Találatok: 14 hír

Üzenjünk a világnak! – Segélyvonal és virtuális SM világnap

Online együttérzésre biztat a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány, mert a járványhelyzet miatt idén elmarad a jelenleg gyógyíthatatlan betegek hagyományos országos találkozója.

Virtuális világnap az SM betegekért

Mindenkit megviselt a karantén, de a betegeket talán még jobban. A tömeges találkozás még mindig nem lehetséges az érintetteknek, mégis megtartják a világnapot, egy kicsit másképp.

Üzenjük a világnak! – segélyvonal és virtuális világnap az SM-betegekért

Sclerosis multiplex segélyvonalat indítottak és virtuális világnapot szerveznek a ma még gyógyíthatatlan betegekért.

Május 25 a bor világnapja - 25 Irsai Olivér vizsgázott

Az Irsai Olivér borok hatósági, laboratóriumi és kedveltségi szempontból egyaránt mindenben megfeleltek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Szupermenta terméktesztjén. A hivatal szakemberei összesen 25, 2019-es évjáratú termék komplex vizsgálatát végezték el.

Eltűnt gyermekek világnapja – A reményt soha nem szabad feladni

Zaol
-
  20.05.25 16:50 Megyei

Május 25-ét Ronald Reagan amerikai elnök 1983-ban nyilvánította nemzetközi emléknappá, az eltűnt gyermekek világnapjává.

Eltűnt gyermekek világnapja – A reményt soha nem szabad feladni

Feol
-
  20.05.25 16:48 Megyei

Május 25-ét Ronald Reagan amerikai elnök 1983-ban nyilvánította nemzetközi emléknappá, az eltűnt gyermekek világnapjává.

Eltűnt gyermekek világnapja – A reményt soha nem szabad feladni

Veol
-
  20.05.25 16:00 Megyei

Május 25-ét Ronald Reagan amerikai elnök 1983-ban nyilvánította nemzetközi emléknappá, az eltűnt gyermekek világnapjává.

Ma van a bor világnapja

Jól teljesítettek az Irsai Olivér borok a Szupermenta tesztjén.

Május 25. a bor világnapja - kiválóak az Irsai Olivér borok

Kiváló eredmény a bor világnapján: az Irsai Olivér borok hatósági, laboratóriumi és kedveltségi szempontból egyaránt mindenben megfeleltek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Szupermenta terméktesztjén. A hivatal szakemberei összesen 25, 2019-es évjáratú termék komplex vizsgálatát végezték el.

Nem hiszed el, minek a világnapja van holnap

Ripost
-
  20.05.24 18:15 Belföld

Ma már mindennek is van világnapja, így miért ne lehetne ennek a hasznos, ugyanakkor merőben hétköznapi tárgynak is?

Május 20. a méhek világnapja

Magro
-
  20.05.24 10:42 Gazdaság

A méhek rendkívül fontosak a természet számára, illetve sokat hallhattunk már arról, hogy az emberiség számára is nélkülözhetetlenek ezek az apró rovarok. Hiszen amellett, hogy a növények beporzásában nagy szerepet vállalnak –ebben a mezőgazdasági növények is érintettek-, az általuk készített méz egészséges is az emberek számára. Így…

A környezetvédelmi világnapra készül az Apple Watch legújabb kihívása

Szifon
-
  20.05.23 09:56 Mobiltech

Június 5-én lesz idén a környezetvédelmi világnap, és ennek örömére az Apple kitalált egy egyszerűen teljesíthető kihívást az Apple Watch tulajdonosok számára. Előző hónapban az cég nem tartott a Föld napja alkalmából kihívást és emögött valószínűleg a koronavírus hatásai állhatnak, de úgy néz ki, hogy a környezetvédelmi világnapot már…

Május 22. - A Biológiai Sokféleség Világnapja

Ecolounge
-
  20.05.22 18:48 Állatvilág

Május 22-e a Biológiai Sokféleség Világnapja, ebből az alkalomból világszerte hívják fel a figyelmet az élővilág sokszínűségének megóvására és a biodiverzitást veszélyeztető jelenségekre. Magyarországon több mint 100 ezer hektáron zajlott élőhely-rekonstrukció az elmúlt években, amely nagymértékben hozzájárult a biológiai sokféleség…

Ma van a Biológiai Sokféleség Világnapja

Május 22-én van a Biológiai Sokféleség Világnapja, ebből az alkalomból a szakemberek világszerte az élővilág sokszínűségének megóvására és a biodiverzitást veszélyeztető jelenségekre hívták fel a figyelmet. Magyarországon több mint 100 ezer hektáron zajlott élőhely-rekonstrukció az elmúlt években, amely nagymértékben hozzájárult a biológiai…