Találatok: 500 hír

Havonta több mint 2 millió forintért bérel irodát a csaknem milliárdos állam támogatású Antall József Tudásközpont

Tavaly fizetési gondjai is voltak, a bőkezű állami támogatás miatt az Orbán- kormány számára kedves témájú konferenciákat szervező alapítvány mégis jól viselte, hogy megduplázódtak a bérleti költségei.

Az Emmi visszadobta két megbecsült budaörsi iskolaigazgató pályázatát, kitört az elemi erejű felháborodás

Budaörs polgármestere, Wiitinghof Tamás szombaton tette ki a Facebook-oldalára azt a bejegyzést, amelynek a tanúsága szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma nemrég elutasította két város iskola, az Illyés Gyula Gimnázium és a Herman Ottó Általános Iskola igazgatójának, Turcsik Viktornak illetve Árendás Péternek a pályázatát.

A MÁV szerint már csak egy évet kell várni, és újra működnek a liftek a ferihegyi vasútállomáson

Évek óta száznégy lépcsőfok vár mindenkire, aki vonatra akar szállni a ferihegyi vasútállomáson, amelyet tíz éve újítottak fel, a három lift azonban szinte azonnal meghibásodott, azóta sem működnek, egy napig sem bírják üzemben. A MÁV most azt ígéri, hogy jövőre, 2020 júniusában lehet használni majd – derül ki az RTL Klub Híradójának a…

Orbán Viktor elment Oroszországba vakációzni egy kicsit

Egy olvasói fotó nyomán az Index írja, hogy Orbán Viktor Oroszországban tölt néhány napot a szabadságából, a  legalábbis megpillantották a szentpétervári Carszjoje Szelóban. Családdal együtt nézte meg a cári rezidenciát, testőrök csak távolról kísérték.

Vécéülőke a feleség fején – A válótársnak rossz legyen, szenvedjen, élje át a poklok poklát

168 Óra Online
-
  Tegnap 07:26 Belföld

A szakemberek ép ésszel szinte felfoghatatlan történetekkel találkoznak.

Továbbra sem használhatja a Mol Vidi a 14 milliárdért épült stadionját, mert nem tudják kiirtani a vízhálózat baktériumait

Honlapján közölte a MOL Vidi Fehérvár, hogy egyelőre nem sikerült úrrá lenni a sóstói stadion ivóvízhálózatának fertőzésén, ha továbbjutnak az Európa Liga harmadik körébe, akkor is Felcsúton kénytelenek játszani - írta a 444.hu.

Három hét szabadságot adott minisztereinek és magának Orbán Viktor

Július 30.-án ülésezik utoljára a kormány, aztán három hétre nyaralni mennek a miniszterek, hogy legközelebb augusztus 21.-én üljenek újra össze, megkezdve az őszi politikai szezont - közölte a mfor.hu kérdésére Gulyás Gergely kancelláriaminiszter.

A hosszú élet titkáról beszél a jövő héten 100. születésnapját ünneplő Bálint gazda

Jövő vasárnap lesz százéves Bálint György. Ebből az alkalomból a Reuters interjút készített Magyarország kedvenc kertészével, Bálint gazdával.

Alföldi Róbert: Nincs mozgástér, nincs mit tenni, röhögnek a markukba azok, akik pontosan tudták, hogy mit csinálnak

Régi álma teljesült Alföldi Róbert rendezőnek, Ecuadorban megrendezhette Mozart Don Giovanniját. A rendező–színművész nemrég tért haza. A 24.hu-nak adott nagyinterjúban arról is beszélt, mennyit tanulhatnánk a dél-amerikai országtól.

A nyári melegben Toroczkai László bejelentette, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a Dikh TV

A Mi Hazánk szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet Magyarország első országos cigány televíziója, a Dikh TV, mivel a működésével a magyarság és a cigányság egymás ellen uszítását szolgálhatja – mondta Toroczkai László pártelnök szombaton Budapesten. 

Tizedére zuhant a túlóráztatás a rabszolgatörvény után, a cégek ügyesebben leplezik a jogsértéseket

Csaknem felére csökkent a munkaidővel, pihenőidővel és rendkívüli munkavégzéssel kapcsolatos jogsértések száma az év első hónapjaiban. Míg tavaly ilyenkor mintegy 6 ezer dolgozónál tártak fel ilyen visszaélést, addig az idén alig 3500-nál. Ezen belül is a tizedére – 806-ról 83-ra - zuhant vissza a túlórával kapcsolatos jogsértések száma. A…

Riporterek Határok Nélkül: Magyarország rendkívül rosszul áll a sajtó szempontjából

Rendkívül rossz helyezésnek számít, hogy Magyarország európai uniós tagállamként a Riporterek Határok Nélkül a sajtó helyzetét vizsgáló kimutatása szerint a világ 180 országa közül a 87. helyen végzett – nyilatkozta Pierre Haski, az RSF elnöke a Népszavának.

Óriási a létszámhiány a rendőrségnél: tíz évig évente kétszázan léptek ki, tavaly kétezren

Soha nem volt még ekkora létszámhiány a rendőrségnél. a rendvédelmi terület valamennyi szakmája bajban van a rendőröktől és a tűzoltóktól a pénzügyőrökön át a büntetés-végrehajtásáig - írja a Népszava. A helyzet ráadásul tovább romolhat: a Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) januárban készült felmérése szerint

Újabb sikeres MTA-kutató hagyja el Magyarországot - Muraközy Balázsnál is betelt a pohár

168 Óra Online
-
  19.07.20 08:19 Belföld

Az Egyesült Államokból költözött haza Muraközy Balázs, az MTA Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont tudományos főmunkatársa, Lendület-ösztöndíjas kutató. A közgazdász azonban az általa is alapított műsor vendégeként a Tilos rádióban azt mondta, hogy a tudomány-ellenes kormányzati kampány miatt betelt nála a…

Budapest saját halottjának tekinti Heller Ágnest

168 Óra Online
-
  19.07.20 08:03 Belföld

Budapest saját halottjának tekinti a pénteken elhunyt Heller Ágnes filozófust – közölte a főpolgármester az MTI-vel.