Találatok: 500 hír

Kiraboltak egy pénzintézetet Üllőn

444
-
  Ma 13:05 Baleset-bűnügy

Felvétel készült az arcát kendővel eltakaró rablóról.

Bankrablás Üllőn!

A férfi egy fegyverrel vagy annak utánzatával a banki ügyintézőt készpénz átadására kényszerítette. A rabló lövést nem adott le, a megkapott pénzzel gyalogosan elmenekült a helyszínről. A fegyveres fekete ruhát és napszemüveget viselt, körülbelül 170 cm magas, fiatal férfi, kezében egy szürke szatyor volt - közölte honlapján a rendőrség.A Pest…

Katari VB: Őrizetbe vették Michel Platinit

Az Uefa korábbi elnökét korrupció gyanújával vádolják.

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Üllőn

A rendőrségre ma reggel 9 óra után érkezett bejelentés arról, hogy Üllőn, egy pénzintézetbe egy férfi bement, majd ott egy fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottat készpénz átadására kényszerítette. A férfi lövést nem adott le, a megkapott pénzzel gyalogosan elmenekült a helyszínről – jelentette a police.hu.

A 18 éves F. Ádám és haverja nem egy kamaszcsíny miatt kerültek rendőrkézre

A két fiatal horgászfelszereléseket és kerti gépet lopott, amit később értékesítettek. A nyomozók a két 18 éves tettest kihallgatták.

Letartóztatták a gyilkossággal fenyegetőző újvárosi férfit

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés előkészületének bűntette miatt indítványozta annak a 18 éves férfinek a letartóztatását, aki a nyomozás adatai szerint június 14-én, Dunaújvárosban emberöléssel fenyegető videofelvételt készített, amelyet továbbított két televíziócsatornának.

Kiraboltak egy üllői bankot

A rabló egy 170 centiméter magas fiatal férfi.

Árokba vitte a sebesség az autót

Teol
-
  Ma 12:49 Baleset-bűnügy

Baleset történt Szekszárdon, a Park Centernél található körforgalomban.

Kirabolt egy férfi egy üllői bankot, gyalogosan menekült el

Kirabolt egy férfi egy üllői bankot kedden – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, a férfi a bankban fegyverrel vagy annak utánzatával kényszerítette az egyik dolgozót, hogy készpénzt adjon neki. Lövést nem adott le, a pénzzel gyalogosan menekült el a helyszínről. A kamerafelvételek alapján a…

Fegyveres bankrablás volt Üllőn

A rabló a jelenlegi adatok szerint fekete ruházatot és napszemüveget viselt, körülbelül 170 cm magas, fiatal férfi, kezében egy szürke szatyor volt.

Indítványozzák az emberöléssel fenyegető férfi letartóztatását

Duol
-
  Ma 12:37 Baleset-bűnügy

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés előkészületének bűntette miatt indítványozta a 18 éves férfinek a letartóztatását

Börtönbüntetésre ítéletek egy volt polgármestert korrupció miatt

Nem jogerősen két vádlottat többéves, letöltendő börtönbüntetésre, a harmadikat pénzbüntetésre ítélte a Zalaegerszegi Járásbíróság az egervári várkastély felújításakor elkövetett csalások miatt.

A tömegbe lőttek, négy ember megsérült az ünnepségen

Ripost
-
  Ma 12:35 Baleset-bűnügy

Nem múlt el botrány nélkül Kanada nagy bulija.

Nyáron is fontos a megelőzés

Police
-
  Ma 12:32 Baleset-bűnügy

Nyáron is fontos a megelőzésPest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 18., k - 12:32 A Pest megyei szakemberek Veresegyházon, egy családi napon várták prevenciós programokkal a kicsiket és a nagyokat egyaránt.