Találatok: 149 hír

Újabb drámai fordulat: húga otthonából szállították kórházba Szilágyi István özvegyét

Testvére, Sacika szerint azt hihették a házához kiküldött rendőrök, hogy fogva tartja Humenyánszky Jolánt. Végül a helyzet tisztázódott, de az aggodalom nem ért véget, hiszen Szilágyi István özvegyét kórházba kellett szállítani, mert rosszul volt.

Fia szabadulásában bízik Szilágyi István özvegye

Origo
-
 Ma 10:35Belföld

Az asszony már megbocsátott Péternek azért, hogy májusban agyonverte a saját apját.

Kérik a miskolciakat, ne menjenek a Szent István térre

Adventi koszorú élőben, gyertyagyújtás a tévében.

Botrány: rendőrt hívtak Szilágyi István özvegyének húgára, Joli néni kórházba került

Pofátlanság: a beteg Joli nénit Ózdon befogadó húgára rendőrt hívott a korábbi segítője, mondván: fogvatartja az özvegyasszonyt. Pár hete, hogy a magát ellátni képtelen Szilágyi István özvegyét a húga, Sarolta vette magához az ózdi otthonába. Korábbi segítőjét ez zavarhatta, mert egy stábbal Ózdon becsöngetett hozzájuk, azonban Sarolta elküldte őke

Rendőrt hívtak Szilágyi István özvegyéhez: azt hihették, hogy a húga fogva tartja

Nem sokkal korábban kiderült, hogy a 78 éves nő tüdején daganatok vannak, és eddig húga ápolta otthonában.

Nagy Ii János és Brockhauser István eleveníti fel emlékeit Diego Maradonáról

Szerdán életének 61. évében az égi pályákra költözött a futball korszakos zsenije, Diego Armando Maradona. Az argentin szupersztár a magyar válogatott ellen mutatkozott be az Albicelestében.

16 éve hunyt el Bubik István - 6 régi fotóval emlékezünk rá

Ridikül
-
 Tegnap 15:30Bulvár

Tragikus hirtelenséggel, autóbalesetben hunyt el Bubik István, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész - autója 2004. november 28-án Ceglédbercelnél frontálisan ütközött egy másik kocsival.

Ne dobd ki, használd fel, és alkoss belőle valami újat! A hulladék újrahasznosításának jegyében telik a hét a Szent István…

A Szent István Általános Iskola idén 7. alkalommal csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési héthez. A mintegy 460 tanuló a héten többek között régi pólókból készített vászontáskát, kreatív játékokat műanyagpalackokból és a tejeskupákat is újragondolták.

Pólóból bevásárlótáska, tejespohárból fűfej – így telik a hét a Szent Istvánban

Promenad
-
 Tegnap 15:19Megyei

„Láthatatlan hulladékok” – ez a mottója az idei Európai Hulladékcsökkentési Hétnek, amihez ebben az évben is csatlakozott a vásárhelyi Szent István Általános Iskola. Az intézményben azt tanulmányozzák a gyerekek, hogyan lehet új életet adni azoknak a hulladékoknak, amiket mások már kidobnának.

Rostás-Péter István: Halványzöld

Maszol
-
 Tegnap 14:34Határtalan

Boia egyértelművé teszi, hogy a járványok és földrengések kezelhető és feldolgozható megrázkódtatások, a klímadosszié ezzel ellentétben a legmakacsabb forgatókönyv, amelyhez mindössze széljegyzeteket illeszthetünk.

György István: Nem igaz, hogy nem kapnak megfelelő védőfelszerelést az orvostanhallgatók

Erről az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján beszélt a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Karanténba vonult Boldog István

Otthonról folytatja a munkát és segít Magdinak.

Újabb ellenzéki álhírt cáfolt György István államtitkár

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online csütörtökön sajtótájékoztatót tart. Az eseményt a HírTV élőben közvetíti.

Karanténba vonult Boldog István, a Fidesz parlamenti képviselője

Koronavírusos lett Boldog István felesége, így a biztonság kedvéért inkább ő is karanténba vonult.