Találatok: 64 hír

Szerda estétől: havazás, ónos eső!

Lesz ám minden féle csapadékforma! Szerda estétől egy mediterrán ciklon okozhat délnyugat felől ismétlődő csapadékot. Eleinte havazás várható, mely egyre inkább válthat át havas esőbe, ónos esőbe. Mivel 2 méteren még megragad a hideg levegő, ezért fagyra kell számítani, így a Dunántúl nagy részén jelentős mennyiségű ónos esőre van…

Ónos eső, havas eső jön csütörtökre, addig enyhül az idő

Indirekt
-
 Tegnap 20:20Belföld

Lassan érkezik az enyhülés, ez pedig azzal is párosul, hogy a hét közepén érkező csapadék halmazállapota egyre kisebb eséllyel lehet hó. Vegyes csapadék, így többek között ónos eső is előfordulhat az eső mellett a hét közepén. Dél-kelet felől csökkenni kezd a köd, illetve rétegfelhőzet kiterjedése, hosszabb napos periódusra a Tiszántúlon…

Ónos eső jön szerda éjjel

Időkép
-
 Tegnap 17:33Időjárás

Csütörtök reggelre nagy területen jégpáncél alakulhat ki az utakon.

Hal a vízben – pontyot telepítettek Ónodon

Boon
-
 Tegnap 17:00Életmód

Az ősz az egyik jellemző időszaka a haltelepítéseknek, hogy tavaszra már újra horgászható állomány alakuljon ki.

Orbán Balázs a Jobbiknak: Önök szélsőjobboldali csürheként hőzöngtek

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 16:56Belföld

A Jobbik elnöke ismét szellemesnek szánt megjegyzésekkel próbálta provokálni a kormánypártokat.

Hóesés még nem lesz, de ónos eső igen

Továbbra is fagyosan indulnak a reggelek, a hét közepén esőre, ónos esőre lehet számítani. A hétvégén viszont felmelegedés várható, akár 15 fokig felszökhet a hőmérséklet.

Készüljön: havazással és ónos esővel köszönt be a tél, kemény mínuszokra ébredhetünk – Ilyen időre számítson a nap…

A következő napokban folytatódik a hideg, télies idő, kisebb-nagyobb napsütésre leginkább a Dunántúlon lehet majd számítani.

Elképesztő: Ónodi Eszter mellett több híres magyar színésznő is levetkőzte gátlásait, és beállt e zöld kezdeményezés m…

Fenntartható életre, tudatosabb fogyasztásra buzdít az Életigenlő – Bólints rá! kezdeményezés.

A héten már havazásra, havas esőre és ónos esőre is figyelmeztetnek

Hétfőn eleinte sok felhő lesz felettük és helyenként hószállingózás, hózáporok alakulhatnak ki, délután több napsütés ígérkezik. Gyenge, mérsékelt marad a szél. A fagyos reggelt követően -1 és +6 fok között alakul a hőmérséklet a délutáni órákban.

Havazás, mínuszok, ónos eső: kemény időt hoz december első hete, itt az előrejelzés

Többször is várható havazás december első hetében. Kedden, a meteorológiai tél első napján hidegre kell készülni, helyenként még napközben is mínuszok lesznek. Hétvégére pár fokkal melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Havazás, ónos eső, mínuszok - barátságtalan lesz az időjárás

Többször is várható havazás december első hetében. Hétvégére pár fokkal melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Havazást, ónos esőt is ígér december első hete

Néhány fokos nappali csúcshőmérsékletekkel, gyenge hajnali fagyokkal indul december első hete. Eleinte nem nagyon várható csapadék, szerdától viszont délnyugat felől havazás kezdődhet, délen havas esőre is számíthatunk. Csütörtökön ónos eső is előfordulhat a meteorológusok szerint, a csapadék péntekre megszűnik,