Találatok: 109 hír

Videón a brutális veszprémi ékszerbolt rablás

Origo
-
 Ma 16:31Belföld

A rablók összesen nagyjából 15 millió forintos kárt okoztak az üzletnek.

Letartóztatták a Veszprémben elfogott embercsempészt

Egy napon két ügyben, két embercsempész letartóztatását rendelte el a bíróság a Veszprémi Járási Ügyészség indítványára.

Pályafelújítások és menetrendi módosítások a Veszprém megyei vasútvonalakon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Párás volt az ablak, elütötte a gyalogost a veszprémi sofőr

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egyetlen pályázó a rádiós frekvenciára Szolnokon és Veszprémben is

Szolnokon és Veszprémben is nyilvántartásba vette a Médiatanács az egyedüli pályázó Karc FM-et, a testület pedig döntött két másik vidéki városban a frekvencia pályázatok felhívásainak tervezeteiről. A Médiatanács engedélyezte, hogy a Radio Plus Kft. Budapest 89,5 MHz médiaszolgáltatási jogosultsága május 5-étől hálózatba kapcsolódjon…

Elkapták a veszprémi ékszerrablás egyik elkövetőjét

A veszprémi nyomozók a nemzetközi együttműködésnek köszönhetően és a szakértői vizsgálatok eredményeként azonosították a 29 éves román férfit.

Idén is meghirdetik a Veszprém megye bora versenyt

Immár 10. alkalommal hirdeti meg a Veszprém Megye Bora versenyt a megyei önkormányzat és a kormányhivatal. A két intézmény 2011-ben hívta életre ezt a nemes címet azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet Veszprém megye méltán híres történelmi borvidékeire és kiváló borászainak munkájára. A borászatot az agrárium és a megye is kiemelt…

Őrizetben A Veszprémi Ékszerbolti Rablás Egyik Elkövetője

A veszprémi nyomozók a nemzetközi együttműködésnek köszönhetően és a szakértői vizsgálatok eredményeként azonosították a 29 éves román férfit.

65 fővel emelkedett a fertőzöttek száma Veszprém megyében

Péntek reggelre 65 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma megyénkben a csütörtöki adatokhoz képest.

Őrizetben a veszprémi ékszerbolti rablás egyik elkövetője - videókkal

Őrizetben a veszprémi ékszerbolti rablás egyik elkövetője - videókkal Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 07., p - 08:30 A veszprémi nyomozók a nemzetközi együttműködésnek köszönhetően és a szakértői vizsgálatok eredményeként azonosították a 29 éves román férfit. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság online…

Hírek Veszprém megyéből

Hírek Veszprém megyéből Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 07., p - 08:15

Újra várja a vendégeket a Veszprémi Állatkert

Közel hat hónapnyi kényszerpihenő után újra fogadhat vendégeket a Veszprémi Állatkert, ahol az alapítás óta eltelt hat évtizedben ilyen hosszú bezárásra még nem volt példa. Az elmúlt félévben sok minden megújult a népszerű zoo-ban, ahol szaporulatot is hozott a tavasz.

Hárompontos hátrányban a veszprémi kosárlabdázók

Ledolgozható hátrányba került, vagyis elérhető a hetedik helyezés a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém kosarasai számára.