartóztatás Deszknél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 27., k - 02:26 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt külföldi Csongrád-Csanád megyében.

A Pfizer már a 12 éves korosztályban is teszteli a koronavírus vakcináját

Liner
-
  Ma 02:22 Külföld

Eljött az a pont, amikor az eddigi legfiatalabb korcsoport is részt vegyen a tesztelésekben. Ezúttal a 12 éves korosztály vesz részt ebben a folyamatban.

Horvátország kifizeti a kórházak gyógyszeradósságának egy részét

A költségvetés módosítása után a horvát állam 1,8 milliárd kuna (86,7 milliárd forint) értékben kifizeti a kórházak és gyógyszertárak gyógyszer-nagykereskedők felé fennálló adósságának egy részét - jelentette be hétfőn Zdravko Maric pénzügyminiszter.

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Kalocsai Klaudia Vanesszát

Police
-
  Ma 01:59 Baleset-bűnügy

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Kalocsai Klaudia Vanesszát Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 10. 27., k - 01:59 A józsefvárosi rendőrök jelenleg is keresik a 15 éves lányt, aki egy fővárosi gyermekvédelmi intézetből tűnt el.

Van egy ország, ahol az elmúlt 24 órában nem azonosítottak egyetlen koronavírus-fertőzöttet sem

Liner
-
  Ma 01:48 Külföld

Ausztrália második legnagyobb városában – ami sokáig a COVID-19 járvány helyi epicentrumának számított – az elmúlt 24 órában egyetlen új koronavírus-pácienst sem regisztráltak.

Exportértékesítéshez kapott támogatást az Univer Product

Romániai exportértékesítését fejlesztő marketingkommunikációjához kapott kormányzati támogatást az Univer Product Zrt. A kecskeméti társaság ételízesítőit, sűrített paradicsomát és bébiételeit több mint 15 országba exportálja. Legnagyobb mennyiségben, az idei tervek szerint 3,2 milliárd forint értékben a romániai piacra. A támogatásról…

A Harry Potter-univerzum mágikus állatai is helyet kaptak egy decemberben nyíló londoni kiállításon

Csontvázakat és preparátumokat felsorakoztatva hasonlítják össze a valódi és a varázsvilág lényeit.

Egy nap alatt akár 600 ezer forintnyi karanténbírságot is összeszedhet egy jogsértő személy

Az Országgyűlés hétfőn több ponton módosította a koronavírus-járvány miatt elrendelhető karanténfajtákkal kapcsolatos szabályokat, így például 50 ezer forintról 150 ezer forintra növelte a hatósági házi karantén megsértése miatt kiszabható legmagasabb bírság összegét. A képviselők 117 igen szavazattal, 23 nem ellenében és 19 tartózkodás mellett…

Emilio az újabb kiesése után:”Meg kell tanítanom a többieket a humorra”

Liner
-
  Ma 01:14 Divat

Emilio és profi táncpartnere hiába álltak elő egy nagyon szórakoztató és látványos produkcióval, végül ismét távozniuk kellett a játékból.

Itt a videó Khabib Nurmagomedov legnehezebb meccséről

TotalDamage
-
  Ma 01:06 Boksz

Khabib Nurmagomedov minden idők legdominánsabb bunyósa. Ezt kénytelenek elismerni még azok is, akik…...

Radics Peti besokallt, felfüggeszti a videózást

Pedig már több mint 800 ezer követője van. Facebook-oldalán közölte a paródiavideós Radics Peti, hogy ideiglenesen felfüggeszti a videózást. A youtuber úgy érzi, jelen pillanatban alkalmatlan egy ekkora embertömeggel rendelkező csatorna vezetésére. Túl sok figyelmet szenteltem rá, a magánéletem rovására. Nem kezdem el sorolni, hogy…