Találatok: 500 hír

Újabb fordulat jöhet a volt titkosszolgálati vezetők ügyében

888
-
  Ma 06:38 Belföld  Gyurcsány Ferenc

Felülvizsgálati kérelem benyújtását fontolgatja a Fellebbviteli Főügyészség a Legfőbb Ügyészséghez a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetőinek ügyében, mert szerintük a szeptemberi jogerős ítélettel nincs minden rendben.

A szlovák-magyar kapcsolatok javulásáról beszélt Robert Fico

888
-
  Tegnap 18:54 Belföld  Duna

Soha korábban nem voltak olyan jók a szlovák-magyar kapcsolatok, mint most, az új Duna-híd pedig jelképe lehet annak, hogy a kapcsolatok jobbá tételét mindkét fél komolyan veszi - jelentette ki Robert Fico szlovák kormányfő a Komáromot a felvidéki Révkomárommal összekötő új Duna-híd építésének megkezdése alkalmából Komáromban…

Brüsszel eligazítást tett közzé az újságíróknak, hogyan kellene a migránsokról írniuk

888
-
  Tegnap 16:58 Belföld 

Az Európai Unió támogatásával a Respect Words nevezetű projekt egy közel negyvenoldalas eligazítást tett közzé a média számára, hogy miként kellene annak viszonyulnia többek között a bevándorlás jelenségéhez és az illegális határátlépőkhöz. Természetesen magyar partnere is van a projektnek, nevezetesen a Civil Rádió FM98.

Orbán: megvédjük Európa külső határait és átjárhatóvá tesszük a belsőket

888
-
  Tegnap 16:28 Belföld  Duna Szlovákia

Az új komáromi Duna-híd legyen annak a jelképe, hogy mi megvédjük Európa külső határait és továbbra is nyitva tartjuk a belső határokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a komáromi Monostori erődben a új Duna-híd építésének megkezdése alkalmából rendezett ünnepségen, ahol a szlovák miniszterelnökkel közösen mutatták be a…

Századvég: nagy bukás lenne az ellenzéknek a közös jelöltállítás

888
-
  Tegnap 14:28 Belföld  Századvég

Az ellenzéki pártok komoly szavazatvesztéssel számolhatnak, ha egyetlen helyi jelölt mögé állnak be a soron következő parlamenti választásokon - derült ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásának eredményeiből.

Gyurcsány megpróbált mindenkit palira venni

888
-
  Tegnap 12:58 Belföld  Gyurcsány Ferenc

Az Origo birtokába jutott dokumentumok szerint az egykori szocialista kormányfő feleségének a cége nem egy baráti kölcsönt adott az előzetesben ülő szombathelyi szocialista önkormányzati képviselőnek, Czeglédy Csabának. Emiatt az üzletszerű tiltott pénzintézeti tevékenység gyanúja is felmerülhet az Altus Zrt.-vel szemben.

A Soros-terv nem más, mint a nyílt társadalom eszméje

888
-
  Tegnap 10:28 Belföld  Rádió

A nyílt társadalom eszmerendszerét nevezte a Soros-tervnek Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója kedden a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Az ukrán oktatási törvényre csak az a megoldás, ha egy részét hatályon kívül helyezik

888
-
  Tegnap 08:58 Belföld  Ukrajna Szijjártó Péter

Erről Szijjártó Péter beszélt kedd reggel a Kossuth Rádió műsorában.

Hamarosan minden iskolában lesz wifi

888
-
  Tegnap 07:28 Belföld  Wifi

A Klebelsberg Központ minden iskolájában lesz széles sávú internet és wifi 2020-ig.

Újabb milliárdokat tolnak az egészségügybe

888
-
  17.10.16 22:28 Belföld  Egészségügy

A nemzetgazdasági miniszter hétfői sajtótájékoztatóján beszélt a fővárosi egészségügyi fejlesztésekről.

Szijjártóék rálépnek az észak-koreai diktátor tyúkszemére

888
-
  17.10.16 20:28 Belföld  Ausztria Európai Néppárt

Budapest mindig is azt az álláspontot képviselte, hogy Észak-Koreát egy "őrült kommunista diktátor" vezeti - mondta Szijjártó Péter Luxembourgban, az uniós tagországok külügyminisztereinek tanácskozásán.

Szijjártó: Ukrajna megsérti az uniós társulási megállapodást

888
-
  17.10.16 18:28 Belföld  Ukrajna Oktatás

Mivel Ukrajna megsérti az Európai Unióval (EU) kötött társulási megállapodásban foglaltakat, ezért az EU-Ukrajna Társulási Tanácsnak napirendre kell tűznie ezt a tényt decemberben esedékes ülésén, ugyanis az ukrán oktatási törvény nem erősíti, hanem megsérti a kisebbségek közösségi jogait - jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban,…

Jóval többen kapnak nyugdíjprémiumot, mint gondolnák

888
-
  17.10.16 16:58 Belföld  Nyugdíj

Nemcsak a nyugdíjkorhatárt betöltött idősek, hanem a fiatalabb, nyugdíjszerű ellátásban részesülők is megkapják novemberben a nyugdíjprémiumot a kormány legutóbbi ülésén hozott döntés értelmében - jelentette be az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten.

Orbán már üzent is Kurznak

888
-
  17.10.16 14:58 Belföld  Európai Unió Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke levélben gratulált Sebastian Kurznak az Osztrák Néppárt vasárnapi választási győzelméhez - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hétfőn az MTI-vel.

Orbán Viktor: Magyarország szép, élhető és biztonságos

888
-
  17.10.16 13:28 Belföld  Orbán Viktor Fesztiválok

Magyarország egy szép, élhető és biztonságos hely, ahol sok a vendégszerető ember.