Találatok: 234 hír

Vona Gábor a Jobbik széteséséről: rossz ezt látnom

Sorra hagyják el politikusai a Jobbikot: az elmúlt időszakban Bana Tibor, Bencsik János, Sneider Tamás, Farkas Gergely, Varga-Damm Andrea kedden pedig Mirkóczki Ádám jelentette be távozását.

Megszólalt Vona Gábor a Jobbik széteséséről

Kedden jelentette be Mirkóczki Ádám, hogy Sneider Tamás, Varga-Damm Andrea és Farkas Gergely után ő is kilép a Jobbik frakciójából. /Kovács Tamás Mirkóczki Ádám, korábbi szóvivő, most pedig Eger polgármestere döntésének hátteréről és körülményeiről az ATV Egyenes Beszéd műsorában azt mondta,  már októberben megszületett…

Vona Gábor is megszólalt a Jobbik "szétszalámizásáról"

ATV
-
  20.06.03 20:21 Belföld

Újabb meghatározó politikus hagyta el a Jobbikot: Mirkóczki Ádám kedden jelentette be távozását. A Jobbik alelnöke Híradónknak úgy fogalmazott: külső és belső folyamatok gerjesztették a történteket. Vona Gábor, aki 12 évig vezette a pártot, azt mondta: nem esik jól látnia mindazt, ami a Jobbikban zajlik.

Vona Gábor szerint a fake news a 21. század legnagyobb problémája

Jövő TV
-
  20.06.03 19:00 Gazdaság

A Második Reformkor Alapítvány alapítójával a „fake-ek és ellensúlyok” című törvényjavaslatáról beszélgettünk, de röviden reagált a Jobbikon belüli konfliktusokra is.

Vona Gábor: a fake news a legsúlyosabb probléma

Jövő TV
-
  20.05.31 12:52 Belföld

A Második Reformkor Alapítvány alapítója szerint nemcsak az álhírek kínálatát, hanem a keresletét is csökkenteni kellene.

A 20 éves olasz szépség megmutatja tökéletes vonalait

Nuus
-
  20.05.29 06:18 Szex

Maria Grazialonati Pisa városában tanul, méghozzá politológiát. Amikor nem vizsgára készül vagy előadásokat hallgat, influenszerkedik. Van mivel szerencsére: az adottságai is a stílusa is makulátlan.

Trump aláírta a közösségi médiára vonatkozó elnöki rendeletet

Azt akarja, hogy ne juthassanak kormányzati támogatások olyan közösségi médiumokhoz, amelyeknek tulajdonosai elfojtják a szólásszabadságot.

Nagy átalakítás a vonatközlekedésben

A közösségi közlekedési hálózaton a járványhelyzet jelentősen visszavetette az utasforgalmat, ezért június 6-tól több vasútvonalon ideiglenes járványügyi menetrend lép életbe, a járatok egy része helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Több vonalon is pótlóbuszok járhatnak a vonatok helyett: mutatjuk, hol kell változásokra számítani

A közösségi közlekedési hálózaton a járványhelyzet jelentősen visszavetette az utasforgalmat, ezért 2020. június 6-tól több vasútvonalon ideiglenes járványügyi menetrend lép életbe, a járatok egy része helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat. A változások a vonaton utazók nagyjából 4 százalékát érintik – olvasható a MÁV oldalán.

Kína sem fér a bőrébe: elfogadták a Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvénytervezetet

Biztonságpiac
-
  20.05.29 08:35 Külföld

Az előrejelzéseknek megfelelően elfogadta a kínai parlament a Hongkongra vonatkozó, múlt pénteken ismertetett nemzetbiztonsági törvénytervezetet.  A hongkongi demokráciapárti politikusok és aktivisták aggodalmai szerint a hongkongi szabadságjogokat korlátozó törvénytervezet betiltja a lázadást, az elszakadási törekvések…

Presser Gábor retteg a vírustól, ezért marad az önkéntes karanténban

Antal Imre vette észre a zongoraórákon, hogy a 7 éves fiú gondolatai gyakran elkalandoznak. A zeneszerzőm szerdán töltötte be a 72. életévét. Csak csendesen ünnepelt, ugyanis Presser alig mozdult ki az elmúlt időszakban. Még mindig karanténban vagyok. Nem erőltetem, hogy kiszabaduljak. Nem szégyellem kimondani, félek a vírustól…

A MÁV bejelentette, amit megírtunk: 36 mellékvonalon ritkítják a vonatokat

Jelentősen csökkentik a menetrendet 36 magyarországi vasútvonalon június 6-ától. A kieső járatokat buszokkal pótolják. A MÁV a döntést a járványhelyzet miatti forgalom-visszaeséssel indokolja. A Pesti Hírlap írta meg először, május 13-án, hogy komoly nyirbálásra készül a vasúti mellékvonalakon az Innovációs és Technológiai…