Találatok: 500 hír

Nagy lépés az Alditól: létrejön a háromszög

Napi
-
  Ma 10:25 Cégvilág

Egy új üzletet nyit az Aldi jövő csütörtökön, ezzel gyakorlatilag három Aldi lesz Budapest belvárosában egy-egy megállóra egymástól.

Megvan az első megrendelés a Magnus Fusion 213 típusú repülőgépre

Megrendelték az első példányt a Magnus Aircraft Zrt. pécs-pogányi repülőtéren lévő gyárában készülő, magyar fejlesztésű, kompozit repülőgépeiből.

Egyre kevesebben bújhatnak el a NAV elől

Már nemcsak az élelmiszert árusító automaták adatait kell bejelenteni az adóhivatalnál, hanem szolgáltatástól és árucikktől függetlenül minden ilyen berendezést, az üzemeltetők már több mint 29 ezer automatát regisztráltak, ezekből több mint 6100 parkoló automata - tájékoztatta Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár az MTI-t.

Hivatalosan is kikelt a francia techadó ellen az Amazon, a Google és a Facebook

MFor
-
  Ma 09:16 Gazdaság

A nagyvállalatok egyoldalúnak és diszkriminatívnak bélyegezték a digitális sarcot, és a visszavonására szólították fel Párizst. Donald Trumpnak sem tetszik az újítás, ő máris válaszcsapásokkal fenyegetőzik, bár a techcégek erről azért lebeszélnék.

Eltűnt az automata az irodai folyosóról? Akkor valószínűleg feketén működött

Már nemcsak az élelmiszert árusító automaták adatait kell bejelenteni az adóhivatalnál, hanem szolgáltatástól és árucikktől függetlenül minden ilyen berendezést, az üzemeltetők már több mint 29 ezer automatát regisztráltak, ezekből...

Tüntetések kezdődtek a G7-es csúcstalálkozó szomszédságában

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ francia oldalán, Hendaye-ban és a spanyol oldalon fekvő Irunban a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen. A szomszédos Bayonne-ban a rendőrök...

Ha megvan a bizalom, mindegy, honnan nyomjuk a melót

2020-tól a finn munkavállalók többsége megválaszthatja, milyen munkaidő-beosztásban kíván dolgozni – vagy akár azt is, hogy a munkahelyén, vagy máshonnan.

Elindult a Nemzeti Hauszmann Program honlapja

Öt évvel a bejelentését követően elindult a Nemzeti Hauszmann Program honlapja is, amely...

Feketeöves kódolók

Növekedés
-
  Ma 04:57 Cégvilág

Hat évvel ezelőtt, összesen hat alkalmazottal kezdte meg működését a ma már 3 milliárdos árbevételt termelő, több mint 200 fősre duzzadt BlackBelt Technology Kft. Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő szoftverfejlesztő cége a Budapesti Értéktőzsde sikeres hazai vállalatokat bemutató BÉT50 című kiadványába is bekerült.

Ilyen pályázat még nem volt!

KKV Magazin
-
  Tegnap 22:09 Cégvilág

Pár napja tették közzé a feltételesen visszatérítendő támogatási formát kínáló felhívás tervezetét, amely a "Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatása" címet viseli. 

Közpénzből csocsózhatnak és borozhatnak a vendégek egyes magyar szállodáknál

Napi
-
  Tegnap 19:14 Cégvilág

Játékteremmel, wellness részleggel és borozóval is gazdagodhatnak azok a hotelek, panziók, amelyek vissza nem térítendő állami tízmilliókat nyertek a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.

Megbukott a jövő automata boltja Brüsszelben

Napi
-
  Tegnap 18:07 Cégvilág

A Carrefour kiskereskedelmi mamut Brüsszelben próbálta ki az automata boltot. Nem jött be.

Jóváhagyták az Air Transat eladását a részvényesek

AIRportal
-
  Tegnap 17:43 Cégvilág

Kis kitérővel ugyan, de jóváhagyták a részvényesek az Air Transat eladását az Air Canadának, már csak a versenyjogi hatóságok jóváhagyása szükséges a fúzió megkezdéséhez.

Megrendelték az első darabot a magyar fejlesztésű repülőgépből

Megrendelték az első példányt a Magnus Aircraft Zrt. pécs-pogányi repülőtéren lévő gyárában készülő, magyar fejlesztésű, kompozit testű repülőgépeiből. A reptér nyílt napján, szombaton, ünnepélyes keretek között aláírt...

Világszerte egyedülálló, magyar fejlesztésű repülőgép debütált a piacon

Megrendelték az első példányt a Magnus Aircraft Zrt. pécs-pogányi repülőtéren lévő gyárában készülő, magyar fejlesztésű, kompozit testű repülőgépeiből.