Találatok: 46 hír

Szörnyű dráma! Édesanyja húzta ki a tóból az X-Faktor énekesének holttestét

Lokál
-
  Ma 09:54 Baleset-bűnügy

Emberi ésszel talán felfoghatatlan, mit kellett átélnie Petics Kristóf édesanyjának, aki az  újfehértói tóban talált rá fia holttestére.

Öngyilkos lett az X-Faktor egykori énekese, Petics Kristóf?

„Bár az sem kizárt, hogy bekattant és öngyilkos lett, hiszen nem titok, hogy voltak pszichés problémái is."

Drámai részletek: Édesanyja húzta ki a tóból az x-faktoros holttestét

Kristóf szombat este sörökkel a hóna alatt indult el az újfehértói vízpartra, ami a törzshelye volt. Miután másnap reggel nem tért haza, édesanyja a keresésére indult.

Meghalt a 2016-os X-Faktor fiatal énekese

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, az eset körülményei tisztázatlanok. Petics Kristóf a 2016-os X-Faktorban indult, ahol stílusa miatt hamar kikiáltották botrányhősnek, az élő adások előtt azonban verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen, ezért kizárták a versenyből. Később a fiatal énekest MC Hawer karolta fel, de aztán…

Kiderült, miért járhatott halála előtt a tónál a fiatal x-faktoros

Gyakran járt a tóhoz, ahol a hétvégén életét vesztette.

Íme a levél, ami tudatta mindenkivel, hogy elhunyt az X-Faktor énekese

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt életét vesztette Petics Kristóf, a 2016-os X-Faktor botrányhős énekese. A fiatal testére Újfehértón egy tó vizében találtak rá.

Friss információk: ezért halt meg az X-faktor korábbi sztárja

Ahogy arról beszámoltunk a 21. hét hétvégéjén életét vesztette Petics Kristóf, aki még 2016-ban szerepelt az X-Faktorban. Friss értesülések szerint úgy tudni, baleset okozta az énekes halálát. A 21. hét hétvégéjén, vasárnap...

Holtan találták az X-faktorból egykoron kizárt fiatal zenészt

Meghalt Petics Kristóf, a GIL (Gilbert In Love) zenekar frontembere, az X-Faktor egykori versenyzője és énekese, erősítette meg a bulvársajtóban keringő információkat az Indexnek a zenekar ritmusgitárosa, Fekete Edward.

Felkavaró: tragikus részletek az X-Faktor sztárjának haláláról

Újfehértón, egy tóban találták meg vasárnap Petics Kristóf, az X-Faktorból ismert énekes holttestét. A zenésztársakat megdöbbentette a tragédia, Kristófnak ugyanis nagy tervei voltak.

Tragédia: meghalt a magyar X-Faktor fiatal énekese!

Vasárnap egy újfehértói tóban találták meg holttestét.

Tragédia: Meghalt az X-Faktor egykori versenyzője

Meghalt Petics Kristóf a 2016-os X-Faktor egykori botrányhős versenyzője. A bulvársajtó hétfőn számolt be a holttestről, amit egy szabolcsi tóban találtak és feltehetően a fiatal énekesé. A haláleset hírét Kristóf zenekarának gitárosa erősítette meg az Indexnek.

Holtan találták Petics Kristófot, a 2016-os X-Faktor énekesét

A zenész testére egy tóban bukkantak rá. Bulvárösszefoglaló.