Találatok: 438 hír

Pályakerékpár: Borissza a 19., Lovassy a 17. omniumban

NSO
-
  Tegnap 22:29 SportHollandia

Borissza Johanna Kitti 19., míg Lovassy Krisztián 17. lett omniumban a hollandiai Apeldoornban zajló pályakerékpáros Európa-bajnokságon pénteken.

A 60. percben került győztes pályára a Fehérvár

A hokicsapat a hajrában fordított Salzburgban, és hat vesztes meccs után győzött ismét.

Határok nélkül: pályaavató Csíkszentdomokoson

NSO
-
  Tegnap 20:01 Foci

„Azzal, hogy a régi, traktornyomokkal szabdalt pálya helyett elkészült ez a szép új, sajnos megszűnt egy ok, amelyre vereség esetén hivatkozni tudunk” – mondta Kövér László a Magyar Országgyűlés elnöke és a parlamenti focicsapat kapitánya a székelyföldi Csíkszentdomokoson, a Buzánszky Jenő Sportközpont péntek délelőtti avatásán, utalva arra,…

Hatalmas támogatás: így pályázhatnak a komlótermelők

Egészséges, jó minőségű komló termett Kastélyosdombón, ahol a HEINEKEN Hungária és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kezdeményezésében hátrányos helyzetű családok indították újra a hazai komlótermesztést. Az egy évvel ezelőtt ültetett komló sikerét látva, az Agrárminisztérium egy idén októberben benyújtható pályázat keretében…

Palkovics többet is fizetne bérlakásáért a Várban

Kész magasabb bérleti díjat fizetni az önkormányzati bérlakásáért a várban, ezt nyilatkozta az ATV.hu-nak az innovációs miniszter. Palkovics László 55 ezer forintért bérel egy 63 négyzetméteres lakást. A kerület megválasztott ellenzéki polgármestere a választás előtt azt ígérte, felülvizsgálják a bérleti szerződéseket. Most kérdésünkre azt mondta,

Kilakoltatják Palkovicsot?….Szegény :(

Palkovics bejelentette: kész magasabb bérleti díjat fizetni a budavári önkormányzati lakásért. Persze, csak részletekben. Kis részletekben. Ez év végéig felmentést kér, mert nem számított erre a plusz kiadásra.

A Világ Kupa pályázat válogatott alkotásaiból nyílt kiállítás Békéscsabán

Beol
-
  Tegnap 18:15 Belföld

A III. EFA Fotóklub Világ Kupa pályázat válogatott alkotásaiból nyílt kiállítás péntek délután a Lencsési Közösségi Házban.

Palkovics, a Vár gáláns lakója – Lampé Ágnes jegyzete

Palkovics László miniszter nem azért költözött a Várba, mert ott szeretett volna élni, viszont, ha már így alakult, "hajlandó" többet fizetni annál az árnál, amelyért egy csepeli panelban nem kapnánk szobát. Természetesen ez a hajlandóság is csak azután merült fel benne, hogy ellenzéki lett a polgármester.

Pál Katja először mutatkozik be önálló tárlattal a megyeszékhelyen

Zaol
-
  Tegnap 17:30 Kultúra

Gyerekként leginkább csak a nagyszüleivel és a macskáival beszélt magyarul, de azért szépen megőrizte „apanyelvi” örökségét Pál Katja lendvai képzőművész, akinek a Keresztury VMK galériájában nyílt tárlata a minap.

Kiállítás nyílt a pályázatra érkezett alkotásokból

A Szikra Galéria idén Élmények címmel hirdetett képzőművészeti pályázatot elsősorban a jászsági kötődésű kortárs festőművészek támogatása céljából.

Napelemes, okosbútort kapnak a pályázaton nyertes iskolák

Az MVM Zrt. okosbútor-pályázatán 550 oktatási intézmény közül választotta ki a szakmai zsűri azt a négyet, ahol egyedi térbútorokat helyeznek ki.

Tervezz bölcsődét: pályázat indul kreatív építészeknek

Építészeti ötletpályázatot hirdet bölcsődék tervezésére a Lechner Tudásközpont az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága és a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkársága megbízásából. Az Emmi közlemény szerint a pályázat beadási határideje december…

Elárulta a magyar bank: ezek az agrárcégek pályáznak leginkább az olcsó hitelekre

Az első félévben a K&H több mind 21 milliárd forint értékben kötött NHP fix hitel- és lízingszerződést. A legaktívabbak az agár- és élelmiszeripari cégek, a Bank teljes NHP fix hitelállományának 60%-át ez az ágazat vette igénybe, a szerződések átlagos hitelösszege pedig 80%-kal meghaladja a piaci átlagot.

Klímavédelmi pályázatokat írtak ki egyetemistáknak

Klímavédelmi és fenntarthatósági pályázatokat hirdetett meg egyetemi hallgatók számára a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány. Csepreghy Nándor, a szervezet igazgatója csütörtökön Budapesten szándéknyilatkozatot írt alá a támogatásról Horváth Zitával, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) felsőoktatásért felelős helyettes…