Találatok: 500 hír

5 tünet, ami arra utalhat, hogy felborult a hormonháztartásod

Bien
-
  Ma 19:31 Életmód

A stresszes, túlhajszolt életmód, az egészséges táplálkozás és a sport hiánya, sok cukor fogyasztása, esti aggodalmaskodás – a 21. század...

5 lefekvés előtti tipp, ami segít a fogyásban

Joy
-
  Ma 19:21 Egészség

Mindössze néhány egyszerű tippet kell megfogadnod az esti lefekvés előtt, és máris beindulhat a fogyás!

Ismerd meg az alma legfontosabb egészségvédő hatásait

Női NetCafe
-
  Ma 19:00 Egészség

Az alma megszokott hétköznapi gyümölcs, de hogy az almalé egy csodaszer kevesen tudják.

A szaruhártya-gyulladás tünetei és diagnosztikája

WebBeteg
-
  Ma 18:35 Egészség

A szaruhártya (cornea) vizsgálata során többnyire két részt vizsgálnak: a felszínt és az átlátszóságot. A szaruhártya rétegeinek pontos vizsgálatához réslámpás vizsgálat szükséges, mely során a résfényt a szaruhártya különböző rétegeire állíthatják.

Ezért nem látszik az öregedés a királyi család tagjain

Nosalty
-
  Ma 18:24 Egészség

Nem kérdés, hogy a pénzügyi gondok sem aggasztják őket, de szakértők szerint más oka is lehet, hogy mindenki fiatalabbnak tűnik a koránál.  

Az alkalmi kapcsolatok előnyei

HáziPatika
-
  Ma 18:18 Egészség

Rendkívül izgató kérdés, hogy ha valaki boldog párkapcsolatban él, miért kockáztatja azzal, hogy félrelép? A tudományos magyarázat legalább annyira váratlan, mint amennyire logikus.

A megduzzadt ujjak ezt jelzik

HáziPatika
-
  Ma 18:09 Egészség

Ujjaink számos ok miatt megduzzadhatnak - szerencsére nem mindig komoly betegség áll a háttérben. Ám, ha a duzzanat mellé fájdalom is társul, akkor ne vegyük félvállról a problémát.

A mellkasi fájdalom erre utalhat

HáziPatika
-
  Ma 17:52 Egészség

A mellkasi fájdalom nagyon gyakori panasz, és mivel a mellkas számos szervet foglal magában, a fájdalom forrása is sokféle lehet.

Ásványvizeink - Ön figyel az összetételükre?

Egészséges emberek bármelyik ásványvizet korlátlan mennyiségben fogyaszthatják, nem szükséges, hogy váltogassuk a különböző ásványvizeket időnként. Egészen más azonban a helyzet valamilyen betegség esetén.

A hosszú élet titkáról vall a 100 éves Erzsi néni

NLC
-
  Ma 17:02 Egészség

Az Ásotthalmon élő idős nő a mai napig aktív.

A nőknek fáj jobban a szakítás

HáziPatika
-
  Ma 16:45 Egészség

Könnyek, düh és tévé mellett hagyott fagylaltos doboz: leginkább ez jut eszünkbe egy szakításon átesett nőről. De biztos, hogy igazunk van?

Így zajlik le a vérmérgezés

HáziPatika
-
  Ma 16:21 Egészség

Naponta átlagosan több száz ember életét követeli világszerte a köznyelvben leginkább csak vérmérgezésként ismert szepszis, amelynek során végzetes károsodását a szervezet saját maga idézi elő. A súlyos állapot elméletben bárhol, bármikor, bárkinél...

Láb- és kézdagadás: bajt jelezhet

HáziPatika
-
  Ma 16:12 Egészség

Mit kell tudni a láb- és kézdagadást okozó nyiroködémáról, kiket érint leginkább, illetve milyen tünetek árulkodik a betegségről? Mindezekre a kérdésre választ kapunk Betegségek A-Z-ig rovatunk legújabb cikkében.

Rászorulók kapják a fesztiválozók hátrahagyott holmijait

Rászorulók kapják az idei szigeti fesztiválozók által hátrahagyott három teherautónyi felszerelést, ezek között hálózsákokat és mintegy 600 sátrat – közölte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője. A közlemény szerint az idei volt a második év, amikor a Sziget fesztivál területének kitakarítása előtt a karitatív szervezet átválogat