Találatok: 8 hír

The Walking Dead: Saints and Sinners teszt - mindenki kemény, amíg nem találkozik zombival

GameStar
-
  20.05.23 14:25 Gaming

Teljesen más élményt nyújt egy olyan játék, amiben zombik ezreit daráljuk le különösebb erőfeszítések nélkül, mint egy olyan, amiben egy döfés elvétése is a halálunkat eredményezheti. A The Walking Dead: Saints and Sinners márpedig kegyetlen és félelmetes.

Deep Rock Galactic teszt – Mit kapunk, ha a Left 4 Deadet egy kis földalatti sci-fi Minecrafttal keverjük?

PlayDome
-
  20.05.20 09:25 Gaming

Csapatunk alacsony termetű, tapasztalt, kalandvágyó szakembert keres egy életveszélyes idegen bolygó mélyében végzendő munkakörbe.

Öt éven belül biztosan nem lesz Deadpool 3

Mafab
-
  20.05.20 09:51 Film

Bár mostanáig úgy tűnt, hogy a Deadpool 3 zöld utat kapott a Marvelnél, a legfrissebb hírek szerint még jó ideig várniuk kell a rajongóknak a folytatásra. Rob Liefeld képregényszerző az io9 magazinna...

Újabb horrorikonnal bővül a mobilos Dead by Daylight

IGN
-
  20.05.20 16:12 Gaming

Valahol a távolban felzúg egy láncfűrész... Bár eddig sem lehetett panasz a felhozatalra, most egy újabb filmes sorozatgyilkos igyekszik majd azon, hogy meglehetősen szétszórttá varázsolja a telefonon próbálkozó túlélőket.

A Dead Island 2, a Biomutant és a következő Saints Row kapcsán is kellemetlen hírek érkeztek

IGN
-
  20.05.21 09:57 Gaming

Az európai videojátékos vállalat felvázolta a terveit Az európai videojátékos vállalatokat tömörítő Embracer Group felvázolta jövőbeli terveit, melyek néhány projektjükkel kapcsolatban nem hangzanak valami biztatóan.

Csak 2021 márciusa után jelenhet meg a Dead Island 2 és a Saints Row 5

A Dead Island 2 lassan paródiába megy át, hiszen konkrétan lepörgött egy teljes generáció úgy, hogy nem jelent meg a beharangozott alkotás, pedig állítólag továbbra is készül a szoftver, csak valami van a háttérben, ami miatt szenvednek vele. Jelenleg az Embracer Group - akiknek a kezében van többek között a Timesplitters, ...

Biomutant, Dead Island 2 és Saints Row: rossz hírek!

theGeek
-
  20.05.21 18:23 Gaming

Az svéd Embracer Group tervei nem túl rózsásak a jövőre nézve. Korábban a Thq Nordic AB néven volt ismert az Embracer Group nevű, több európai videojátékos vállalatot is tömörítő, svéd vállalat, amely nemrég egy pénzügyi beszámoló során ismertette jövőbeli terveit – olvashatjuk a GamesSpot-on. Persze, próbálták pozitívan tálalni ezeket, de…

A Deadpool alkotója egy lemészárolt Mickey egér képéve ment neki a Disney-nek

IGN
-
  Tegnap 10:18 Film

Rob Liefeld valószínűleg nem rajong az egeres cégért A Wade Wilson karakterét is megalkotó képregényszerző elég egyértelművé tette, hogy mit gondol az egeres stúdióról.