Találatok: 7 hír

Elindult a Vidra Verda: Ipolytarnócon tanultak a gyerekek a természetről (fotók, videó)

A Bükki Nemzeti Park Igazgatósága üzembe állította guruló természetlaborját, a Vidra Verdát. Az oktatóbusz eszközeivel a szakemberek játékos foglalkozások keretében ismertethetik meg a gyerekekkel egyebek mellett a vizek, a gyepek és az erdők élővilágával, illetve a közösségi jelentőséggel bíró úgynevezett Natura 2000 jelölő fajokkal.

Zenélő vidrarajzok

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. "Zenélő vidrarajzok" címmel dal-illusztrációs rajzpályázatot hirdet, általános iskola alsó tagozatán tanuló gyermekek részére.

Szofi, a vidrabébi az új lakó Petesmalomban

LikeBalaton
-
  20.10.25 08:00 Megyei

Szofi az új lakója a Petesmalmi Vidraparknak. Mutatjuk a cuki fotókat és a részleteket!

Vidrát videóztak Eger belvárosában

NLC
-
  20.10.24 21:32 Állatvilág

Először patkánynak hitte a felvétel készítője.

Vidrát vettek videóra Eger belvárosában

RTL Klub
-
  20.10.24 18:47 Bulvár

Vidrát vettek videóra a napokban Eger belvárosában. A fokozottan védett állat az Eger-patakban úszott, valószínűleg élelmet keresett. A vidrát 2020-ban az év állatának választotta a Vadonleső Program. A Bükki Nemzeti Park szakértője szerint elképzelhető, hogy a videóra vett példány már városlakó lett.

Nézői: Vidrát videóztak az Eger-patakban

RTL Klub
-
  20.10.22 14:56 Bulvár

Kecsesen úszkál a fiatal vidra a patakban, ügyesen manőverezik a falevelek között. Olyan könnyedén siklik a vízben, akár egy hal. Éjszakai állat, ezért ritka, hogy vadon élő példányt kapjon az ember lencsevégre. A felvételt Eger belvárosában készítette Kromek János. A férfi meglepődött, amikor észrevette, hogy vidrával van dolga. A Bükki Nemzeti…