Találatok: 500 hír

Kedd éjjel dobozokat vitt el a városházáról egy teherautó, Nagy Gábor Tamás leköszönő fideszes polgármester autója kí…

A Momentum Mozgalom Budapest I. kerületi képviselője, Gelencsér Ferenc kedden késő éjjel arra lett figyelmes, mikor elhaladt a kerületi városháza épületénél, hogy egy költöztető cég teherautójába irattartó dobozokat pakolnak be. Értesüléseink szerint a rakodást nagyjából éjjel fél 11-kor folytatták.

Karácsony Gergely felfüggeszti a Fővárosi Önkormányzat összes kilakoltatási eljárását

„Sokszor láttuk, hogy a Fidesz által vezetett önkormányzatok gyakran igazságtalanul és indokolatlanul, esetenként jogszerűtlenül tettek embereket utcára. Erre tekintettel intézkedtem az összes Fővárosi Önkormányzat által kezdeményezett kilakoltatási eljárás felfüggesztéséről és felülvizsgálatáról" – közölte a Facebookon a főpolgármester.

Somogyi Hírlap: Lamperth Mónika lehet Budapest új főjegyzője

A Somogyi Hírlap úgy tudja, Karácsony Gergely megválasztott budapesti főpolgármester Lamperth Mónikát, volt somogyi politikust, korábbi országgyűlési képviselőt, korábbi belügyminisztert, majd önkormányzati és területfejlesztési minisztert, szociális és munkaügyi minisztert kérte fel Budapest főjegyzőjének.

Fájdalmas időskor – Nyugdíjazás után mindössze hat-hét egészséges évre számíthat egy átlagos magyar

Átfogó tanulmányt tett közzé az Európai Unió statisztikai szerve, az Eurostat a tagállamokban élő idősek életkörülményeiről, a tagországi társadalmak öregedéséről. A tanulmány egyik fejezete az időskori életminőséggel foglalkozik, ennek pedig egyik legfontosabb fokmérője az egészségesen eltöltött évek száma.

Márky-Zay: Hódmezővásárhelyen ingyenes lesz a tömegközlekedés

A vasárnap jelentős többséggel újraválasztott Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester már a választási győzelem éjszakáján arról beszélt, hogy első lépéseként ingyenessé teszi a helyi tömegközlekedést. 

„Lépten-nyomon el akarnak taposni"– kesereg sanyarú sorsa felett Zámbó Krisztián

Falunapokra, esküvőkre, szórakozóhelyekre jár fellépni Zámbó Krisztián. A megboldogult Zámbó Jimmy fia több, mint tíz éve mulattatja a publikumot, amely az elismerő szavak mellett olykor éles kritikával illeti az énekest.

Rákkeltő savat permeteztek a gesztenyefákra egy drónról a XII. kerületben

A XII. kerületben az egyik társasház lakói egy nyár végi hajnalon arra ébredtek, hogy valaki alaposan megszórta a kertet egy permetező drónról durva gyomirtóval – írja az Index.

Felfüggesztette párttagságát a párhuzamosan drog- és korrupciógyanúba keveredett MSZP-s Lackner Csaba

Felfüggesztette párttagságát, de a múlt vasárnap elnyert önkormányzati képviselői helyéről egyelőre nem mondott le Lackner Csaba, az MSZP kispesti képviselője. A hírt az MSZP Kispesti szervezete tudatta a Facebookon.

Karácsony Gergely közölte, hogy már dolgoznak a Tiborcz-adón

Már dolgoznak a Tiborcz-adón – nyilatkozta Karácsony Gergely a Klubrádiónak.

Palkovics László szívesen fizet magasabb lakbért budavári lakásáért, eddig is fizetett volna többet

Palkovics László kész találkozni V. Naszályi Mártával, szívesen nyilvánosságra hozza várbeli lakásának a szerződését, és kész magasabb bérleti díjat is fizetni – nyilatkozta az innovációs és technológiai miniszter az atv.hu-nak.

Borkai Zsolt nem nyilatkozott családtagjai anyagi helyzetéről, vagyonnyilatkozata alapján nehezen érthető luxuséletmódj…

A szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt, Győr Fideszből kilépett polgármestere korábban azt állította, hogy nem közpénzből fizette az adriai jachtos orgiát, hanem magánút volt. A hvg.hu betekintést kért a polgármester vagyonnyilatkozatába, öt évre visszamenőleg.

Lovak és NATO-futóverseny miatt lesznek forgalomkorlátozások, terelések egész hétvégén Budapesten

A 12. Nemzeti vágta miatt péntektől vasárnapig a Hősök tere környékén, vasárnap pedig a NATO-futóverseny miatt lesznek forgalomkorlátozások Budán, az Alagút térségében.

Orrfacsaró bűz terjeng Székesfehérváron, az önkormányzat a lakosság megértését kéri

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Facebook oldala arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a városban érezhető szag forrása a trágyázás – írja a 24.hu.