Találatok: 9 hír

A V4-ek szövetsége nem csak egy formális megállapodás

vehir.hu
-
 Tegnap 16:37Megyei

A Visegrádi Csoport megalapításának 30. évfordulójának alkalmával nyílt plakátkiállítás csütörtökön a Városházán.

Így egyeztetnek a V4-ek az Európai Tanács ülése előtt

888.hu
-
 Tegnap 13:50Vélemény

A magyar kormányfő Brüsszelből jelentkezett.

Egyetértenek a V4-ek és a franciák: az atomenergiát nem lehet kivezetni

A koronavírus-járvány elmúlt egy évének tapasztalatairól, illetve az európai gazdaság önállóságának erősítéséről egyeztettek a V4 országok és Franciaország gazdasági miniszterei hétfőn Krakkóban, tájékoztatta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a megbeszélés után telefonon az MTI-t.

V4-ek + Franciaország: az atomenergiát és a gázt sem lehet átmenetileg nélkülözni

A koronavírus-járvány elmúlt egy évének tapasztalatairól, illetve az európai gazdaság önállóságának erősítéséről egyeztettek a V4 országok és Franciaország gazdasági miniszterei hétfőn Krakkóban - tájékoztatta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a megbeszélés után telefonon az MTI-t.

Megállapodást írtak alá a V4-ek a vasúti közlekedés fejlesztéséről

A vasúti közlekedés fejlesztéséről és az Európai Unióval folytatott tárgyalásokon képviselendő közös álláspontok kidolgozásának szükségességéről is szóló együttműködési megállapodást írtak alá a visegrádi csoport (V4) közlekedésért felelős miniszterei pénteken a lengyelországi Krakkóban.

Közös digitális tudásközpontot hoznak létre a V4-ek

A közép-kelet-európai régió digitális átalakulását, illetve a tagállamok digitális gazdaságának fejlesztését segíti majd elő.

Közös digitális tudásközpontot hozhatnak létre a V4-ek

A kelet-közép-európai régió digitális átalakulását, illetve a tagállamok digitális gazdaságának fejlesztését hivatott elősegíteni az a közös tudásközpont, amelynek létrehozásáról az IVSZ Smart 2021 konferencia kísérő rendezvényén állapodtak meg a V4-országok képviselői. A New V4lley Regionális Digitális Tudásközpont jelentősen hozzájárulhat a…

Közös digitális tudásközpont létrehozásáról állapodtak meg a V4-ek

A projekt tovább erősíti a korábban már megkezdett többoldalú szakmai együttműködést.

Gyors kilábalás jöhet a válság után a V4-eknél

Magyar Nemzet
-
 21.06.18 12:38Gazdaság

Gazdasági szempontból a V4-es országokat felkészülten érte a járvány, a meghozott intézkedések nélkül azonban nem lehetett volna érdemben harcolni a válsággal.