Találatok: 500 hír

Megszólaltak a helyiek a kerepesi horrorcsaládról - förtelmes dolgokat tettek a gyerekeikkel

Válogatott borzalmakat kellett átélnie négy kisgyermeknek Kerepesen, akiket a rendőrség gyanúja szerint szüleik rendszeresen szexuálisan bántalmaztak.

A rendőrök feltartóztatták őket Csongrád-Csanád megyében

Police
-
  Ma 00:02 Baleset-bűnügy

A rendőrök feltartóztatták őket Csongrád-Csanád megyében Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 15., sze - 00:02 Az illegális migránsok egy pótkocsi alvázán próbáltak meg bejutni az országba.

Meghalt a mongol kamasz, aki bubópestissel fertőzött mormotahúst evett

Meghalt egy 15 éves fiú Mongóliában, miután bubópestissel fertőzött mormota húsából evett – közölték kedden a mongol egészségügyi hatóságok.

Komoly vitája volt és senki nem hiszi el az öngyilkosságát K.F.Rolandnak

Esti újság
-
  Tegnap 23:56 Baleset-bűnügy

A hivatalos hírek szerint spanyolországi otthonában lett öngyilkos szombat hajnalban az éjszakai élet és sok szórakozóhelyet üzemeltető K. F. Roland – tudta . Azonban az őt jólismerők szerint kizárt, hogy a férfi öngyilkos lett volna. Az Esti Újság úgy tudja komoly vitában állt egy Andrássy úti étterem miatt egy külföldi csoporttal de a Citadellás

Tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából Milan Sasik kárpátaljai görögkatolikus püspök

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 23:39 Határtalan

Milan Sasik kárpátaljai görögkatolikus püspök július 14-én, életének 68. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Tizenkét éves fiúk is részt vettek az ózdi csordás agyonverésében

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat három fiatalkorú férfi ellen, akik két évvel ezelőtt Ózd mellett megöltek egy csordást. A vádhatóság keddi tájékoztatása szerint az eset 2018 augusztusában történt; a bűncselekmény időpontjában az egyik vádlott betöltötte a tizenhatodik…

Újabb tíz migránst tartóztattak fel a rendőrök

Police
-
  Tegnap 23:31 Baleset-bűnügy

Újabb tíz migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 14., k - 23:31 Jogellenesen próbáltak meg bejutni az országba.

A vád szerint különös kegyetlenséggel ölte meg egy 16 és két 12 éves a csordást Borsodban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat három fiatalkorú férfi ellen, akik két évvel ezelőtt Ózd mellett megöltek egy csordást.

Az egyik nagy büszkeségének falai közt halt meg Bogdán

Érthetetlen és megdöbbentő a cserdi polgármester halála. Pár napja egyik ismerősének büszkélkedett Bogdán László jókedvűen és hívta meg az elkészült feldolgozó üzem megnézésre. Majd hirtelen elhunyt, állítólag öngyilkos lett Bogdán László, Cserdi 46 éves polgármestere, országosan is ismert cigány faluvezető épp az új üzem falai között.…

Hat illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Hercegszántónál

Police
-
  Tegnap 22:51 Baleset-bűnügy

Hat illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Hercegszántónál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 14., k - 22:51 Jogellenesen próbáltak meg bejutni az ország területére a külföldi férfiak.

Pici gyermekeket kényszerítettek szexre

Borzalom Kerepesen. Pici gyerekeket kényszerítettek szexre a szüleik és a nagyanyjuk a nyomozók gyanúja szerint. A 6,4,3 és 2 éves gyerekeket igazságügyi pszichológus és pszichiáter szakértők is megvizsgálták és sajnos úgy tűnik rémisztő dolgokat kellet átélniük. A PMRFK az ügyészséggel közösen a szülők és a nagyi előzetes letartóztatását…

Tömegverekedés volt Érden

Origo
-
  Tegnap 22:33 Baleset-bűnügy

Úgy tudjuk, két család vitatkozott össze.

Árokba hajtott egy autó Perbálnál

Árokba hajtott egy gépkocsi a Perbált és Budajenőt összekötő úton, Újmajor mellett. A bajnai hivatásos tűzoltók áramtalanították a félig az árokban, félig az úttesten álló járművet. Az érintett útszakaszon irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Étolajjal locsolta le édesapját, barátnőjét és saját magát egy férfi, miután bakanccsal törte el párja négy bordáját

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki idén januárban ittas állapotban életveszélyes sérüléseket okozott barátnőjének – számolt be róla az ügyészség.