Találatok: 500 hír

Az Ssi Schäfer csúcsmodern logisztikai központot telepített a Misumi-nak

New Technology
-
  Tegnap 21:13 Cégvilág

A MISUMI mechanikai alkatrészek, illetve gépkonstrukciók és automatizált gyártósorok közvetett, egyedi anyagainak vezető gyártója megbízást adott az SSI SCHÄFER-nek egy új logisztikai központ építésére Frankfurtban. 2020 elejéig a 450 000 termék kapacitással bíró elosztóközpontot több mint 10 000 m2-nyi területen számos ütemben építik fel. A…

Fejlett online szolgáltatások a Seco Toolsnál

New Technology
-
  Tegnap 20:35 Cégvilág

A Seco Tools online szolgáltatások teljes sorával válaszol ügyfelei igényeire a www.secotools.com weboldalon. A felhasználók egy teljes webáruház és elektronikus adatcsere (EDI) szolgáltatás előnyeit élvezhetik. A webhely emellett online alkalmazásokat, naprakész iparági híreket és betekintést is nyújt. A Seco Tools úgy alakította ki webhelyét, hog

Korlátozzák az IAI által teherszállítóvá alakított Boeing 737-esek kapacitását

AIRportal
-
  Tegnap 20:16 Cégvilág

A tehertér és a pilótafülke között beépített válaszfal gyártási hibája miatt csak csökkentett kapacitással üzemelhetnek az IAI által átalakított Boeing 737-es teherszállító repülőgépek.

Lecserélik a Főkert vezetőjét is

Napi
-
  Tegnap 19:04 Cégvilág

Budapest főpolgármestere pályázatot írt ki a Fővárosi Kertészeti Zrt. vezérigazgatói posztjának betöltésére.

Nagyon jó hírt kaptak a Somogyban autózók

Elkészült a 67-es főút Kaposfüred és Látrány közötti szakaszának fejlesztése, a forgalom kétszer két sávon óránként 110 kilométeres sebességgel haladhat - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) az MTI-vel.

NER-milliárdosok cégei is jól jártak az innovációs támogatásokkal

Napi
-
  Tegnap 17:11 Cégvilág

Az állam 55 milliárd forint közpénzt osztott szét több száz cég között tudományos kutatásokra és nagy újításokat ígérő fejlesztésekre, a 2019-1.1.1-PIACI KFI kódjelű pályázaton - adta hírül a hvg.hu.

Pénzhez jut a Volán

Napi
-
  Tegnap 16:25 Cégvilág

A Volán társaságok jogutódjaként a Volánbusz Zrt. a 2018-as helyközi autóbuszos személyszállítási közszolgáltatás után azonnal megkapja a pénzt, az ideihez jövő januárban és februárban jut hozzá, majd jövő márciustól egyenletes ütemben kapja meg a közszolgáltatás ellenértékét.

Kezdjen-e új évkor új életet a pénzem?

Piac és Profit
-
  Tegnap 16:11 Gazdaság

Hamarosan a standokon a megújult Piac & Profit következő száma.

Patinás cégek weboldalainak 6 gyakori SEO hibája

Privátbankár
-
  Tegnap 15:30 Gazdaság

Egy 20 éve palackozott, a ház pincéjében pókhálóval beszőtt bor felbontásakor sokan fintorogva kapják el az orrukat. Az öreg bor a kupak kipattintása után savanykás szagot áraszt, gyakran romlottnak hat. Avatatlan kezekbe kerülve az ilyen borok hamar a kanálisban végezhetik. Ugyanez a helyzet a régi weboldalakkal, amelyek sokszor nem…

Karácsony: ezért ölik egymást a magyarok

Napi
-
  Tegnap 14:43 Cégvilág

Hiánycikk lett, de már újra kapható a szaloncukor Erős Pistával.

Karácsonyi és szilveszteri ruhák - meghökkentő adatok érkeztek

Napi
-
  Tegnap 14:28 Cégvilág

Hiába jelenik meg szinte naponta valamilyen sokkoló adat a divatvilág káros hatásairól, a vásárlók étvágya csillapíthatatlannak tűnik. A spanyol Mango új logisztikai központjával szállt be a versenybe: óránként 75 ezer terméket dolgoznak fel a 180 ezer négyzetméteres központban, megtriplázva ezzel a korábbi szintet.

Milliárdos büntetést kapott a magyar Vodafone - tiltakozik a szolgáltató

Ismétlődő jogsértés miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,176 milliárd forintra büntette a Vodafone-t - közölte a versenyhivatal szombaton az MTI-vel. A szolgáltató jelezte, bíróságon támadja meg a döntést.

Ahol régi és új speciálisan keveredik

Hamarosan a standokon a megújult Piac & Profit következő száma.

Újabb gigabirságot osztottak ki, most a Vodafone fizethet

A Vodafone Európa legnagyobb 4Ghálózataként hirdette magát, a GVH szerint megalapozatlanul. A vállalkozásnak 1 milliárd 176 millió forintos bírságot kell fizetnie.