Találatok: 91 hír

Varga Judit miniszter egész családja koronavírus-fertőzött

Az igazságügyi miniszter most egész családjával karanténban van, mivel a férje és a gyermekei is koronavírusosak.

Varga Judit egész családja elkapta a koronavírust

De ebben is talált pozitívumot. A múlt héten derült ki, hogy megfertőződött a Covid-2019 nevű vírussal Varga Judit igazságügyi miniszter. Most újabb hírekkel jelentkezett, és mint kiderült, az összes családtagja elkapta a fertőzést. „Öröm az ürömben, hogy a karantén lassan csordogáló napjain sok olyan dologra is jut most itthon idő, amire normál kö

Varga Judit egész családja elkapta a vírust

Varga Judit férje és gyermekei is koronavírusosak Varga Judit közösségi oldalán jelentkezett a karanténból. Bejegyzéséből kiderült, mind az öten pozitív teszteredményt produkáltak. Ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla: elkapta a koronavírus Varga Judit. Az igazságügyi miniszter most egész családjával karanténban van. Legutóbbi…

Varga Judit férje és gyermekei is koronavírusosak

Varga Judit közösségi oldalán jelentkezett a karanténból. Bejegyzéséből kiderült, mind az öten pozitív teszteredményt produkáltak.

„Mind az öten pozitívan” – A kisfiával jelentkezett a karanténból a koronavírusos Varga Judit

Hírt adott az állapotáról Varga Judit igazságügyi miniszter, akiről a napokban kiderült, hogy elkapta a koronavírust.

Varga Judit: Létrehozzuk a V4+ Professzori Hálózat és Junior Programot

A Visegrádi Együttműködés egy újabb lépcsőfokához érkeztünk!

Varga Judit: Nem hagyjuk, hogy a Nyugat ellehetetlenítsen minket

Magyar Nemzet
-
  20.10.26 11:14 Belföld

A versenytársak uniós szabályozásba bujtatott protekcionista szabályokkal hoznának minket nehéz helyzetbe.

Varga Judit: Határozottan fellépünk az uniós szabályozással szemben

A mai napon a magyar kormány keresetet nyújt be az Európai Unió Bíróságához a Mobilitási Csomag egyes irányelvi és rendeleti előírásainak megsemmisítésére - írja Varga Judit hétfő reggeli Facebook-bejegyzésében.

Varga Judit: Határozottan fellépünk az uniós szabályozással szemben

A magyar kormány keresetet nyújt be az Európai Unió Bíróságához a Mobilitási Csomag egyes irányelvi és rendeleti előírásainak megsemmisítésére.

Varga Judit: Az 56-osok küzdelme nem volt hiábavaló

Magyar Nemzet
-
  20.10.23 15:01 Belföld

Rajtunk a sor, hogy hőseink emlékezete gyermekeinkben és unokáinkban is eleven fénnyel ragyogjon – hangsúlyozta a miniszter.

Varga Judit: Tisztelet a Hősöknek, éljen a Haza!

Európában ma is sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a magyar nép mennyi mindent tett, mennyi mindent áldozott fel a keresztény Európáért, a szabadságért és a demokráciáért.

Gulyás Gergely és Varga Judit mozgalmas napjai

444.hu
-
  20.10.22 18:33 Egészség

A koronavírus-fertőzött igazságügy miniszter járt Bayer Zsoltnál és a kormányzati média más szerkesztőségeiben, és kezet fogott a Kúria új elnökével. Gulyás Gergely délelőtt azt mondta, a kormány nem tervez további járványügyi szigorításokat, délután már arról írt a kormánymédia, hogy de.

Kiket fertőzött meg Varga Judit?

Mindenekelőtt: mielőbbi tünetmentes állapotot kívánunk Varga Judit igazságügy miniszternek, és reméljük, hogy a családjában mindenki megússza a koronavírus okozta járványt. Mint bizonyára tudják, a miniszter asszony a héten jelentette be, hogy a tesztelése pozitív eredménnyel zárult, ezért karanténba vonult. Azért is bocsátottuk ezt előre,…

Interjúk, búcsúebéd, hosszas kézfogás: nagyon sűrű programot bonyolított pozitív tesztje előtt Varga Judit

Közvetlenül a pozitív tesztjének bejelentése előtt kezet rázott az új kúriai elnökkel, az azt megelőző napokban pedig többekkel mutatkozott együtt maszk nélkül.

Interjúk, búcsúebéd, hosszas kézfogás: nagyon sűrű programot bonyolított pozitív tesztje előtt Varga Judit

Közvetlenül a pozitív tesztjének bejelentése előtt kezet rázott az új kúriai elnökkel, az azt megelőző napokban pedig többekkel mutatkozott együtt maszk nélkül.