Találatok: 500 hír

Mészáros Lőrincék cégbirodalma is érzi a koronavírus hatásait

Elfogytak a vendégek a Hunguest-hotelekből, úgyhogy előrehozzák a szállodai fejlesztéseket. Emellett a Kall és a Viresol fokozta a kézfertőtlenítőnek való alkohol gyártását.

Állami segítséget kaphat a Lufthansa és az Air France-KLM

AIRportal
-
  Tegnap 19:45 Cégvilág

A DHL teljesíti a legtöbb járatot az európai légtérben, ahonnan az utasszállító gépek 90 százaléka eltűnt. A Lufthansa és az Air France-KLM is komoly állami segítségről tárgyal országaik kormányzatával. 

Csökkennek a veszélyeztetett gazdasági ágazatok közterhei - Videóval

Hiros
-
  Tegnap 18:17 Cégvilág

Március 24-től csökkenek a veszélyeztetett gazdasági ágazatokban működő vállalkozások közterhei. Március 27-től pedig a főtevékenységeket végző vállalkozásokra is kiterjesztik az adózási könnyítéseket.

Szijjártó köszöni a Huawei segítségét - és a magyar 5G kiépítésben való részvételét is

Napi
-
  Tegnap 17:45 Cégvilág

A rendhagyó külső körülmények ellenére is megtartották évi rendes találkozójukat a magyar külgazdasági minisztérium és a kínai Huawei magyaországi képviselői. Szijjártó Péter megköszönte a cégnek a péntek reggel Kínából érkezett egészségügyi felszereléseket, és megismételte: a Huawei kétségek nélkül vehet részt a hazai 5G-hálózatok…

Díjmentes tranzakciók a kevesebb kontaktusért

Így segíti a készpénzforgalom visszaszorítását a Moneytou a Viber felhasználóinak.

Elhalasztották a Pekingi Nemzetközi Autókiállítást

autopro
-
  Tegnap 17:21 Cégvilág

Szeptember utolsó hetében tartják meg a Pekingi Nemzetközi Autókiállítást, ami eredetileg áprilisban lett volna.

2070-re akár nullára csökkenhet az üvegházhatású gázok kibocsátása

Egy nagy szabású új, sok tudományterületet felölelő kutatás szerint nullára lehetne csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását 2070-re. Az Applied Energy című tudományos folyóiratban megjelent tanulmány számba veszi a rendelkezésre álló technológiákat és politikai beavatkozásokat, amelyek lehetővé tehetik a világ iparának…

Home office: hogyan védekezzünk adatvédelmi visszaélések ellen?

A vállalkozások jelentős része az elmúlt hetekben kénytelen volt otthoni munkavégzésre átállni. Az ezzel együttjáró kommunikációs problémákat ráadásul sok esetben eddig nem használt új technológia alkalmazásával tudták csak megoldani. A home office és az új megoldások használata azonban olyan információbiztonsági és adatvédelmi…

Könnyített szabályozás az agrártámogatást elnyert gazdáknak

A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet megnehezíti a projektek végrehajtását, sok esetben a támogatási szerződésben vállalt kötelezettségek nem teljesíthetőek, ezért átmeneti könnyített szabályozás lép életbe.

Még egy hónapig állnak a Ford európai gyártósorai

A Ford még legalább egy hónapig szünetelteti európai gyártási tevékenységét.

A többször használható ipari törlőkendők a dolgozók egészségét is óvják

Olyan teljeskörű ipari törlőkendőt muatatunk be, ami megfelel a koronoavírus-járvány terjedése ellen tett óvintézkedések elvárásainak is: a kendőket 90 Celsius-fokon mossák ki, ami minden egészségre káros mikroorganizmust elpusztít.

A Ford elképzelései az újraindulásról

A Ford még legalább egy hónapig, május 4-ig szünetelteti a jármű- és motorgyártást legtöbb európai üzemében a koronavírus-járvány következményeként – közölte az amerikai autógyártó európai leányvállalata. A gyártás újraindítása a következő hetek járványügyi eseményeitől, az adott időben érvényes országos szintű korlátozásoktól, a beszállítók…

Rendhagyó videóban üzent a Magyar Közút a koronavírus frontvonalában dolgozóknak

Magyar Építők
-
  Tegnap 15:27 Cégvilág

"Az egész országból tiszta szívből üzenjük az egészségügyi dolgozóknak, mentőknek, rendőröknek, hatósági szakembereknek és önkénteseknek: veletek vagyunk!" - ezt az alapüzenetet közvetíti a közútkezelő társaság, számos dolgozót bevonva a videóba. Egyúttal arra kérnek mindenkit, segítsék a hatóságok munkáját, és maradjanak otthon!

Ford: még legalább egy hónapig marad a helyzet

TőzsdeFórum
-
  Tegnap 15:00 Cégvilág

Még legalább egy hónapig szünetelteti európai gyártási tevékenységét.