Találatok: 500 hír

A váci püspök szerint a Helsinki Bizottság gyufásdobozban csempész csótányokat a börtönbe

Csuka Tamásnak a málenkij robotról a "civil szervezetek lejárató tevékenysége" jutott eszébe.

Fölényes Fidesz-győzelem a XXII. kerületben

A kormánypártok jelöltje, Csiszár Zsuzsanna nagyon magabiztosan nyerte a vasárnapi időközi választást a baloldali összefogás politikusával szemben.

Beperli a Magyar Helsinki Bizottság a váci református püspököt, aki szerint a civil szervezet képviselői csótányokat cse…

Csuka Tamás váci református püspök vasárnap a málenkij robot áldozatairól tartott kismarosi megemlékezésen ejtett el megjegyzést arról, hogy a Magyar Helsinki Bizottság képviselői csótányokat csempésznek, hogy rosszabbnak tüntessék fel a városi fegyházban uralkodó állapotokat. Nem sokkal ezután a civil szervezet jelentkezett egy…

Fölényesen győzött a Fidesz Nagytétényben

Origo
-
  Ma 21:50 Belföld

Csiszár Zsuzsanna a szavazatok több mint 54 százalékát szerezte meg.

Zenés tradíció: sztárokkal vigadnak

Nool
-
  Ma 21:32 Belföld

Idén immár kilencedik alkalommal csendülnek fel fülbemászó dallamok a Szurdokpüspöki Általános Iskolában.

Egy nyugalmazott püspök szerint csótányokat csempészett a váci börtönbe a Helsinki Bizottság

Csuka Tamás egy megemlékezésen beszélt erről. A jogvédő szervezet pert indít ellene.

Kocsi Tibor lett a képviselő Sajószentpéteren

Boon
-
  Ma 21:23 Belföld

Kocsi Tibort választották meg önkormányzati képviselőnek vasárnap Sajószentpéteren, a jelölt a Zöldek Pártja színeiben indult.

Így lehetne letörni az ingatlanpiacon az utóbbi évek horrorárait

Blikk
-
  Ma 21:19 Belföld

Újból egymásnak feszült a Fidesz két legfontosabb gazdaságpolitikusa! Matolcsy György (64) jegybankelnök egyes ellenzéki vezetőket is megszégyenítő keménységgel szállt bele a Varga Mihály (54) pénzügyminiszterhez tartozó kormányzati lakáspolitikába.

Erdő Péter: a feladat nagyobb, mint ami puszta emberi erővel megoldható

A keresztények egységének megteremtéséhez kevés az emberi erőfeszítés, szükség van a "szívből jövő, állhatatos imádságra" - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az ökumenikus imahét megnyitóján Budapesten, a Kálvin téri református templomban.

Az Otthonunk Szentmiklós Egyesület jelöltjét választották Törökszentmiklóson

Szoljon
-
  Ma 21:14 Belföld

Mészáros Zoltánné, az Otthonunk Szentmiklós Egyesület jelöltje kapta a legtöbb szavazatot a vasárnapi időközi önkormányzati képviselőválasztáson.

Matolcsy György érdemben nem válaszolt a kérdésre, hogy az MNB-nek miért kellett kétszer is megvennie ugyanazt az …

Nemrég derült ki, hogy a Magyar Nemzeti Bank kétszer, 2014-ben és 2019-ben is megvette a budapesti Úri utca 21. alatt fekvő komplexumot, a régi budai városháza épületét. Hat éve 1,9 milliárd forint, tavaly 8,7 milliárd forint volt az ár, mégpedig azért, mert a kettő között nagyvonalúan, ingyen továbbadta az egyik alapítványnak, a Pallas Athéné Domu

Lezárult a szavazás

A szavazók 97 százaléka Orbán Viktorral ért egyet és csupán 3 százalék az, aki a Soros-szervezetek mellé állt a kérdésben.

Lezárult a szavazás

A szavazók 97 százaléka Orbán Viktorral ért egyet és csupán 3 százalék az, aki a Soros-szervezetek mellé állt a kérdésben.