Találatok: 11 hír

Távolodóban a V4-ektől

Népszava
-
 21.03.04 07:30Vélemény

Sokszor leírtuk, hogy a visegrádi együttműködés már csak papíron létezik, Orbán Viktor a térségben is egyre inkább magára marad, s ez teljesen független a Fidesz néppárti tagságától. Szlovákiában – eltekintve a régóta a parlamenten kívül vegetáló Magyar Közösség Pártjától

Van-e még tartalék a szlovák-magyar kapcsolatokban? Szijjártó Péter az állampolgársági törvényről és a V4-ek jövőjéről

Szijjártó Péter, Magyarország külgazgasági- és külügyminisztere a ma7 politikai háttérműsorának adott exkluzív interjút.

Lengyel pénzügyminiszter: a V4-ek a legjobb úton járnak

A régió és különösen a V4-ek a legjobb úton járnak, hogy az EU egyik legfontosabb gazdasági motorjává váljanak – mondta Tadeusz Kościński.

A lengyel pénzügyminiszter szerint a V4-ek az EU egyik fő gazdasági motorjává válhatnak

A kelet-közép-európai régió és különösen a V4-ek a legjobb úton járnak, hogy az EU egyik legfontosabb gazdasági motorjává váljanak – mondta a hirado.hu-nak adott interjúban Tadeusz Koscinski lengyel pénzügyminiszter.

Lengyel pénzügyminiszter: A V4-ek az EU motorjává válhatnak

A kelet-közép-európai régió és különösen a V4-ek a legjobb úton járnak, hogy az EU egyik legfontosabb gazdasági motorjává váljanak - mondta a hirado.hu-nak adott interjúban Tadeusz Koscinski lengyel pénzügyminiszter.

A lengyel pénzügyminiszter szerint a V4-ek az EU egyik fő gazdasági motorjává válhatnak

A kelet-közép-európai régió és különösen a V4-ek a legjobb úton járnak, hogy az EU egyik legfontosabb gazdasági motorjává váljanak – mondta a hirado.hu-nak adott interjúban Tadeusz Kościński lengyel pénzügyminiszter.

Hirado.hu – A lengyel pénzügyminiszter szerint a V4-ek az EU egyik fő gazdasági motorjává válhatnak

A kelet-közép-európai régió és különösen a V4-ek a legjobb úton járnak, hogy az EU egyik legfontosabb gazdasági motorjává váljanak – mondta a hirado.hu-nak adott interjúban Tadeusz Koscinski lengyel pénzügyminiszter. A tárcavezető megjegyezte: a visegrádi országok gyors gazdasági fellendülése nagyban függ az együttműködéstől,…

Lengyel pénzügyminiszter: A V4-ek az EU motorjává válnak

Magyarország a lengyel befektetések ötödik legnagyobb külföldi célpontja.

Lengyel vélemény: a V4-ek az EU egyik fő gazdasági motorja lehetnek

A kelet-közép-európai régió és különösen a V4-ek a legjobb úton járnak, hogy az EU egyik legfontosabb gazdasági motorjává váljanak - jelentette ki Tadeusz Koscinski lengyel pénzügyminiszter.

„A V4-ek az EU egyik fő gazdasági motorjává válhatnak”

A lengyel pénzügyminiszter hangsúlyozta, a visegrádi országok gyors gazdasági fellendülése nagyban függ az együttműködéstől.

Lengyel pénzügyminiszter: A V4-ek az EU egyik fő gazdasági motorjává válhatnak

Tadeusz Koscinski szerint a visegrádi országok gazdasági fellendülése nagyban függ az együttműködéstől.