Találatok: 27 hír

Megvan a Volkswagen elektromos csúcsmodelljének a neve

Az új csúcs-VW mérete és a formája már eddig is tudható volt, most már biztos. Ahogyan a név is, amiről Ralf Brandstätter beszélt.

Piaci körkép: áruhiánnyal küzd a Volkswagen

Emelkednek ma az európai tőzsdék, miután tegnap erős napot zárt a Wall Street és Ázsiában is nyereséggel fejezték be a kereskedést az indexek. Biden beiktatása a mai nap fő eseménye.

Komoly növekedéssel számol Kínában a Volkswagen

Eladásainak tekintélyes mértékű emelkedésére és piaci részesedésének a növekedésére számít az idén legfontosabb piacán, Kínában a Volkswagen konszern.

Bizakodva áll az idei évhez a Volkswagen

VG
-
 Tegnap 11:19GazdaságVolkswagen

Eladásainak tekintélyes mértékű emelkedésére és piaci részesedésének a növekedésére számít az idén legfontosabb piacán, Kínában a Volkswagen konszern.

A kínai autópiacban a Volkswagen reménye

Eladásainak jelentős növekedését várja Kínában a Volkswagen.

Nagyot lépett az elektromobilitás területén a Volkswagen 2020-ban

A Volkswagen személyautó üzletága 2020-ban több mint 212 ezer legalább részben elektromos hajtásrendszerű, ezen belül csaknem 134 ezer tisztán elektromos (BEV) autót szállított ki világszerte

Társulások sorával kerülné el az EU-bírságokat a Volkswagen

autopro
-
 Tegnap 04:21Cégvilág

A Volkswagen AG tavaly év végén nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy több gyártót is bevonjon egy olyan társulásba, ami a szén-dioxid kibocsátási határérték meghaladásáért fizetendő bírságok elkerülését segítené.

Visszahozta a Volkswagen a legőrültebb Polót

HVG
-
 21.01.19 10:50Autó-motor

A Volkswagen Harlequin nem egy rosszul sikerült karosszériázás eredménye.

Nagyot lépett az elektromobilitás területén a Volkswagen

A Volkswagen személyautó-üzletága 2020-ban több mint 212 ezer, legalább részben elektromos hajtásrendszerű, ezen belül csaknem 134 ezer tisztán elektromos (BEV) autót szállított ki világszerte.

Uniós joghatósági döntés a Volkswagen-botrány kapcsán

Jogászvilág
-
 21.01.19 07:30Gazdaság

A szerző az Európai Unió Bíróságának a Verein für Konsumenteninformation és a Volkswagen AG-ügyben

Újra itt a gyárilag többszínű Volkswagen Polo Harlekin

Player
-
 21.01.18 14:47Autó-motor

A Volkswagen eredetileg csak reklámcélból készítette, de a vevőknek megtetszett, ezért kisebb sorozatot is gyártottak a Polo Harlekinből. Most a legújabb generációval elevenítették fel a tarka különlegességet.

Érkezőben a megújult Volkswagen Polo

HVG
-
 21.01.18 12:11Autó-motor

Körülbelül ilyen lehet majd a német kisautó felújított változata.

Hol itt a frissítés? – Volkswagen Tiguan teszt

Hamar kezdjük is el egy nevekről szóló gyorstalpalóval, mert a teszthét alatt legalább hárman kérdezték meg tőlem, hogy akkor .

Új elektromos Volkswagen érkezik idén

A Volkswagen személyautó üzletága 2020-ban több mint 212 ezer legalább részben elektromos hajtásrendszerű, ezen belül csaknem 134 ezer tisztán elektromos (BEV) autót szállított ki világszerte; az előző évi eladásokat dinamikusan meghaladó értékesítést a márka vezérigazgatója már fordulópontnak értékeli az elektromos mobilitás felé vezető…

Volkswagen: a modern elektromos autóknak nem jelent problémát a tél

A Volkswagen szerint a modern elektromos autók talán még jobban is boldogulnak a téli hideg időjárásban, mint a hagyományos, belső égésű motorral rendelkező autók.