Találatok: 500 hír

Egy friss startup, ami a vállalkozókat és a szabadúszókat is kimenti a csávából

StartUP!
-
  Tegnap 23:29 Cégvilág

Egy egészen új megoldás indult el az online marketing által növekedni kívánó kis- és középvállalkozások számára. A Briefly csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy platformukkal bővítsék a szabadúszók és a növekedni kívánó KKV-k lehetőségeit. 

Milyen kihagyhatatlan képzések várják az egészségügy innovátorait idén?

Rekordot döntött 2019-ben az EIT Health tréning- és accelerator programjaiba bekapcsolódó közép-, kelet- és dél-európai résztvevők száma. A szervezet tréning-, mentorálási és finanszírozási programjai révén több mint 1500 tehetség és 50 start-up kapott segítséget a további fejlődéshez az innovációs szempontból feltörekvő térségből.

Akár 70 milliós befektetést is kaphatnak a magyar startupok

KKV Magazin
-
  Tegnap 22:57 Cégvilág

Hardver startupoknak indít közös akcelerációs programot a Tungsram és a Startup Campus – írja közleményében a Deloitte, amely a program szakmai partnere.

A vízilabda Eb-győzelmet a nézők is értékelték

MFor
-
  Tegnap 19:46 Gazdaság

A tévés nézettségi lista élén szokás szerint A mi kis falunk zárt, míg a hétköznapokon a Drága örökösök és az Exatlon számít a nézők kedvencének. Vasárnap az Eb-döntőre sok tévénéző volt kíváncsi.

A 4,5 millió forintos GINOP kezdő vállalkozók pályázat a gyakorlatban. Beszámoló

Minner
-
  Tegnap 18:39 Cégvilág

A kezdő vállalkozóknak szóló támogatások között legutóbb foglalkoztunk a 6 havi bértámogatással, most pedig a 4,5 millió forint vissza nem térítendő pályázatát mutatja be vendégszerzőnk, egy Minner vállalkozó, aki maga is átesett a támogatás megigénylésén. Most zárult egy nagy kör az igénylésben, de várhatóan lesz még egy hajrá 2021-ig.…

Kitart a Pratt & Whitney-hajtóművek mellett a Wizz Air

AIRportal
-
  Tegnap 18:27 Cégvilág

A Pratt & Whitney és a Wizz Air bejelentette, hogy a low-cost légitársaság további 166 darab A320neo típuscsaládba tartozó repülőgépéhez választotta a Pratt & Whitney új generációs áttételes hajtóművét.

Közel ötmilliárdból bővíti jegykiadó automatáit a MÁV

autopro
-
  Tegnap 18:11 Cégvilág

A MÁV-Start Zrt. 375 új jegykiadó automatát üzemel be idén. A bővítésre azért van szükség, mivel a jegyek 40 százalékát online vásárolják meg az utasok.

Egymilliárd köbméter gáz haladt át a Török Áramlat vezetéken

Áthaladt az első egymilliárd köbméter földgáz a Török Áramlat csővezetéken - írja az MTI a Gazprom orosz gázipari vállalat közlése nyomán.

Magyar startupok várják a hazai szurkolók szavazatait

StartUP!
-
  Tegnap 17:37 Cégvilág

A Startup Campus düsseldorfi akcelerátor partnere a DigiHUB meghívására, február 13-án három magyarországi innovatív vállalkozás mutatkozik be a régió legrangosabb digitalizációval foglakozó eseményén, a Digital Demo Day-en.

Sorsfordító újítást jelentett be a repülőgyártó

Napi
-
  Tegnap 17:01 Cégvilág

Megvolt a Boeing új óriásgépének bemutatkozó repülése. A viharvert repülőgyártó az új modelltől várhatja gyengélkedésének végét, az új gép a leghosszabb távokat is el tudja látni, 425-en tudnak egyszerre repülni vele.

Ideje pályázni a 28. Magyar Innovációs Nagydíjra

Közeleg a 28. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje

A koronavírus Kína autóipari fellegvárát támadja

autopro
-
  Tegnap 16:13 Cégvilág

A vészhelyzet miatt hazahívja embereit a PSA és a Honda Motor. A karanténná változtatott Vuhan még egy sor gyártó és beszállító otthona.

Az alapító hobbija ihlette a Banzai Cloud irodáját

Realista
-
  Tegnap 16:00 Cégvilág

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak. 

Green deal. Törpéből óriás – zöldebb lett a Wizz Air

Az Üzlet
-
  Tegnap 15:54 Cégvilág

Közép-Európa legnagyobb fapadosa a Wizz Air, egyben a kontinens legzöldebb légitársasága 200 milliomodik utasát köszöntötte fennállásának tizenötödik évében.

Indul az Air India privatizációja, közben megkezdődött a költségek visszafogása

AIRportal
-
  Tegnap 15:43 Cégvilág

Elkezdődött az évek óta állami kölcsönökön élő indiai nemzeti légitársaság privatizációjára az ajánlatok bekérése, közben a cég rövid idő alatt több milliárd rúpiával akar javítani pénzügyein gépcserékkel és járatnyitásokkal.