Találatok: 8 hír

Wifin netezünk, és ez befolyásolja a net minőségről alkotott véleményünket

Pedig az NMHH szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net adatai szerint egyre jobban közelít a szolgáltatások által ígért letöltési sebesség a valós sebességhez.

Wifi, UV-kijelző és öltözőszekrény is lesz Budapest új szabadidőparkjaiban

KamaraOnline
-
  19.08.15 13:52 Gazdaság

Vezeték nélküli internetet sugározó okos oszlop, a megfelelő UV-védelem érdekében UV-kijelző és applikációval nyitható öltözőszekrény is lesz a főváros hét új, illetve megújuló családi szabadidőparkjában - mondta Főkert Zrt. zöldterület-fejlesztési igazgatója.

Ingyen wifivel kedveskedik látogatóinak a debreceni állatkert

A Debreceni Állatkert és Vidámpark augusztus 10-től az országban elsőként kínál előzetes bejelentkezés nélküli, angol nyelvű állatkerti szakvezetést az idegennyelvű vendégeik számára. Most az intézmény további bővítette a látogatóinak nyújtott kényelmi szolgáltatásait, így a felhasználói igényekkel lépést tartva, mától díjmentes wifi-hálózattal vár

Ingyen wifizhetünk a debreceni állatkertben

A Debreceni Állatkert és Vidámpark augusztus 10-től az országban elsőként kínál előzetes bejelentkezés nélküli, angol nyelvű állatkerti szakvezetést idegennyelvű vendégei számára, a felhasználói igényekkel lépést tartva pedig mostantól díjmentes wifi-hálózattal várja a látogatókat az intézmény.

Most már a debreceni állatkertben és a vidámparkban is van ingyenes wifi

Dehir
-
  19.08.14 11:42 MegyeiDebrecenÁllatkert

Debrecen - A magyarországi állatkertek közül a debreceniben elérhető elsőként a vezeték nélküli ingyenes internet.

Wifi, UV-kijelző és öltözőszekrény is lesz Budapest új szabadidőparkjaiban

hirado.hu
-
  19.08.14 08:59 Belföld

Szeptember közepétől vehetik birtokba az első felújított parkokat a budapestiek.

Wifi, UV-kijelző és öltözőszekrény is lesz Budapest 7 új szabadidőparkjában

ATV
-
  19.08.14 08:41 Belföld

Vezeték nélküli internetet sugározó okos oszlop, a megfelelő UV-védelem érdekében UV-kijelző és applikációval nyitható öltözőszekrény is lesz a főváros hét új, illetve megújuló családi szabadidőparkjában - mondta Főkert Zrt. zöldterület-fejlesztési igazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán.