Találatok: 10 hír

Orbán ajtaja elé akarnak letáborozni a kiakadt vizesek

Magyar Narancs
-
  Ma 07:03 Belföld

A közel 10 millió magyar legalapvetőbb szükségleteihez hozzátartozik a víz- és szennyvízszolgáltatás, ehhez képest a kormány hagyja lerohadni a viziközmű-rendszert, ahol 1-3 ezer milliárd forintos elmaradt felújítás és karbantartás nem valósult meg. A rezsicsökkentés miatt nem érvényesült a megtérülés elve, s ez már az egész ágazatot fenyegeti.…

Öntisztító vizes palack a 21. századból

Hosszabb túrákra is alkalmas a világ első öntisztító vizes termosza. Egy energiatakarékos UV-C lámpa működik benne, melynek köszönhetően a benne lévő fél liternyi vizet gombnyomásra fertőtleníthetjük az UV-fénnyel. Ha elfelejtenénk, kétóránként a palack ezt megteszi helyettünk. Az USB-s termosz 24 órán át hidegen tartja a tisztított vizet.

Nem kap vízesésszerű kijelzőt a Samsung Galaxy S11

PCWorld
-
  19.11.20 10:01 Mobiltech

Kiderült ugyanakkor, hogy a képernyő körüli káva még vékonyabb lesz, illetve 8K-s videofelvételi opciónak is örülhetünk majd.

Forró vizes gödörbe zuhant egy autó, két halott

Váratlanul beomlott a parkoló autó alatt az aszfalt.

Ráhúzta a vizes lepedőt a Karatbars piramisgyanús kriptopénzre a német szabályozó

BitcoinBázis
-
  19.11.18 20:13 Gazdaság

A német Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (BaFin) hétfőn közölte, hogy a Karatbit Alapítvány ellen felszámolási utasítást adott ki a KaratGold kriptovaluta Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A vizes sportok ünnepe a Duna Arénában – galéria

Blikk
-
  19.11.18 14:17 Bulvár

November 17-én vasárnap a vizes sportok szerelmesei volt a Duna Aréna.

Erdő, patak, vízesés és barlang váltja egymást a sokszínű tájon

Feol
-
  19.11.17 11:00 Utazás

A Bükk hegység egyik leglátogatottabb kirándulóhelye, Szilvásvárad az év minden napján kínál látnivalót a természetkedvelők számára.

Hosszú Katinka hideg vizes zuhanyt vett

Life
-
  19.11.17 08:30 Bulvár

Hosszú Katinka hideg vizes zuhanyt vett - Videó

Erdő, patak, vízesés és barlang váltja egymást a sokszínű tájon

Veol
-
  19.11.17 07:00 Utazás

A Bükk hegység egyik leglátogatottabb kirándulóhelye, Szilvásvárad az év minden napján kínál látnivalót a természetkedvelők számára. Családok, iskolás csoportok, fiatalok és idősek – tavasztól őszig, sőt, télen is – egyaránt szívesen barangolnak a romantikus Szalajka-völgyben, amely a Bükki Nemzeti Park része, természetvédelmi terület.

Veszélyben a tőzeglápok – védeni kell a vizes élőhelyeket

Magyar Mezőgazdaság
-
  19.11.16 14:00 Gazdaság

A tudósok több mint 30 tőzegláp történetét tanulmányozták Európa különböző részein. Kiderült, hogy többségük fokozatosan kiszárad. Ez rossz jel, mert a tőzeglápok természetes víztározók és széntározó raktárak.