Találatok: 148 hír

Volner János élete zuhanórepülés

Volner János, a szellemes nevű Volner Párt országgyűlési képviselője tovább buherálja a választási törvényt.

Elhunyt Molnár János, a Selye János Egyetem Református Teológiai Kara volt dékánja

Életének 83. esztendejében, november 27-én elhunyt doc. PhDr. Molnár János professor emeritus, református lelkipásztor, a Selye János Egyetem Református Teológiai Kara volt dékánja és a Calvin János Teológiai Akadémia volt igazgatója. Temetésére gyászistentisztelet keretén belül kerül sor december 2-án, szerdán 11 órakor a komáromi…

Szlávik János elárulta, hogy melyik a jó oltás

Azt nem tudjuk megmondani, hogy az Európai Unió által eddig lekötött négyféle koronavírus-oltás közül melyiket kapják meg a magyar emberek, de amit végül Magyarországon engedélyezni fognak, azok közül mindegyik biztonságos és hatékony lesz – jelentette ki a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa az M1 stúdiójában.

Gálvölgyi János, Geszti Péter és már több mint 9 ezer aláíró követeli petícióban Demeter Szilárd lemondását

A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója még a Facebook-oldalát is törölte a publicisztikája után, amelyben többek között Hitlerhez hasonlította Soros Györgyöt, de azóta is folyamatosan nő az aHangon megjelenő kezdeményezés támogatóinak száma.

Minden, amit a vadonatúj Toyota Mirairól tudni szeretnél

Felszínes előzetes információk után végre részletes tájékoztatást adott a második generációs Mirai szedánról a Toyota. Minden porcikája sokkal többet tud.

Tódor János:Hazug nekrológ egy igaz újságíróról

24.hu
-
 Ma 09:48Vélemény

Klecska Ernő búcsúztatásából kifelejtették meghurcolását.

Biztonságosak a vakcinák, jelentette be Dr. Szlávik János

A klinikai hármas fázisba jutó vakcinák biztonságosak, a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének főorvosa szerint.

Dr. Szlávik János: Biztonságosak a célegyenesben lévő vakcinák

Dr. Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének főorvosa szerint a klinikai hármas fázisba jutó vakcinák biztonságosak.

Gálvölgyi János élete nőiről mesélt

NLC
-
 Ma 06:57Bulvár

Amikor Gálvölgyi János arról mesél, kik voltak nagy hatással a pályájára, van két név, akiket szinte mindig megemlít: kollégája, Rátonyi Róbert és apósa, Rodolfo. Minket azonban most az érdekelt, kik voltak azok a nők, akik a legfontosabbak voltak számára az elmúlt 72 évben.

Koronavírus: Dr. Szlávik János bejelentette, biztonságosak a vakcinák

A Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének főorvosa szerint a klinikai hármas fázisba jutó vakcinák biztonságosak.

Így hangolódik Lázár János és felesége az ünnepekre

Lázár János és családja is megemlékezett advent első vasárnapjáról.

Így készül Lázár János az ünnepekre

Lázár János Facebook-oldalán osztott meg feleségével közös képet, melyhez azt írta: "Advent 1/4. Zitával már hangolódunk az ünnepekre."

Lázár János és felesége már hangolódik az ünnepekre

Meseszép, romantikus szeretettel teli fotót osztott meg a térség országgyűlési képviselője Advent első vasárnapján a közösségi oldalán.

Házibuli himnusszal tér vissza SuperStereo & Dé - vadonatúj dallal jelentkezik a slágergyáros páros

Noizz
-
 Tegnap 15:57Bulvár

A Laskai Viktor nevével fémjelzett SuperStereo és Dé, vagyis Darabos Dávid ismét óriásit alkottak. A duó mindig is magasra tette a mércét, a tétet pedig tovább emelik „Minden este” című dalukkal. A szerzőpáros ezúttal az éjszakai életbe és a szerelembe kalauzol el minket.

Lackfi János: Örülni életnek, ételnek-italnak, kék égnek

Mandiner
-
 Tegnap 12:13Vélemény

Egyszerre szűkült le és tágult ki a világ. Interjú.