Találatok: 130 hír

Kipakolt Bochkor Gábor legutóbbi szerelme: Nem értem, Várkonyi Andi hogy bírta vele ilyen sokáig!

Metropol
-
 Tegnap 21:20Bulvár

Hónapokig jártak, de titokban tartották kapcsolatukat. Demeter Alexandrát nagyon megviselte a szakítás.

Bochkor Gábor exe mesél a kapcsolatukról

NLC
-
 Tegnap 17:39Bulvár

Volt idő, amikor Bochkor Gábor magánéletéről jóval többet tudtunk, mint most. Vagy legalábbis azt hittük, mert a rádiós egykori szerelme meglepő történetet mesél. Te mit gondolsz erről az egészről?

Aranyos Gábor: 2022-ben adómentessé tesszük a minimálbért

Ez a lényeg
-
 Tegnap 12:03Belföld

Aranyos Gábor közösségi oldalán írta le, hogy sok mutatóban esett vissza hazánk. 

Közvetítés – Május 16., 19:30 – Csalog Gábor és a Concerto Budapest

Papageno
-
 Tegnap 10:32Zene

Az Arcus Temporum keretében ad koncertet Keller András együttese, mely május 16-án élőben követhető a Concerto Budapest és a Papageno felületein. Az Arcus Temporum „időívéhez” idén térbeli távolság is társul, méghozzá nemcsak az online közvetítés révén, hanem azért is, mivel a pannonhalmi fesztivál most kivételesen Budapestre települ. A…

Férfi kézi: Jó volt újból érezni a feszültséget – Császár Gábor a kupagyőzelemről

Svájci Kupa-győztesként és a döntő legeredményesebb játékosaként a bajnoki címet is megcélozza a 247-szeres válogatott kézilabdázó, Császár Gábor, aki utolsó schaffhauseni idényében 36 évesen is termeli a gólokat.

Bethlen István-idézettel szólt be Jakab Péternek Kubatov Gábor

„Az urak azt hiszik, hogy jobbra mennek, de a valóságban körbe járnak, és addig mennek jobbra, amíg megérkeznek a szélsőbalra” – mondta a két világháború között a nyilasoknak Bethlen István.

Rusznyák Gábor kapta idén a Déryné-díjat

Cseppek
-
 21.05.11 20:17SzínpadMiskolc

„Ebben a városban megtaláltam azt a fajta alkotó közeget, ahol művész emberként kiteljesedhetek” Miskolci Nemzeti SzínházRusznyák Gábor

Pál Gábort indítja Pilis-Dunakanyar körzetében az előválasztáson a Jobbik

Ez a lényeg
-
 21.05.11 19:33Vélemény

Vajon a szentendrei önkormányzati képviselő lesz Hadházy Sándor utódjának köztársaságpárti kihívója 2022-ben? A döntés az előválasztáson szavazók kezében van.

Jobban van Forgács Gábor, a tévében mesélt

NLC
-
 21.05.11 19:29Bulvár

Forgács Gábor a Life TV-n, Joshi Bharat műsorában mesélt az elmúlt egy év megpróbáltatásairól. Most már bizakodó, de tudja: nem dőlhet hátra.

Pilát Gábor: Felröppenő élvezet

Life
-
 21.05.11 19:00Szex

Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Czene Gábor: Hitközségi frontvonalak

Mandiner
-
 21.05.11 17:13Vélemény

A kormány mosolyog, kedvére való, amit lát.

Rusznyák Gábor kapta idén a Déryné-díjat

Miskolc Város Napja alkalmából a közgyűlés hagyományosan kitüntetéseket, díjakat ad át május 11-én azoknak a személyeknek, szervezeteknek, akik munkájukkal, tevékenységükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, öregbítve ezzel a város hírnevét. Ezek közé tartozik a Déryné színházi díj is, melyet ebben az évben a Miskolci Nemzeti…

Vajon ki lehet Bochkor Gábor exének új hódolója?

Mióta kiderült, hogy a gyönyörű gyógyszerészlány, dr. Demeter Alexandra két évig járt a műsorvezető Bochkor Gáborral, sorra kapja a megkereséseket férfiaktól. 

Gyönyörű virágcsokorral lepték meg Bochkor Gábor exét, vajon kitől kaphatta?

Dr. Demeter Alexandra roppant kapós lett, amióta kiderült, hogy viszonya volt Bochkor Gáborral, a románc azonban két év után véget ért. Alexandrát azóta folyamatosan ostromolják, a minap még ajándékot is kapott. De vajon kitől?