Találatok: 7 hír

Minden létező kategóriában indítja a Warner Bros az Oscaron a Wonder Woman 1984-et

A Wonder Woman 1984 nemrégiben debütált, viszont a kritikák iszonyatosan vegyesek, főleg a közönség részéről, valamint a sajtó jóvoltából sem kapott olyan véleményeket, amik alapján egy kimondott mesterműről beszélhetünk. Ennek ellenére a Warner Bros. mégis úgy döntött, hogy alaposan megtolja az alkotás szekerét a filmipar

Kompenzálja a filmeseket a Warner a hibrid rajtért

Gamekapocs
-
 21.01.11 12:00GamingHBO

Tavaly jelentette be a Warner Bros., hogy idén az összes filmje hibrid módon rajtol majd el Amerikában, vagyis a mozipremier mellett az első hónapban az HBO Max kínálatában is elérhetőek lesznek a blockbusterei. Nem mindenki örült ennek.

A Warner azt szeretné, ha a Wonder Woman 1984-et 9 kategóriában is Oscarra jelölnék

IGN
-
 21.01.11 14:48Film

A Warner Bros. hamarosan megkezdi az idei Oscar-kampányt, és úgy tűnik, a Wonder Woman 1984-nek is fontos szerepet szánnak benne.

A Warner állítólag már dolgozik az alkotóikkal való új fizetési megállapodásokon

GameStar
-
 21.01.11 21:30Gaming

Az értesülések szerint így próbálják kompenzálni a 2021-es Warner-filmek alkotóit az azonnali HBO Max-premier miatt.

Ray Fisher közzétett egy hangfelvételt, hogy bizonyítsa szavahihetőségét a Warner elleni harcban

IGN
-
 Tegnap 13:03Film

A Cyborgot alakító Fisher keményen nekiment a Warnernek, és úgy tűnik, nem nyugszik addig, amíg be nem bizonyítja az igazát. Most egy hangfelvételt is megosztott, melyet egy független kivizsgálóval tartott beszélgetésén rögzített.

Tovább szív a Warner az HBO Max-bulival: Csak Denzel Washingtonnak 20 milliót kell perkálnia a sztár új filmjének strea…

IGN
-
 Tegnap 21:00Film

A Warner Bros. tavaly decemberben jelentette be, hogy valamennyi nagyobb mozis premierjükkel egy időben az HBO Maxre is felkerülnek filmjeik, ami sok szerződésben kártérítésre kényszeríti a stúdiót.