Találatok: 500 hír

Csepel Hangja: Nélküled

A csepeli Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Általános Iskola énekkarának néhány tagja – a Csepel Hangja – a veszélyhelyzet ellenére is talált alkalmat, hogy együtt énekelhessen. Egyedül, de együtt!Nézzétek! Hallgassátok! 

Miért érezhetjük magunkat fáradtnak a karanténban? És mit tehetünk ellene?

Sokan tapasztalják, hogy amióta karanténban vannak, fáradtabbnak érzik magukat, pedig kevésbé aktívak, mint normál körülmények között. A kutatók szerint ez lelki okokra is visszavezethető.

Kevés szülő ismeri a gyermekkori diabétesz jeleit

WebBeteg
-
  Tegnap 20:33 Egészség

A cukorbetegek száma évről évre nő, ezt azonban nem feltétlenül követi a betegség korai jobb felismerése. Az Egyesült Királyság területén készült felmérés szerint a szülők mindössze 14 százaléka képes beazonosítani a betegség tüneteit.

Barta Sylvia 4 hete küzd a koronavírussal: nem gyógyul

Barta Sylvia 4 hete küzd a koronavírussal: nem gyógyul

Minden várandós kismamát tesztelnek koronavírusra – csak negatív eredmény esetén engedélyezik az apás szülést

Számos változás lépett életbe a koronavírus-járvány megfékezése miatt a várandósgondozásban. Ezekről beszéltek most megkérdezett szakértők a Kossuth rádió Napközben című...

Magas vérnyomás: miért nevezik néma gyilkosnak?

Termal Online
-
  Tegnap 20:10 Egészség

A hipertónia népbetegség. A súlyos szív- és érrendszeri betegségek hátterében - ami évente negyvenezer ember életét követeli - gyakran a magas vérnyomás áll.

Lassult a járvány terjedése Spanyolországban

Vásárhely24
-
  Tegnap 19:37 Egészség

Spanyolország túl van a koronavírus-járvány terjedésének első szakaszán, és a lassulás fázisába lépett az ország egészségügyi minisztere, Salvador Illa szerint.

Adás közben tudta meg Busa Gabi, hogy nem versenyezhet

Life
-
  Tegnap 19:36 Egészség

Adás közben tudta meg Busa Gabi, hogy nem versenyezhet

Nagy csapást mér Magyarországra a koronavírus

Bár Magyarországon az elmúlt évben a régiós átlagnál magasabb volt a gazdaság növekedési üteme, most úgy tűnik, hogy országunk gazdaságára a régióhoz képest nagyobb csapást mér a koronavírus-járvány.

A pikkelysömör a száját és a nyelvét is érintheti

Napidoktor
-
  Tegnap 19:32 Egészség

A pikkelysömör a bőr bármely területét érintheti, beleértve a szájat és a nyelvet is. Ez utóbbin a repedések egy folt formájában mutatkozhatnak meg, amit térképnyelvnek szokás nevezni. Dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus a további tünetekre és a kezelés lehetőségeire hívta fel a figyelmet. Foltok a…

Koronavírus - Törökországban ismét rekordmértékben nőtt az igazolt fertőzöttek száma

Törökországban szerdán is rekordmértékben, egy nap alatt 4117-tel nőtt az új típusú koronavírussal diagnosztizáltak száma, amely így összesen 38 226-ra emelkedett - derült ki a török egészségügyi miniszter Twitter-fiókján közölt adatokból.

Letesztelték koronavírusra Szebeni Istvánt

Life
-
  Tegnap 18:46 Egészség

Letesztelték koronavírusra Szebeni Istvánt: Videó

Koronavírus: honnan érkezett Európába?

HáziPatika
-
  Tegnap 18:42 Egészség

Mi történik most a világban? Hol tart a koronavírus-járvány? Honnan, merre és milyen utakon terjed? Ezekre kereste a választ Facebook-posztjában a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont virológiai kutatócsoportja.

Hőkamera a rendelőintézetben és a nyugdíjasotthonban

Ittlakunk
-
  Tegnap 18:24 Budapest 05. ker

Ilyen hőkamera őrzi a BLESZ rendelő bejáratát, egy másik ugyanilyen meg a Vadász utcai nyugdíjasházat, írta Szentgyörgyvlögyi Péter, polgármester a közösségi oldalán.Így nem kell egyesével lázmérőzni a betérőket, a biztonsági "monitoron" kiszűrhetők azok, akik lázasak.A most érvényes rendelési időket ide kattintva találjátok. Ne feletsétek,…