Találatok: 141 hír

Varga Mihály: 800 munkahelyet véd meg állami támogatással az Axiál Kft. beruházása

A fejlesztésnek köszönhetően automatizált robotok végzik majd a logisztikai, rakodási feladatokat a magyar tulajdonban lévő Axiál Kft. új raktárépületében a nagyvállalati beruházási támogatás segítségével. Varga Mihály közölte, hogy a magyar gazdaságnak ehhez hasonló, világszínvonalú beruházásokra van szüksége, hiszen a jövő…

Varga Mihály: hamarosan robotok veszik át az irányítást Baján

Hamarosan a robotok veszik át az irányítást a bajai az AXIÁL Kft.-nél, amely új raktárépületében automatizált robotok látják majd el a logisztikai és rakodási feladatokat. A teljesen hazai tulajdonú cég kétmilliárd forint értékben bővíti telephelyét, amelyet a Nagyvállalati Beruházási Támogatáson keresztül egymilliárd forinttal segítünk - közölte V

Varga Mihály adócsökkentéseket és adóegyszerűsítéseket jelentett be

A pénzügyminiszter közösségi oldalán tett közzé egy videót, melyben bejelentette, a jövő évi adókönnyítésekről törvényjavaslatot nyújtanank be az Országgyűlés elé. Mindezzel a gazdaság újraindítását szeretnék segíteni az adópolitikán keresztül.

Zöld pénzügyminiszterekhez csatlakozott Varga Mihály

Magyarország csatlakozott a Pénzügyminiszterek klímavédelmi koalíciójához, miután Varga Mihály aláírta az erről szóló dokumentumot. A 2019-ben alakult, immár 61 országot számláló szervezet tagjai a költségvetés zöldítésével, valamint a zöld finanszírozással kapcsolatban tesznek vállalásokat - közölte a Pénzügyminisztérium.

Újabb adócsökkentéseket lengetett be Varga Mihály

A gazdaság újraindítását az adópolitikán keresztül is segíti a kormány, erről szól a jövő évi adókönnyítő törvényjavaslat, amely hamarosan az Országgyűlés elé kerül – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a közösségi oldalára feltöltött videóüzenetében kedden.

Varga Mihály: Jövőre is folytatódnak az adócsökkentések és adóegyszerűsítések

A gazdaság újraindítását az adópolitikán keresztül is segíti a kormány, erről szól a jövő évi adókönnyítő törvényjavaslat, amely hamarosan az Országgyűlés elé kerül

Varga Mihály bejelentette, milyen adócsökkentések és adóegyszerűsítések jöhetnek jövőre

Könnyebb és olcsóbb lesz az átalányadózás, csökken a szociális hozzájárulási adó mértéke.

Adócsökkentéseket és adóegyszerűsítéseket jelentett be Varga Mihály

Adó
-
 21.05.12 06:49GazdaságMenekült

Mérséklődik a szocho adó, amelybe beépül a szakképzési hozzájárulás, könnyebb és olcsóbb lesz az általányadózás, kockázati tőkealap-kezelőknek és tőzsdéknek nem kell különadót fizetniük, az energiaellátók is könnyítést kapnak, míg a kriptodevizákból származó jövedelmeket adóját felezik.

Jó hírt közölt Varga Mihály: Jövőre is folytatódnak az adócsökkentések

Két százalékponttal csökkenti jövőre a kormány a munkabér adóterheit. Könnyebb és olcsóbb lesz az átalányadózás, megszűnik a kockázatitőke-alapkezelők és a tőzsdék különadója, és kedvezőbbé válik az energiaellátók társasági adózása is. Kép:Propeller Jelentette be Varga Mihály a Facebookon. Aki szerint jövőre is folytatódnak az…

Varga Mihály adócsökkentéseket ígér

Jövőre is folytatódik a közterhek mérséklése, amivel a kormány a gazdaság újraindítását segíti majd - állítja a pénzügyminiszter.

Varga Mihály: Jövőre is folytatódnak az adócsökkentések és adóegyszerűsítések

444.hu
-
 21.05.11 19:34Gazdaság

Emellett megszűnik a kockázatitőke-alapkezelők és a tőzsdék különadója is.

Adóintézkedéseket jelentett be Varga Mihály

A jövő évi törvényjavaslat hamarosan az Országgyűlés elé kerül. Varga Mihály pénzügyminiszter kedden, videóüzetben mutatta be a javaslatokat.

Adókönnyítéseket jelentett be Varga Mihály, örülhetnek a kriptodevizával rendelkezők is

Amúgy a kormány folytatja a családokat és a vállalkozásokat segítő gazdaságpolitikát.

Adókönnyítéseket jelentett be Varga Mihály

Adócsökkentést és adókönnyítést jelentett be Varga Mihály.