Találatok: 500 hír

Pénteken is érkeznek védőfelszerelések a kórházakba és az országba

Kiss Róbert rendőr alezredes kiemelte, hogy a Liszt Ferenc-repülőtérre pénteken és szombaton is érkezik szállítmány. A védőeszközök elosztása az Operatív Törzs által meghatározott rend szerint történik, a kórházakban a készletek felhasználását a kórházparancsnokok ellenőrzik. A járvány miatt folyamatos a munka és a felkészülés a…

Virágvasárnappal megkezdődik a nagyhét

Lokál
-
  Ma 13:41 Belföld

Vasárnap megkezdődik a nagyhét, a húsvétra felkészítő nagyböjt utolsó időszaka. Virágvasárnap Jézus jeruzsálemi bevonulására emlékeznek a keresztények.

Gyászol a magyar rendőrség

Életének 65. évében, méltósággal viselt betegségben elhunyt Házi István nyugállományú rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság egykori bűnügyi főigazgatója - közölte pénteken a rendőrség a honlapján.

Orbán Viktor levelet írt a Néppárt főtitkárának

Orbán Viktor levelet írt az Európai Néppárt főtitkárának – derült ki Novák Katalin, Fidesz alelnök Twitter-bejegyzéséből.

Orbán Viktor levelet írt a Néppárt főtitkárának

Orbán Viktor levelet írt az Európai Néppárt főtitkárának – derült ki Novák Katalin, Fidesz alelnök Twitter-bejegyzéséből.

LMP: Segíteni kell az agráriumot a veszélyhelyzetben

hirado.hu
-
  Ma 13:37 Belföld

Online sajtótájékoztatót tartott Schmuck Erzsébet.

Rendkívüli segélyt ad a koronavírus-károsultaknak Pikó András

A járvány miatt nehéz helyzetbe került családokat támogatják.

Az önkormányzat segít azoknak, akik a járvány miatt kerültek nehéz helyzetbe

Az önkormányzat új rendkívüli települési támogatást hozott létre a járvány következtében kialakult rendkívüli élethelyzet segítésére - írta a hivatal oldala. Az űrlapokat az önkormányzat oldaláról lehet letölteni. A következő esetekben jogosult valaki a támogatásra:karantén miatti rendkívüli költségei léptek fel;támogatnia kell idős, beteg családta

30 százalékkal csökkent a balesetek száma

Lokál
-
  Ma 13:31 Belföld

A koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozások következtében 30 százalékkal csökkent a balesetek száma Magyarországon.

Húsvéti sonkákat vizsgált be a hatóság: itt vannak az eredmények

Élelmiszerbiztonsági szempontból megfeleltek az előírásoknak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) terméktesztje során ellenőrzött húsvéti sonkák, viszont kisebb mértékű minőségi és jelölési hibák ezúttal is előfordultak...

Jelölés: Majka plusz X Bartók

Április 4-én, szombaton a Fonogram-nap 2020 keretében kiderül, kik nyerik a zenei élet rangos szakmai elismerését, a Fonogram – Magyar Zenei Díjat.

Nyolcvan laptoppal segíti a digitális oktatást a Dk

Az eszközöket rászoruló családok kapják, hogy a gyerekek részt vehessenek a digitális oktatásban.

Gajdán Zsombor a 100. baba Orosházán 2020-ban

Járvány ide, járvány oda, az élet nem áll meg. Sőt! Március 27-én megszületett az Orosházi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának idei 100. babája.