Találatok: 500 hír

10 kérdés, amit fel kell tenned mielőtt gazdag szeretnél lenni

Rich Club
-
  Tegnap 22:20 Cégvilág

A gazdagodáshoz vezető úton gyakran megváltozik az ember nézőpontja bizonyos dolgokról. Sokan nem hajlandóak elismerni vagy belátni, hogy nem mindig nekik van igazuk, pedig így tudunk elkezdeni dolgozni a hibáinkon és fokozatosan egyre jobbá válni. Rá kell jönnünk a pontos célunkra, az adottságainkra és a lehetőségeinkre is. Mondunk…

A kkv-kat is bevonják a duális szakképzésbe

A zalaegerszegi duális szakképző központ a kis- és középvállalkozások (kkv) bevonását jelenti a képzésbe – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára pénteken az M1 csatornán.

Sztrájkolhatnak a Lufthansánál

Sztrájkot helyezett kilátásba hétfőn a német légiutas-kísérők független szakszervezete (UFO) a Lufthansa légitársaságnál vasárnapra a frankfurti és a müncheni repülőtérre - írja az MTI.

Palik László most nem lett befutó

MFor
-
  Tegnap 19:04 Gazdaság

A magyar nézők – akár a Ninja Warrior, akár az Exatlon eredményeit nézzük – eddig szerették a sportvetélkedőket. Nem véletlenül készítette a TV2 a Fuss család, fuss!-ot. Palik László új sportrealityje viszont nagyon gyengén indult.

Légitársaságok hirdetései a repülés aranykorából

AIRportal
-
  Tegnap 18:59 Cégvilág

A légitársaságok az ‘50-es és ‘60-as években a repülés gyorsaságával és ár-érték arányával próbálták felhívni magukra a figyelmet, de ez akkoriban teljesen mást jelentett, mint ma. Íme néhány hirdetés a repülés aranykorából!

Megmenekül a Condor

Jóváhagyta az Európai Bizottság a Condor számára nyújtott hat hónapos áthidaló kölcsönt, amelyet a német szövetségi állam és a Hessen tartományi kormányzat nyújt a német légitársaság részére - írja az Airportal.

Meglepő húzás Debrecenben még a választások előtt

Napi
-
  Tegnap 18:39 Cégvilág

Debrecen önkormányzata néhány nappal a választások előtt több közbeszerzést is lezárt, és összesen közel 2 milliárd forint kiosztásáról döntött a BMW-beruházáshoz kapcsolódva - írja a G7.

Az előregyártás él: The Reasons Offsite

Építészfórum
-
  Tegnap 17:57 Cégvilág

„Mi nem találtunk ki semmit” – jelenti ki Samuel Gonçalves a moduláris és...

Jóváhagyta az Európai Bizottság a Condor túléléséhez nyújtott német áthidaló kölcsönt

Jóváhagyta az Európai Bizottság a Condor számára nyújtott hat hónapos áthidaló kölcsönt, amelyet a német szövetségi állam és a Hessen tartományi kormányzat nyújt a német légitársaság részére.

Víz Világtalálkozó: 118 országból érkeznek hazánkba

A világ 118 országából érkeznek vendégek Budapestre.

Engem az érzelmek stimulálnak a tervezésben: Kravár Ágnes

Építészfórum
-
  Tegnap 16:21 Cégvilág

"Nem szabad túldolgozni egy házat, viszont a lényegét meg kell ragadni." A Ház + Mesterek...

Egyedi termékazonosítás

Gyártástrend
-
  Tegnap 16:09 Cégvilág

A termékkövetés minden gyártó iparágban alapkövetelmény, ám ez eddig a szállítmányok követését jelentette, nem pedig az egyes termékek beazonosítását. 

Olcsóbb autókra igényelnek támogatást a nagycsaládosok

autopro
-
  Tegnap 15:57 Cégvilág

Minden várakozáson felüli sikere van a nagycsaládosok autóvásárlását támogató programnak a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének elnöke szerint.

Csináljunk egy marketing kampányt az alkalmazottakra, ismerősökre építve!

Minner
-
  Tegnap 15:52 Cégvilág

Mikor ezeket a sorokat írom, szinte megzaboláznak a következő statisztikák és maga az ötlet, hogy mi mindent nem próbáltunk még a marketingben. Tudod, ahogy most a Coca-Cola legújabb kampányában Hide The Pain Harold (Arató András) mondja: Az ötlet: Alkalmazottakra, ismerősökre épülő marketing hack, kampány Az ismerősöket azért…